Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Dennis Bogen

Halvmorsom konferansier & Pitcher

Fra 7.500,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Dennis Bogen

Har du et arrangement som trenger en konferansier til å introdusere dine «pitchere»? Eller et hands-on innslag i kunsten å pitche? Dennis beskriver seg selv som «halv morsom», trygg og entusiastisk på scenen. Som konferansier har han erfaring gjennom store innovasjons-arrangement, festivaler og pitche-konkurranser. Som pitcher, har han vunnet flere forretningsplan-konkurranser, og ved flere anledninger sittet i dommerpanel for å avgjøre beste pitch. Dennis kan kunsten å pitche! Selv har han en B.Sc fra NTNU og en Advanced Master fra Brussel, begge innen fagfeltet Innovasjon & Entreprenørskap. På toppen har han erfaring med start-up gjennom etablering av sine to selskap som begge gikk adundas.

Foredrag med Dennis Bogen

Kunsten å pitche

"Kunsten å pitche" gir en innføring i pitchens "ABC". Hvordan kapre tilskuernes oppmerksomhet? Hvordan bygge opp din presentasjon? Hvordan avslutte slik at du blir husket? Hvilke virkemidler bør du benytte deg av? Og hvilke typiske feil bør du unngå? Foredraget er designet for arrangører i fagfeltet; entreprenørskap, innovasjon og investorpitching. Med fleksibilitet til å utføre workshops eller mellominnslag.

Konferansier på innovasjonsarrangement

Hva er vel bedre enn en konferansier som har startet to bedrifter, men ikke tjent ei eneste krone på noen av dem? Han har heldigvis en B.Sc og en Advanced Master i Innovasjon og Entreprenørskap. Har erfaring fra å lose publikum gjennom alt fra forretningsplanskonkurranser, pitchekonkurranser, premieseremonier til motivasjonsforedrag for unge gründerspirer!

Konferansier

Trenger en konferansier til din konferanse? Dennis loser deltakerne gjennom dagen fra velkommen, til hvor nødutgang befinner seg og en introduksjon til de som skal tale. Kan også styre debatter på scenen. Oppsummerer gjerne hovedpunktene til talerne. Lite høytidelig i rollen som konferansier, men kan slå om til høytidelig hvis ønskelig.

Dennis Bogen har 3 vurderinger

Wilhelm André Mangersnes

8. april 2019

Norwegian Game Awards (Start NTNU)

6

Norwegian Game Awards brukte Dennis Bogen som konferansier under premieutdelingen. Han viste oss tidlig at han var villig til å legge inn stor innsats i jobben han gjør. Dennis satte seg ekstremt godt inn i hva arrangementet gikk ut på noe som gjorde det til en fryd å ha han på scenen. Vi anbefaler Dennis på det sterkeste og ønsker ham masse lykke til videre!

Marius Brunstad

18. januar 2017

Start Ålesund

6

Start Ålesund har brukt Dennis som konferansier i flere arrangement blandt annet i venture cup og grunderdagen som er store innovasjon arrangement. Vi kan på det sterkeste anbefale hans tjenester. Dennis er en morsom og velltalende mann som leverer både på og av scenen, vi har ved flere anledninger fått skryt av hans prestasjoner på scenen.

Terje Erstad

25. november 2016

Momentium / Sommerfesten på Giske

6

Vi har brukt Dennis som konferansier under Sommerfesten på Giske de to siste årene og vi kan trygt anbefale hans tjenester. Sommerfesten er Norges største endagsfestival med rundt 25.000 publikummere. Dennis er en arbeidskar som leverer solid fra scenen og som også tar i et ekstra tak dersom han ser at noen trenger hjelp.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS