Elias Omberg

Elias Omberg

Ung inspirator, foredrag om ungdom og psykisk helse

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Elias Omberg

Elias Omberg (20 år) er en influenser, forfatter og foredragsholder. Han holder foredrag om mental helse, ungdomstid, motivasjon og selvledelse.

Han har opparbeidet seg en følgerskare på over 44 000 på TikTok, og over 12 000 på Instagram.

Målgruppen er bred. 60% er fra 24 år og yngre. Resten er fra 25 år og oppover, så primært er det et ungt publikum.

Omberg holder foredrag om psykisk helse, selvutvikling og psykologi – noe han har studert selv siden han var 14 år. Han er engasjert i samfunnsdebatten på TikTok, i et forsøk på å fremme en bærekraftig tilnærming til livet.

Omberg er også kjent for å lese opp egne dikt på TikTok. Noen ganger som «Han dikt-fyren». Diktene handler om mental helse, kjærlighet eller sorg. Elias Omberg er tidligere toppidrettsutøver i kampsport, og deler gjerne innhold om trening, motivasjon og kosthold.

Med en hard ungdomstid og mange timer hos psykolog, bringer Elias Omberg i dag et robust tankesett til bordet, der han ønsker å dele erfaringer og tips.

Foredragene til Elias Omberg handler som regel om selvutvikling eller bevisstgjøring rundt egen mental helse, da som oftest til et ungt publikum.

Publikum sitter igjen med inspirasjon, en god følelse og konkrete verktøy de kan implementere i livene sine.

Inspirator
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Elias Omberg

Frykten for å stå alene

Dette foredraget er perfekt for ungdom som sliter med å føle tilhørighet, frykter ekskludering, eller sliter med manglende integritet og evne til å stå imot stormen da det stormer som mest. Hvordan velge seg selv, gjennom spennende historier og et spesifikt fokus på hvordan skifte tankesettet sitt, hvordan eliminere tankefeil. Dette foredraget er perfekt for russetiden. - Hva er du egentlig redd for? Å stå alene uten oversikt over hvordan den nye hverdagen vil se ut, eller motreaksjoner og mobbing? - Hvordan forstå vekten av "Du er hvem du henger med" - Hvordan adressere differansen mellom ekte venner og betinget vennskap - Hvordan lære seg å bli sin egen beste venn

MITT Tankesett

Dette foredraget handler om hvordan møte motgang i livet sitt. Gjennom historier fra egne erfaringer med både mobbing, trusler, kjærlighetssorg, angst og depresjon, så gir dette foredraget en spennende reise, men gode tips til hvordan snu et destruktivt tankesett om til et sterkt et som er konkurransedyktig i møte mot fremtidig motstand og videre velvære. - Hvordan forstå seg selv og hvorfor smerten er der - Hvordan eliminere tankefeil, for å snu om tankemønsteret til noe positivt. - Du kan faktisk ha det vondt, men allikevel prestere - Hvordan oppnå radikal ansvars-takelse. Slutt å skylde på verden for at du har det dritt. - Hvordan forstå forskjellen mellom ekstern kaos (det majoriteten av ungdom føler på, forårsaket av stress, ustabilitet og eksterne faktorer) og faktisk kronisk depresjon.

Du er ikke ferdig, før det er over

Dette foredraget tar for seg historier fra min egen tid som toppidrettsutøver. Det er et foredrag som skal skape motivasjon og øke selvdisiplin. Gjennom beinharde og spennende historier, samt strategier og tankesett om hvordan tenke for å pushe seg selv til det maksimale. - Hvordan øke selv-disiplin, hvilket tankesett som skal til - Hvordan den psykiske helsen påvirkes oppi en hverdag av toppidrett - Hvordan bruke det negative til noe positivt. "All smerte er deilig" - Min gamle trener - Hvordan skape et konkurranse dyktig tankesett, som kan adopteres inn i alt i livet. Hvordan skille seg ut av mengden.

Ble du ghost’a?

Dette foredraget skal være spisset mot ungdom, med fokus på å snakke deres språk. Disse tematikkene her er svært populære blant ungdom, og hver gang jeg har snakket om dette på TikTok har det fått mellom 200 tusen til 300 tusen visninger, og ekstrem stor etterspørsel etter mer. - Hvorfor er datingkulturen for ungdom slik som den er og hvordan påvirker den oss? - Vi manipulerer hverandre hele tiden, men forstår vi egentlig at vi gjør det? Og enda bedre spørsmål - Forstår vi egentlig hvorfor vi gjør som vi gjør? - Hva vil resultatet av denne type dating kultur bli til i det lange løp? - Jeg forklarer Strategier ABC, hvordan utføre dem, for å kunne adressere dem som giftige, for å verne seg mot det. Et utrolig spennende foredrag, relaterbart for ungdommen, lærerikt, men viktigst av alt - innlysende, så det kan beskytte eget velvære fremover i livet.

Talerlisten mener

Et foredrag med Elias Omberg, kjent fra TikTok er en opplevelse. Han kobler på sine egne følelser, og skaper sterke følelser hos publikum gjennom å vise sårbarhet, ærlighet og åpenhet. Han er en god historieforteller og tar gjerne med et av sine selvskrevne dikt - som mange som følger ham har sett og reagert på.

2024 © Talerlisten AS