Daniel Getaneh Hatland

Foredrag om tilhørighet

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Daniel Getaneh Hatland

Daniel Getaneh Hatland er foredragsholderen som brenner for at alle mennesker skal føle tilhørighet.

Som mange andre i samfunnet er han opptatt av mangfold og inkludering, men mener at målsetningen må være å skape psykologisk trygghet og tilhørighet i bunn. Derfor handler hans foredrag om tilhørighet – noe alle grupper ønsker å skape.

Daniel var tidligere et stort fotballtalent og tok et nasjonalt oppgjør med rasisme i norsk idrett, sommeren 2020. Daniel sin historie ble formidlet på TV2, og ble et konkret og sterkt bidrag til at «rasisme i idretten» vant Sølvparaplyen, og prisen for «årets journalistiske prosjekt» i 2020.

På bakgrunn av kompetansen sin ble Hatland valgt ut til daværende kultur- og likestillingsminister, Abid Raja sin arbeidsgruppe mot rasisme og diskriminering.

De siste årene har Daniel reist Norge rundt og holdt over 100 foredrag om rasisme, diskriminering og hets, hvor hovedfokuset alltid har vært på hvordan å skape tilhørighet og fellesskap.

Han blir ofte omtalt som «hel ved» og en foredragsholder som klarer å engasjere publikum med Innhold, bakgrunn og personlighet som treffer. Hans foredrag skaper følelser, latter, refleksjon og engasjement.

Paneldeltaker
Inspirator
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Daniel Getaneh Hatland

Kunsten å skape tilhørighet

Et sterkt og inspirerende foredrag hvor Daniel deler sine erfaringer fra to år på reise, hvor han har møtt over 10.000 ungdommer. Foredraget tar for seg ulike måter av tilhørighet, hvordan vi kan skape tilhørighet, tilhørighet som et konkurransefortrinn, og konsekvens ved mangel på tilhørighet. Foredraget byr like mye på humor og glede som alvorlighet, hvor den røde tråden er fellesskap.

Er din status viktigere enn mine følelser?

Foredraget som gjør at du aldri kommer til å være nøytral i en situasjon hvor andre mennesker trenger din støtte. Veldig mye av rasisme, diskriminering og hets i samfunnet er subtilt og vanskelig å oppfatte, men krever en handling raskt når det oppstår. Problemet er ikke nødvendigvis selve diskrimineringen fra enkeltindivid. Problemet er oss mennesker rundt fordi vi etterstreber å være nøytrale, istedenfor å ta et standpunkt. Kommentarer i seg selv er nemlig ikke det verste, det verste er når ingen andre reagerer.

Talerlisten mener

Daniel er en engasjerende foredragsholder med en historie som gir ham stor troverdighet når han holder foredrag om mangfold, inkludering og fellesskap. Hans vinkling er å snakke om hvor viktig tilhørighet er for alle mennesker, og hvordan vi på enkle måter kan få andre til å føle seg inkludert, enten det er på jobben, på fotballaget eller i samfunnet. Han har mye erfaring i å snakke for ungdom, men vil fungere godt foran alle typer publikum.

2024 © Talerlisten AS