Talerlisten

Espen Tjøstheim Eik

Konsulent kunstig intelligens og chatbots | Rogaland

Pris / 45 min

NOK 10.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 14.500,- (eks. mva)

Veldedighet

100% rabatt

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Espen Tjøstheim Eik har over 15 års erfaring med de digitale mediene som arbeidsplass, hvorav de siste 8 årene som konsulent for større byråer og IT-selskaper. Fascinasjonen for kunstig intelligens og chatbots kom tidlig på 90-tallet, mens det virkelig tok av tidlig i 2016 når Facebook lanserte chatbots for FB Messenger. Han har de siste to årene vært involvert i flere Nordiske chatbotpiloter, noen med suksess – noen andre ikke så bra. Dette er erfaringer Espen deler i sine foredrag.

Foredrag

Chatbots og kunstig intelligens. Beyond the hype!

Hva er egentlig chatbots / bots og hvordan vil bruken av kunstig intelligens via meldingsplattformer forandre hvordan vi driver kundeservice digitalt? I dette foredraget prater jeg om hvordan bots fungerer i praksis og hvordan kunstig intelligens faktisk kan både hjelpe deg innen kundeservice og effektivisere hverdagen din. Er chatbots bare et blaff?

Chatbots, kunstig intelligens og nye kunder

Hvordan kan vi bruke teknologier som chatbots for å tiltrekke oss nye kunder? Chatbots er det neste store innen kundeservice og salg digitalt. Dette foredraget tar for seg hvordan man kan implementere chatbots inn i den digitale satsingen og generere nye kunder ved bruk av smarte løsninger.

Hvordan oppnå optimal bruk av AI og chatbots i kundereisen.

I dette foredraget vil du lære mer om, hvilken teknologi som finnes, hva som viktig og hvor man bør starte. Hvor langt er egentlig teknologien kommet og er chatbots intelligente nok. Sist men ikke minst, hvordan kan chatbots integreres med eksisterende software og interne fagsystemer?

Ditt skreddersydde foredrag

Ønsker du at jeg skreddersyr et foredrag om kunstig intelligens og chatbots for din bedrift eller organisasjon og gjerne optimalisert for en spesifikk bransje? I nær fremtid vil denne type teknologi snu opp ned på mange bransjer, og det er absolutt verdt og se hvordan man kan snu dette til sin fordel

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Espen Tjøstheim Eik har 6 vurderinger

Monica S. Sandvik

12. februar 2018

Sportsklubben Brann

5

Hadde gleden av å høyre innlegget til Espen om Chatbots på Markedssymposiumet til SRF i Bergen 08.02.18. Han har meget god formidlingsevne og temaet var relevant og interessant. Tommel opp!

Thomas Veheim

11. februar 2018

AdLINK

6

Meget inspirerende foredrag om Chatbots på Bergen Markedssymposium.

Frank Johannesen

28. september 2017

NTNU

2

Fikk med meg Espen sitt foredrag på Oslo Business Forum. Espen gjennomførte dette bra teknisk, men er dessverre utdatert. Alt i alt opplever jeg at han har svært liten substans.

Marius Wang

13. september 2017

Oslo Business Forum

6

Espen holdt et flott foredrag om Chatbots og kunstig intelligens på Oslo Business Forum sin Digital Summit med flere tusen deltakere. Det var helt klart en utfordring å holde et digitalt foredrag online, men Espen løste denne oppgaven plettfritt.

Alexander Haneng

6. mars 2017

DigitalBar

6

Espen holdt et faglig sterkt og lett forståelig foredrag om bruken av chatbots og kunstig intelligens på arrangementet DigitalBar. Publikum ga veldig gode tilbakemeldinger.

Linda Saltvedt

8. desember 2016

Vfu Haugaland

5

Velforeningen fellesutvalg Haugalandet. Hadde Espen på besøk for å fortelle velforeningen om hvordan bruke sosiale medier ( Facebook) for medlems rekruttering og medlemspleie. Vi var veldig fornøyd.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS