Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Erik Wold

Erfaren TV-programleder og konferansier

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 30.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Erik Wold

Erik Wold er en av Norges mest erfarne TV-programledere og konferansierer. Koronaen har endret konferansemarkedet, nå er det profesjonelle TV-produksjoner, webinarer og hybridløsninger som gjelder. Og med sin erfaring og TV-kompetanse fra NRK Dagsrevyen, Debatten og utallige direktesendinger fra valg og store begivenheter, er Erik rett mann til å lede din digitale TV-konferanse og til å lose foredragsholdere og bidragsytere trygt fra konferansescenen til TV-studioet. Erik påtar seg oppdrag som TV-programleder, konferansier, podcastvert, webinarleder, moderator og debattleder. Han tilbyr også workshops, kurs og coaching for dem som skal holde presentasjon eller foredrag og opptre foran kamera eller som selv skal lede et arrangement, på TV, digitalt eller fysisk. Med Erik Wold i TV-studio eller på scenen – eller i kulissene – blir det garantert en profesjonell og hyggelig gjennomføring.

Foredrag med Erik Wold

Venterommet - hos Wold og Stuvland (OM HVORDAN KORONAVIRUSET PÅVIRKER OSS)

Et webinar/foredrag om hvordan koronaviruset har endret hverdagen vår, om hvordan det påvirker oss psykologisk, om smittefrykt, stress og usikkerhet og om hvordan vi kan ivareta oss selv og hverandre og mestre hverdagen mens vi venter på at verden skal blir normal igjen - et samarbeid med den erfarne krisepsykologen Rune Stuvland

Hva skal jeg si? Hvor skal jeg se? (KRISE- OG MEDIEHÅNDTERING)

Hvordan tenker og jobber media? Hvordan får du best frem budskapet ditt? Hva gjør du hvis du plutselig får medias søkelys rettet mot deg? Hvordan forbereder du deg til en debatt eller en pressekonferanse? Erik Wold har 40 år foran og bak kamera og mikrofoner. I dette foredraget deler han av sine erfaringer og historier, og gir råd pg tips om hvordan du skal få mest ut av møtet med media.

Kurs med Erik Wold

Hvordan bli god på TV? (KRISE-, MEDIE- OG PRESENTASJONSTRENING I PRAKSIS)

Teori og praktisk medietrening i profesjonelt TV-studio med flerkamera og tekniker. Du får kjørt deg som intervjuobjekt i realistiske øvelser. Vi gjør opptak, evaluerer, diskuterer og veileder - Hva svarer du? Hvordan svarer du? - Vi ser på kroppssråk, stemmbruk, etterlatt inntrykk. Treningen skreddersys etter dine/deres behov/erfaringer. Kjøres som en-til-en, med noen få deltagere eller mindre grupper. Vi kan også øve på pressekonferanser, videointervjuer og andre intervjusituasjoner.

Debatteknikk og debattledelse (FOR DEG SOM SKAL LEDE ELLER ARRANGERE DEBATTER)

Erik Wold har ledet hundrevis av debatter på radio, TV og ulike scener, i alle sjangre, fra tøffe politiske konfrontasjoner og paneldebatter med høy temperatur til innsiktsfulle, reflekterte samtaler og intervjuer. Han vet hva som skal til for å forberede og arrangere interessante debatter og for å være en god debatt- og samtaleleder. Hva er en god debatt, hvordan forberede seg, velge tema, hvor mange deltakere? Teori og praktiske øvelser.

Erik Wold har 1 vurdering

Øyvind Skarholt

16. oktober 2020

Norsk Byggtjeneste

6

På vår første heldigitale konferanse lykkes vi i å fremstå som en profesjonell TV-sending med Erik som programleder og konferansier. Hans solide erfaring og kompetanse som programleder ga oss en ro og trygghet som var avgjørende. Erik evnet å sette seg inn det faglige på en god måte som ikke virket påtatt. Hans behagelige vesen og tydelighet på hva som fungerer og ikke – var sterkt medvirkende til at vår «TV-debut» gikk over forventning. Jeg kan anbefale han på sterkeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS