Espen Tjøstheim Eik

Konsulent kunstig intelligens og chatbots

NOK 10.000,- per time

Send forespørsel

Om Espen Tjøstheim Eik

Espen Tjøstheim Eik har over 15 års erfaring med de digitale mediene som arbeidsplass, hvorav de siste 8 årene som konsulent for større byråer og IT-selskaper. Fascinasjonen for kunstig intelligens og chatbots kom tidlig på 90-tallet, mens det virkelig tok av tidlig i 2016 når Facebook lanserte chatbots for FB Messenger. Han har de siste to årene vært involvert i flere Nordiske chatbotpiloter, noen med suksess – noen andre ikke så bra. Dette er erfaringer Espen deler i sine foredrag.

Foredrag

Chatbots og kunstig intelligens. Beyond the hype!

Hva er egentlig chatbots / bots og hvordan vil bruken av kunstig intelligens via meldingsplattformer forandre hvordan vi driver kundeservice digitalt? I dette foredraget prater jeg om hvordan bots fungerer i praksis og hvordan kunstig intelligens faktisk kan både hjelpe deg innen kundeservice og effektivisere hverdagen din. Er chatbots bare et blaff?

Chatbots, kunstig intelligens og nye kunder

Hvordan kan vi bruke teknologier som chatbots for å tiltrekke oss nye kunder? Chatbots er det neste store innen kundeservice og salg digitalt. Dette foredraget tar for seg hvordan man kan implementere chatbots inn i den digitale satsingen og generere nye kunder ved bruk av smarte løsninger.

Hvordan oppnå optimal bruk av AI og chatbots i kundereisen.

I dette foredraget vil du lære mer om, hvilken teknologi som finnes, hva som viktig og hvor man bør starte. Hvor langt er egentlig teknologien kommet og er chatbots intelligente nok. Sist men ikke minst, hvordan kan chatbots integreres med eksisterende software og interne fagsystemer?

Ditt skreddersydde foredrag

Ønsker du at jeg skreddersyr et foredrag om kunstig intelligens og chatbots for din bedrift eller organisasjon og gjerne optimalisert for en spesifikk bransje? I nær fremtid vil denne type teknologi snu opp ned på mange bransjer, og det er absolutt verdt og se hvordan man kan snu dette til sin fordel

2018 © Talerlisten AS