Talerlisten
Frank Kjosås

Frank Kjosås

Skuespiller, holder foredrag om presentasjonsteknikk

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Frank Kjosås er en norsk skuespiller. Han er utdannet fra Statens teaterhøgskole i perioden 2003-2006 og ansatt ved Det norske teateret, hvor han har deltatt i en rekke oppsetninger. De siste årene har Frank Kjosås blant annet spilt i «Hair», «Peter Pan», «Evig ung» og «Jesus Christ Superstar». Kjosås har i tillegg spilt større og mindre roller både i filmer og på TV. Han spilte blant annet rollen som Fred i TV-serien Halvbroren som gikk på NRK i 2012. Han ble kåret til beste mannlige skuespiller for rollen under Gullruten i 2013. Kjosås har deltatt i flere fjernsynsprogrammer på NRK, blant annet Grosvold, Lindmo og Beat for Beat.

Foredrag

Vinn ditt publikum fra scenen!

Frank Kjosås har lang og variert erfaring som skuespiller. I dette foredraget deler han sine beste tips om det å møte et publikum, fange deres interesse og holde på oppmerksomheten. Han snakker om forberedelser, forventninger, om hvordan å åpne og avslutte en opptreden og om å takle nervøsitet og usikkerhet. Med en blanding av konkrete tips og personlige historier, er dette en lærerik og inspirerende forestilling. I mindre grupper kan dette tilpasses med øvelser, refleksjon og tilbakemelding til deltakerne.

Talerlisten mener

Frank er en anerkjent og respektert skuespiller, som med sin utdanning og erfaring kan være en unik ressurs når det gjelder dramaturgi, historiefortelling, kommunikasjon og presentasjonsteknikk.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS