Dan Are Lykke Larsen

Foredragsholder-Komiker - Konferansier

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Dan Are Lykke Larsen

Dan Are Lykke Larsen er en kar på 37 år, bosatt i Oppland. Han er født med Celebrale parese – eller det litt mer fiffige navnet på det hele: Spastisk diplegi. Dette gjør at han i grunn bare har vært rask én gang i livet, og det var på vei ut av morens mage. Derfor kan han også kalle seg prematur. Siden Dan Are sliter litt med helsen, fant han ut at samfunnet ikke alltid har noe å tilby alle, i hvert fall ikke i den grad og retning han selv ønsket. I 2015 bestemte han seg derfor for å lage sin egen jobb, basert på den kroppsdelen som i alle fall fungerer som den skal, i hans tilfelle: munnen. Moren hans sa fortalte Dan Are under oppveksten at: «det du ikke har i bena, gutten min – det må du ta igjen med kjeften!». Så han fulgte morens råd. Alle har en hylle der man hører hjemme og kan prestere. Dan Are har funnet sin hylle ved hjelp av humor og vil formidle at selv om ingen er like så kan man skape en god fremtid og et rikt liv, hvis man bare våger!

Hjemsted
Innlandet
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Dan Are Lykke Larsen

Man får være som man er når man ikke ble som man skulle!

Dette foredraget handler i korte trekk om hvordan det er å leve med en fuksjonshemmning, trening , det å sette seg mål, arbeidslivet, å finne egne veier, å tørre å skille seg ut og være stolt av den kroppen man har.

Humor / Standup

Jeg syntes det er viktig å snu situasjonen til noe positivt og det å kunne bruke min egen kropps feil og mangler i en humor-setting mener jeg er viktig. Man skal ikke ta seg selv så høytidelig, og det er viktig å vise at uahengig av utgangspunkt så kan man finne sin gren / plass i livet. Min er å få andre til å le - blant annet gjennom en litt annen type standup enn mange andre kanskje gjør, siden jeg har det jeg har.

Besseggen en drøm ble virkelighet!

Drømmer er viktige ingredienser å ha i livet , jeg har alltid hatt en ultimat drøm nemlig å klare å fullføre den populære fjell turen i et av Norges fineste natur områder. Hør min historie om mitt livs tur sommeren 2018. Cp Ingen hindring.

Kan jeg, kan du!

Motivasjon er noe som er viktig for alle å ha, og jeg føler at jeg har litt å komme med for å kanskje klare å vekke gnister hos andre mennesker som føler det ikke er helt fornøyd med sin plass i livet. Jeg forteller om min vei og utfordringer som lå der for å nå min drøm og for å kunne føle meg nyttig med et noe vrient utgangspunkt. Alt kan gå, det tar bare litt lenger tid!

Talerlisten mener

Talerlisten hørte Dan Are holde foredrag for Foreningen for Cerebral Parese. Dan Are forteller om livet med CP-diagnose, og han gjør det med humor og snert!

2024 © Talerlisten AS