Dennis Bogen

Halvmorsom konferansier & Pitcher

Fra kr 7.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Dennis Bogen

Har du et arrangement som trenger en konferansier til å introdusere dine «pitchere»? Eller et hands-on innslag i kunsten å pitche? Dennis beskriver seg selv som «halv morsom», trygg og entusiastisk på scenen. Som konferansier har han erfaring gjennom store innovasjons-arrangement, festivaler og pitche-konkurranser. Som pitcher, har han vunnet flere forretningsplan-konkurranser, og ved flere anledninger sittet i dommerpanel for å avgjøre beste pitch. Dennis kan kunsten å pitche! Selv har han en B.Sc fra NTNU og en Advanced Master fra Brussel, begge innen fagfeltet Innovasjon & Entreprenørskap. På toppen har han erfaring med start-up gjennom etablering av sine to selskap som begge gikk adundas.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Dennis Bogen

Kunsten å pitche

"Kunsten å pitche" gir en innføring i pitchens "ABC". Hvordan kapre tilskuernes oppmerksomhet? Hvordan bygge opp din presentasjon? Hvordan avslutte slik at du blir husket? Hvilke virkemidler bør du benytte deg av? Og hvilke typiske feil bør du unngå? Foredraget er designet for arrangører i fagfeltet; entreprenørskap, innovasjon og investorpitching. Med fleksibilitet til å utføre workshops eller mellominnslag.

Konferansier på innovasjonsarrangement

Hva er vel bedre enn en konferansier som har startet to bedrifter, men ikke tjent ei eneste krone på noen av dem? Han har heldigvis en B.Sc og en Advanced Master i Innovasjon og Entreprenørskap. Har erfaring fra å lose publikum gjennom alt fra forretningsplanskonkurranser, pitchekonkurranser, premieseremonier til motivasjonsforedrag for unge gründerspirer!

Konferansier

Trenger en konferansier til din konferanse? Dennis loser deltakerne gjennom dagen fra velkommen, til hvor nødutgang befinner seg og en introduksjon til de som skal tale. Kan også styre debatter på scenen. Oppsummerer gjerne hovedpunktene til talerne. Lite høytidelig i rollen som konferansier, men kan slå om til høytidelig hvis ønskelig.

2024 © Talerlisten AS