Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Marius Jones

Forsker på innovasjon og samarbeid ved NHH

Fra 18.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Marius Jones

Marius Jones er PhD stipendiat ved Norges Handelshøyskole (NHH), der han forsker på samarbeid i startups. Med en interesse for skjæringspunktet mellom organisasjonspsykologi og innovasjon jobber han med å forstå hva som kjennetegner innovative team som lykkes. Marius har erfaring som konsulent i Deloitte, der han jobbet med leder- og teamutvikling knyttet til endring og innovasjonsprosjekter. Han er gjesteforeleser ved NTNU i kurset «Ledelse i praksis». Marius er programleder i podcasten ledertaffel: https://open.spotify.com/show/5AytOLZNUn4RUUyBAFMbx4?si=nmC6k-mwQE-qSXWj9DXwGA

Foredrag med Marius Jones

Hvordan lykkes med samarbeid? 3 grep som får team til å prestere!

Teamorganisering benyttes i økende grad i arbeidslivet. Særlig i innovasjonsprosesser settes mennesker sammen i team, med ett håp om at flere hoder skal tenke bedre og mer kreativt enn ett. Dette foredraget dreier seg om hvordan vi kan bygge team som blir mer enn summen av individene, og unngå fallgruvene samarbeid representerer. Jeg gir 3 konkrete råd om hvordan du kan komme i gang med vellykket teamarbeid.

Hvordan kan negative følelser bidra til innovasjon?

Entusiasme, glede og «passion» beskrives ofte som viktige ingredienser i innovasjonsprosesser. Når vi skal skape noe nytt trenger vi optimisme, ikke bekymring og misnøye, sies det. Samtidig er det studier som tyder på at pessimistiske entreprenører er de som gjør det best, og at ledere som lykkes i usikre tider både kjenner og handler på frykt. Dette foredraget dreier seg om hvordan negative følelser kan brukes konstruktivt i innovasjonsprosesser i startups og i etablerte organisasjoner

Marius Jones har 7 vurderinger

Dorthe Leite Hveem

16. februar 2020

NHH Alumni/AFF temamøte

6

Marius Jones er inspirerende og faglig veldig dyktig. Han kommuniserer på en engasjerende og involverende måte når han snakker om hvordan negative følelser kan bidra til innovasjon. Han er dyktig til å forstå målgruppen og tilpasse budskapet på en god måte. Anbefales!

Katarzyna Kazimierczak

6. desember 2019

University of Bergen

6

Marius Jones delivering workshop on Time Management for PhDs and postdocs of University of Bergen organized by UiBDoc . It was very interesting and well organized. Participants had possibility to discuss certain problems with the speaker and with each other. He got in good contact with the audience quite easily. The presentation was very well prepared and he gave many useful tasks to the participants, which made them even more engaged and help them in finding solutions for themselves. I would happily attend another workshop or lecture delivered by Marius. I can gladly recommend him to someone interested in similar topics.

Ann Kristin Berge Akselberg

15. november 2019

Bergen kommune, byrådsavdeling for eldre, helse og frivillighet

6

Marius Jones holdt et inspirerende og profesjonelt gjennomført innlegg om Team & teaming: Hvordan komme godt i gang med samarbeid? Marius evnet å engasjere publikum og holde på vår oppmerksomhet, sette i gang refleksjoner og diskusjoner. Presentasjonen var pedagogisk lagt opp, med bruk av bilder og lite tekst. Vi kan anbefale Marius Jones som innleder innen teamet team. Han overbeviste!

Markus Maikola

4. november 2019

NHH Student

6

Marius Jones gave a very interesting presentation within Design Thinking at an event hosted by VIS. During the presentation he was able to capture the attention of the whole audience, which I believe was because of his ability to connect with them. The body language and tone of voice that he used was very well suited, making it interesting to listen to him throughout the presentation. He seemed very passionate and knowledgeable about the topic and was able to help everyone at the event to further develop their early stage business ideas. After his presentation he also stayed to help the different groups by giving advice and discussing various topics relevant to innovation. I would gladly attend another presentation held by Marius, and recommend him to whoever is interested in topics within startups.

Ingrid Ødegård

27. oktober 2019

Future Leaders Global

6

Marius holdt et foredrag for Future Leaders i Bergen, og leverte over all forventning. Foredraget var midt i blinken ifm. tema vi jobber med: personlig utvikling og sosiale relasjoner. Marius sine refleksjoner var tankevekkende og spennende. Han aktiviserte deltakerne i stor grad, noe som gjorde det lett for publikum å holde fokus under hele foredraget. I etterkant tok han seg tid til å snakke med deltakerne, og var veldig imøtekommende og engasjert. Vi vil gjerne få besøk av Marius igjen. Anbefales på det sterkeste!

Morten J S Hilt

5. august 2019

NHH Alumni

6

Marius Jones ble engasjert til å holde et foredrag for NHH Alumni i Bergen i juni 2019. Hans tema var «Hvordan negative følelser kan bidra til innovasjon?» Marius var engasjerende og godt forberedt. Han ønsket å engasjere publikum til dialog og blant annet avtalt møte med SALTO Norway, som var vertskap for eventet sammen med NHH, for å se hvordan lokalet kunne bli utnyttet på best mulig måte. Han hadde kreative løsninger i sin formidling som gjorde at deltakerne ble aktive – dette fungerte også som en icebreaker. Alumnivirksomhet er nettverksbygging, så denne tilnærmingen var spesielt vellykket for oss. Mitt inntrykk er at deltakerne på dette eventet var svært godt fornøyd med foredraget til Marius. Vi bruker gjerne Marius igjen!

Kristine Helle Nordberg

4. mars 2017

ISFiT

6

Marius Jones var konferansier hos oss på Avslutningsseremonien til ISFiT. Han var lett å jobbe med, både under forberedelsene og kjøring. Marius var flink til å sette sammen et godt manus, der han gav mer av seg selv og «krydret» innholdet slik at han engasjerte og fikk med seg publikum. Han forberedte seg godt, og hadde b-planer hvis det skulle oppstå uforutsette hendelser. Han hadde god kroppsholdning og kroppsspråk. Var tydelig og flink til å engasjere publikum: de skjønte hva han mente, og fikk alle til å delta på innslag der publikum skulle være med. Under kjøring var han også løsnings orientert med manus, og taklet godt situasjoner som kom spontant. Seremonien måtte foregå på engelsk, og Marius er dyktig til å snakke det språket. Han gjennomførte rollen som konferansier veldig godt og hadde en rød tråd gjennom hele seremonien. Han var engasjert både på og bak scenen, og ikke minst hyggelig. Dessuten hadde han satt seg godt inn i årets ISFiT, så man fikk inntrykk av at han hadde vært med på hele festivalen. Han gav rett og slett det lille ekstra av det man forventer av en konferansier.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS