Espen Tjøstheim Eik

Foredrag om kunstig intelligens & chatbots

Fra kr 15.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Espen Tjøstheim Eik

Espen Tjøstheim Eik holder foredrag om digitalisering, kunstig intelligens og chatbots. Han har en levende formidlingsevne og sørger for at publikum forstår hva det prates om selv om publikum ikke har en dyp teknisk forståelse. Han har lang erfaring som rådgiver innen digitale medier, kommunikasjon og kunstig intelligens. Han elsker å inspirere mennesker til å prøve ut de store mulighetene som finnes i den digitale verdenen.

Foredrag med Espen Tjøstheim Eik

Chatbots og kunstig intelligens. Beyond the hype!

Hva er egentlig chatbots og hvordan vil bruken av kunstig intelligens via meldingsplattformer forandre hvordan vi driver kundeservice digitalt? I dette foredraget prater Espen om hvordan chatbots fungerer i praksis og hvordan kunstig intelligens faktisk kan hjelpe deg innen kundeservice og effektivisere hverdagen din.

Chatbots, kunstig intelligens og nye kunder

Hvordan kan vi bruke teknologier som chatbots for å tiltrekke oss nye kunder? Chatbots er det neste store innen kundeservice og salg digitalt. Dette foredraget tar for seg hvordan man kan implementere chatbots inn i den digitale satsingen og generere nye kunder ved bruk av smarte løsninger.

Jobbmarkedet om 10 år

Hvordan vil jobbmarkedet se ut om 10 år? Hvordan vil kunstig intelligens og automatisering forandre verden og jobbmarkedet som vi kjenner den. I dette foredraget tar Espen for seg både de positive punktene ved kunstig intelligens men også de negative punktene ved kunstig intelligens og automatisering.

Ditt skreddersydde foredrag

Ønsker du at Espen skreddersyr et foredrag om kunstig intelligens og chatbots for din bedrift eller organisasjon og gjerne optimalisert for en spesifikk bransje? I nær fremtid vil denne type teknologi snu opp ned på mange bransjer, og det er absolutt verdt og se hvordan man kan snu dette til sin fordel.

Talerlisten mener

Espen Tjøstheim Eik er en kunnskapsrik og god formidler. Med innsikt og oversikt over Chatbots og bruk av kunstig intelligens i salgsprosessen og i kundeservice, holder han nyttige foredrag. Espen deler historier fra vellykkede og mindre vellykkede caser, om hva som fungerer og ikke. Et aktuelt foredrag for dere som bruker eller vurderer å ta i bruk en Chatbot.

Espen Tjøstheim Eik har 9 vurderinger

Ingjerd Thurmer

14. januar 2019

Kredinor SA

5

Kredinor SA hadde gleden av å ha Espen Tjørstheim Eik som foredragsholder under Proffseminaret 2018, som er inkassobransjens største og viktigste møteplass. Bakgrunnen var at Kredinor ønsket å gi kunder og samarbeidspartnere en innføring i chatbots og bruken av chatroboter som en del av vår kundeservice gjennom tema «Chatbots – din, min og vår nye kollega». Espen Tjøstheim Eik har svært god innsikt i fagområdet. Han var positiv og gjorde grundig research rundt erfaringene vi hadde med chatboten Nora. Resultatet ble et svært lærerikt foredrag hvor han trakk inn både historie, nåtid og ikke minst fremtiden for bruken av chatbots.

Bodil Tveitan

20. november 2018

USUS AS

5

Espen holdt et 3-timers spor om «Hvordan komme i gang med chatbots» under Norwegian Digital Travel Conference i Kristiansand 25.-26.september 2018. Espen stilte sporty opp på kort varsel da vi fikk et avbud pga sykdom rett før konferansen og leverte veldig godt på bestillingen. Espen formidlet budskapet på en god og forståelig måte, og var veldig enkel å kommunisere med som arrangør. Vi fikk også gode tilbakemeldinger fra publikum i etterkant.

Kari Evensen Paulsrud

8. mai 2018

PostNord Strålfors AS

4

Espen holdt et spennende foredrag om bruk av AI og chatbots i kundereisen på arrangementet Smarter Communication Day. Han har en god og levende formidlingsevne.

Monica S. Sandvik

12. februar 2018

Sportsklubben Brann

5

Hadde gleden av å høyre innlegget til Espen om Chatbots på Markedssymposiumet til SRF i Bergen 08.02.18. Han har meget god formidlingsevne og temaet var relevant og interessant. Tommel opp!

Thomas Veheim

11. februar 2018

AdLINK

6

Meget inspirerende foredrag om Chatbots på Bergen Markedssymposium.

Frank Johannesen

28. september 2017

NTNU

2

Fikk med meg Espen sitt foredrag på Oslo Business Forum. Espen gjennomførte dette bra teknisk, men er dessverre utdatert. Alt i alt opplever jeg at han har svært liten substans.

Marius Wang

13. september 2017

Oslo Business Forum

6

Espen holdt et flott foredrag om Chatbots og kunstig intelligens på Oslo Business Forum sin Digital Summit med flere tusen deltakere. Det var helt klart en utfordring å holde et digitalt foredrag online, men Espen løste denne oppgaven plettfritt.

Alexander Haneng

6. mars 2017

DigitalBar

6

Espen holdt et faglig sterkt og lett forståelig foredrag om bruken av chatbots og kunstig intelligens på arrangementet DigitalBar. Publikum ga veldig gode tilbakemeldinger.

Linda Saltvedt

8. desember 2016

Vfu Haugaland

5

Velforeningen fellesutvalg Haugalandet. Hadde Espen på besøk for å fortelle velforeningen om hvordan bruke sosiale medier ( Facebook) for medlems rekruttering og medlemspleie. Vi var veldig fornøyd.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS