Erlend Elias

Erlend Elias Bragstad

Stylist, makeup-artist og frisør

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Erlend Elias Bragstad

Erlend Elias er en veletablert stylist, makeup-artist, frisør, konferansier og foredragsholder. I løpet av de siste årene har han fått et kjent navn over hele landet. Tidligere har han deltatt i en rekke TV-programmer. Kanskje så du han nylig i «Skal vi danse» på TV2? Eller våren 2018 i Farmen Kjendis på TV2? Med erfaring som stylist for de fleste norske kjendiser, holder Erlend Elias skreddersydde foredrag om mote, trender, styling og make-up. Han tar også oppdrag som konferansier og toastmaster, i tillegg til å holde stand-up show. Her henter han erfaringer fra eget liv, og leverer alltid med profesjonalitet og glimt i øyet. Erlend Elias er genuint interessert i mennesker og lar seg inspirere av dem han møter på sin vei. I 2014 ble han kåret til årets Nordlending og i 2015 til Norges mest innflytelsesrike homofil. Som foredragsholder har han gode faglige kunnskaper og en unik formidlingsevne. Hans pris vil avhenge av avhenger av omfang og type oppdrag.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Erlend Elias Bragstad

Du er du og du er mer enn god nok

Erlend Elias har trosset både netthets og janteloven. Han brenner for mangfold, og har brutt flere tabuer i sitt unge liv. I dette foredraget snakker han om hvor viktig det er å ha troen på og godta seg selv slik man er. Erlend Elias er en sprudlende og livsglad inspirator, og snakker åpent og ærlig om temaene identitet, seksualitet, selvtillit og tilhørighet. Passer både for barn, unge, arbeidsplasser og foreninger.

Finn din stil

Erlend Elias har lang erfaring som stylist og make up-artist, og har blant annet jobbet med ikoner som Amy Winehouse. Han kan alle triksene i boka, og gir deg verktøyene du trenger for å finne din indre stemme og personlige stil innen mote og sminke, både privat og på jobb. Disse showene er meget populære og ettertraktet.

Sesongens trender (Damenes aften)

Det er alltid stor stemning i salen når Erlend Elias snakker om mote og trender, og dette foredraget passer perfekt til arrangementer som "Damenes aften” etc. Erlend Elias skreddersyr kveldens innhold etter deres behov. Han har har reist på kryss og tvers for å være konferansier på flere av landets kjøpesentre. Her kan han også kan legge inn eget show og en "bli ny"-del. Hit kommer både ungdommer, damer og menn, fulle av begeistring. Erlend Elias sitt trumfkort er at han samler mangfoldet av mennesker.

Hvordan gjøre din drøm om til lønn

Et inspirerende foredrag for selvstendige gründere om det å ha troen på seg selv, satse og realisere sine drømmer.

Stand-up show

Latter er et sentralt element i alle showene til Erlend Elias. Her byr han på opplevelser fra eget liv, og med en stor dose selvironi viser han hvor viktig det er å ikke ta seg selv så høytidelig. Med sine kjappe replikker og lune humor evner han å fange publikum, som ofte forlater salen med ømme magemuskler og et bredt smil om munnen.

2024 © Talerlisten AS