Finn Tarpgaard

Erfaren leder som snakker om Vikingledelse

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Finn Tarpgaard

Finn Tarpgaard er en engasjerende coach og idéutvikler. Han har tidligere ledet en privatskole, som på få år vokste til å bli stor og anerkjent i Danmark. Årene som leder lærte ham hvordan man skaper engasjement og opprettholder en felles lagånd. Han har også stor kjennskap til hvilke faktorer som skaper suksess og overskudd på bunnlinjen. Finn trekker på sine erfaringer som leder gjennom en årrekke og hans gode fortellerevner når han snakker om ledelse. Kombinert med en unik tilnærming til vikingtidens suksess, omsetter han kunnskap og menneskelig erfaring til konkrete råd. Et foredrag med Finn vil gi deg flere verktøy, som kan tas i bruk direkte!

Hjemsted
Danmark
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Finn Tarpgaard

Vikingledelse - Hva skandinaviske ledere kan lære av vikingene

Vikingetidens succes skyldes i høj grad en højt udviklet ledelseskultur, som også være inspiration for den moderne leder. I foredraget får du ideer til at gøre det lettere at være leder. Ideerne hentes fra vikingetiden, fra nyere forskning og fra praktiske erfaringer. Foredraget vil bestå af både fortællinger, anekdoter og faglige input om ledelse og hvordan du kan lede kulturen på en arbejdsplads.

Med livet som innsats - Ledelse og samarbejd i et filosofisk perspektiv

Hvordan får vi et meningsfyldt arbejdsliv? Hvordan kan det svære ord filosofi komme til at virke som brændstof for engagement hos både ledere og medarbejdere? Og hvordan kan værktøjer fra filosofien gøre os bedre til at lede både os selv og andre? En dyb personlig fortælling om hvordan filosofi og praktisk visdom kan gøre livet som leder eller medarbejder lettere og mere indholdsrigt. Samtidig gives der eksempler på refleksions- og samtaleøvelser, som har vist sig som særdeles virkningsfulde for øget trivsel og samarbejdsevne. Foredraget indeholder desuden et eksempel på, hvordan en nedbrudt samarbejdskultur igen bygges op til at fungere optimalt igen. Øvelserne kan også bruges i mødeteknik og udviklingsarbejde.

2024 © Talerlisten AS