Frank Kjosås

Skuespiller, holder foredrag om presentasjonsteknikk

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Frank Kjosås

Frank Kjosås er en av Norges mest anerkjente skuespillere. Han tar også enkelte oppdrag som konferansier og holder foredrag om presentasjonsteknikk. Frank er utdannet fra Statens teaterhøgskole i perioden 2003-2006 og ansatt ved Det norske teateret, hvor han har deltatt i en rekke oppsetninger. De siste årene har Frank Kjosås blant annet spilt i publikums-suksessen «Book of Mormon», «Hair», «Peter Pan», «Evig ung» og «Jesus Christ Superstar». Kjosås har i tillegg spilt større og mindre roller både i filmer og på TV. Han spilte blant annet rollen som Fred i NRK-serien «Halvbroren», bygget på Lars Saabye-Christensens prisbelønte roman og som en av sabotørene i TV-serien «Kampen om tungtvannet». Frank ble kåret til beste mannlige skuespiller for rollen i «Halvbroren» under Gullruten i 2013. Kjosås har deltatt i flere fjernsynsprogrammer på NRK, blant annet Grosvold, Lindmo og Beat for Beat. Han jobber nå med regi og kursing av skuespillere og andre som vil bli bedre i sceneopptreden og presentasjonsteknikk. Kontakt Talerlisten via bestillingsknappen her eller ring Nils M. Apeland på 91 644 266 hvis du ønsker å komme i dialog med Frank til et foredrag eller eventoppdrag.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Frank Kjosås

Vinn ditt publikum fra scenen!

Frank Kjosås har lang og variert erfaring som skuespiller. I dette foredraget deler han sine beste tips om det å møte et publikum, fange deres interesse og holde på oppmerksomheten. Han snakker om forberedelser, forventninger, om hvordan å åpne og avslutte en opptreden og om å takle nervøsitet og usikkerhet. Med en blanding av konkrete tips og personlige historier, er dette en lærerik og inspirerende forestilling. I mindre grupper kan dette tilpasses med øvelser, refleksjon og tilbakemelding til deltakerne.

Talerlisten mener

Frank er en anerkjent og respektert skuespiller, som med sin utdanning og erfaring kan være en unik ressurs når det gjelder dramaturgi, historiefortelling, kommunikasjon og presentasjonsteknikk.

2024 © Talerlisten AS