Finn Tarpgaard

Vikingledelse

Fra 25.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Finn Tarpgaard

Finn Tarpgaard er en engasjerende coach og idéutvikler. Han har tidligere ledet en privatskole, som på få år vokste til å bli stor og anerkjent i Danmark. Årene som leder lærte ham hvordan man skaper engasjement og opprettholder en felles lagånd. Han har også stor kjennskap til hvilke faktorer som skaper suksess og overskudd på bunnlinjen. Finn trekker på sine erfaringer som leder gjennom en årrekke og hans gode fortellerevner når han snakker om ledelse. Kombinert med en unik tilnærming til vikingtidens suksess, omsetter han kunnskap og menneskelig erfaring til konkrete råd. Et foredrag med Finn vil gi deg flere verktøy, som kan tas i bruk direkte!

Foredrag

Vikingledelse - Hva skandinaviske ledere kan lære av vikingene

Vikingetidens succes skyldes i høj grad en højt udviklet ledelseskultur, som også være inspiration for den moderne leder. I foredraget får du ideer til at gøre det lettere at være leder. Ideerne hentes fra vikingetiden, fra nyere forskning og fra praktiske erfaringer. Foredraget vil bestå af både fortællinger, anekdoter og faglige input om ledelse og hvordan du kan lede kulturen på en arbejdsplads.

Finn Tarpgaard har 1 vurdering

Lars Damgård

26. april 2018

OfficeFit

5

I forbindelse med en temadag, som vi afholdte for en større kunde, havde vi fornøjelsen, at have Finn ude og holde et foredrag om forandringsledelse. Det er en fornøjelse, at opleve Finn, som den nærværende og levende fortæller, han er. Han formår, at skabe billeder og forståelse på en måde, som både er morsom og eftertænksom. Hans mangeårige erfaring fra skoleverdenen fornægter sig ikke, og hans fortælling krydres på fineste vis med filosofiske såvel som historiske nedslag. Et foredrag med Finn efterlader en med både et smil på læben og en tanke eller to rigere. Jeg kan varmt anbefale et foredrag med Finn Tarpgaard.”

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS