Espen Tjøstheim Eik

Foredrag om kunstig intelligens & chatbots

Fra kr 15.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Espen Tjøstheim Eik

Espen Tjøstheim Eik holder foredrag om digitalisering, kunstig intelligens og chatbots. Han har en levende formidlingsevne og sørger for at publikum forstår hva det prates om selv om publikum ikke har en dyp teknisk forståelse. Han har lang erfaring som rådgiver innen digitale medier, kommunikasjon og kunstig intelligens. Han elsker å inspirere mennesker til å prøve ut de store mulighetene som finnes i den digitale verdenen.

Hjemsted
Rogaland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Espen Tjøstheim Eik

Chatbots og kunstig intelligens. Beyond the hype!

Hva er egentlig chatbots og hvordan vil bruken av kunstig intelligens via meldingsplattformer forandre hvordan vi driver kundeservice digitalt? I dette foredraget prater Espen om hvordan chatbots fungerer i praksis og hvordan kunstig intelligens faktisk kan hjelpe deg innen kundeservice og effektivisere hverdagen din.

Chatbots, kunstig intelligens og nye kunder

Hvordan kan vi bruke teknologier som chatbots for å tiltrekke oss nye kunder? Chatbots er det neste store innen kundeservice og salg digitalt. Dette foredraget tar for seg hvordan man kan implementere chatbots inn i den digitale satsingen og generere nye kunder ved bruk av smarte løsninger.

Jobbmarkedet om 10 år

Hvordan vil jobbmarkedet se ut om 10 år? Hvordan vil kunstig intelligens og automatisering forandre verden og jobbmarkedet som vi kjenner den. I dette foredraget tar Espen for seg både de positive punktene ved kunstig intelligens men også de negative punktene ved kunstig intelligens og automatisering.

Ditt skreddersydde foredrag

Ønsker du at Espen skreddersyr et foredrag om kunstig intelligens og chatbots for din bedrift eller organisasjon og gjerne optimalisert for en spesifikk bransje? I nær fremtid vil denne type teknologi snu opp ned på mange bransjer, og det er absolutt verdt og se hvordan man kan snu dette til sin fordel.

Talerlisten mener

Espen Tjøstheim Eik er en kunnskapsrik og god formidler. Med innsikt og oversikt over Chatbots og bruk av kunstig intelligens i salgsprosessen og i kundeservice, holder han nyttige foredrag. Espen deler historier fra vellykkede og mindre vellykkede caser, om hva som fungerer og ikke. Et aktuelt foredrag for dere som bruker eller vurderer å ta i bruk en Chatbot.

2024 © Talerlisten AS