Finn Tarpgaard

Erfaren leder som snakker om Vikingledelse

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Finn Tarpgaard

Finn Tarpgaard er en engasjerende coach og idéutvikler. Han har tidligere ledet en privatskole, som på få år vokste til å bli stor og anerkjent i Danmark. Årene som leder lærte ham hvordan man skaper engasjement og opprettholder en felles lagånd. Han har også stor kjennskap til hvilke faktorer som skaper suksess og overskudd på bunnlinjen. Finn trekker på sine erfaringer som leder gjennom en årrekke og hans gode fortellerevner når han snakker om ledelse. Kombinert med en unik tilnærming til vikingtidens suksess, omsetter han kunnskap og menneskelig erfaring til konkrete råd. Et foredrag med Finn vil gi deg flere verktøy, som kan tas i bruk direkte!

Foredrag med Finn Tarpgaard

Vikingledelse - Hva skandinaviske ledere kan lære av vikingene

Vikingetidens succes skyldes i høj grad en højt udviklet ledelseskultur, som også være inspiration for den moderne leder. I foredraget får du ideer til at gøre det lettere at være leder. Ideerne hentes fra vikingetiden, fra nyere forskning og fra praktiske erfaringer. Foredraget vil bestå af både fortællinger, anekdoter og faglige input om ledelse og hvordan du kan lede kulturen på en arbejdsplads.

Med livet som innsats - Ledelse og samarbejd i et filosofisk perspektiv

Hvordan får vi et meningsfyldt arbejdsliv? Hvordan kan det svære ord filosofi komme til at virke som brændstof for engagement hos både ledere og medarbejdere? Og hvordan kan værktøjer fra filosofien gøre os bedre til at lede både os selv og andre? En dyb personlig fortælling om hvordan filosofi og praktisk visdom kan gøre livet som leder eller medarbejder lettere og mere indholdsrigt. Samtidig gives der eksempler på refleksions- og samtaleøvelser, som har vist sig som særdeles virkningsfulde for øget trivsel og samarbejdsevne. Foredraget indeholder desuden et eksempel på, hvordan en nedbrudt samarbejdskultur igen bygges op til at fungere optimalt igen. Øvelserne kan også bruges i mødeteknik og udviklingsarbejde.

Finn Tarpgaard har 3 vurderinger

Charlotte Park

19. mars 2019

Charlotte Park

6

Finn Tarpgaards foredrag, er en personlig fortælling med en relevant indgangsvinkel til bl.a. ledelse og medarbejdertrivsel. Finns filosofiske tilgang, vidner om en fordybelse og oprigtighed, der tydeligt skinner igennem, og kan mærkes. Jeg kan på det varmeste anbefale at lytte til Finns vise ord.

Carsten Grønkjær Nielsen

15. mars 2019

Netværk Midtjylland

6

Jeg har oplevet Finn i forbindelse med et foredrag han afholdte til et netværksarrangement. Udover en meget personlig historie, bære hans foredrag præg af en stor historisk viden og erfaring fra hans tidligere job som leder. Han er meget nærværende og en utrolig god fortæller der har noget at byde på. Finn får mine fineste anbefalinger med her fra.

Lars Damgård

26. april 2018

OfficeFit

5

I forbindelse med en temadag, som vi afholdte for en større kunde, havde vi fornøjelsen, at have Finn ude og holde et foredrag om forandringsledelse. Det er en fornøjelse, at opleve Finn, som den nærværende og levende fortæller, han er. Han formår, at skabe billeder og forståelse på en måde, som både er morsom og eftertænksom. Hans mangeårige erfaring fra skoleverdenen fornægter sig ikke, og hans fortælling krydres på fineste vis med filosofiske såvel som historiske nedslag. Et foredrag med Finn efterlader en med både et smil på læben og en tanke eller to rigere. Jeg kan varmt anbefale et foredrag med Finn Tarpgaard.”

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS