Christina Grefsrud-Halvorsen

Journalist og gründer med sterkt engasjement

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Christina Grefsrud-Halvorsen

Christina Grefsrud-Halvorsen er en tydelig og engasjert taler og møteleder som brenner for det hun snakker om. Hun har bakgrunn som journalist i nasjonale og lokale medier, blant annet fra Dagbladet, DinSide, Avisenes Nyhetsbyrå og TV. Grefsrud-Halvorsen har jobbet som både politisk journalist og kommunikasjonsrådgiver, og hun har styreverv i flere organisasjoner for barn. Hun dekket tsunamien i Asia i 2004 og er medforfatter av boken «Bølgen som tok oss alle», om tsunamien. I tillegg har hun turnert USA, Canada og Europa med lederorganisasjonen Up With People. 37-åringen har en tydelig stemme for utsatte grupper og er kjent for å bruke gode og gjenkjennbare eksempler i foredragene sine. Grefsrud-Halvorsen er utdannet innen musikk og drama, blant annet ved Paul McCartney-skolen, og hun krydrer gjerne med musikk- eller dramaelementer i foredragene. Dette gir en særegen touch til nettopp deres arrangement. Hun er også en glimrende konferansier. Book Christina Grefsrud-Halvorsen i dag!

Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Christina Grefsrud-Halvorsen

En knallsak - men hvordan nå frem til media?

Dere har en god sak dere ønsker å få ut i media. Men hvordan gjør dere det? Foredragsholderen, som er mangeårig journalist og kommunikasjonsrådgiver, gir dere sine beste tips for hvordan din organisasjon kan få napp hos mediene! Hvilket medium egner seg for deres sak? Hvordan går dere frem? Hva bør vektlegges? Hva må dere IKKE gjøre? Alt dette får dere svar på i dette foredraget.

Bryt isen!

En livlig seanse med ice breaker-øvelser for deg og din bedrift eller organisasjon. Alle øvelsene gjøres i fellesskap, og dermed er dette også en glimrende seanse med team building. Her er ingenting flaut eller feil. En utrolig gøyal og lærerik stund, med både lattergaranti og refleksjonsøvelse! Passer godt som kick off for fagdager, seminar, kurs eller lignende.

Mobbing

Forskning viser at mobbing og krenkelser skjer allerede fra barnehagealder - og at mobbing kan forekomme både fra barn og voksne. Foredragsholderen snakker om forekomst, forebygging og ansvaret som hviler på både foreldre og ansatte for å hindre at mobbing skjer. Hun snakker også om hvordan bygge gode relasjoner og fellesskap. Christina Grefsrud-Halvorsen er leder av Foreldreutvalget for barnehagene i Tønsberg og har snakket mye om mobbing og fellesskap. Hun tar oppdrag i hele landet.

Det er min kropp!

Barn og unge i dag utsettes for et enormt kroppspress fra alle kanter; fra media, sosiale medier, vennegjengen, fra normer, holdninger og uskrevne regler. Ja, kanskje til og med fra familie og andre voksne. Presset starter fra de unge er helt små. Det selges sexy bikinier til småjenter, og gutter vet fra de er ganske små at store muskler er tøft. Hva kan DU gjøre for å motstå dette? Og er det i det hele tatt mulig? Hva sier forskningen om kroppspress og skjønnhetsfokuset?

Du bestemmer tema!

Gi din egen beskrivelse av hva du ønsker deg av foredragsholderen, basert på hennes bakgrunn og erfaring. Hun skreddersyr et foredrag med tanke på deres arrangement!

2024 © Talerlisten AS