Gjermund Stensberg Eriksen

Gjermund Stenberg Eriksen

Forfatter, TV-regissør, USA-ekspert

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Gjermund Stenberg Eriksen

Gjermund Stenberg Eriksen er forfatter, TV-regissør og podkast-vert. Han holder ulike typer foredrag. Stenberg Eriksen er Norges første internasjonale Emmy-vinner som skribent og utøvende produsent for Mammon 2 (NRK). HBO har også gjenskapt Mammon i både Polen (Pakt) og tsjekkisk (Mamon).

For tiden skaper av Furia 1 & 2, på Amazon Prime, en thriller-serie om hvordan den nye formen for høyreekstremisme har utviklet seg siden 2001, som var en del av de viktigste politiske og teknologiske kreftene som skapte den forferdelige terroren i Norge 2011. Denne serien følger hvordan polariseringen, radikaliseringen og bruken av digitale verktøy sammen med løgner, feilinformasjon, vold og terror de siste ti årene blir brukt ikke bare av terroristene selv, men antidemokratiske ledere og operatører utnytter dem for økonomiske og politiske gevinster.

I de siste 6 årene har han også laget og vært vertskap for en av Norges største politiske podcaster: Trump mot Verden / Popkorn og Politikk /TrumpTirsdag om forholdet mellom politikk, politiske kampanjer, kommunikasjon og tv-dramaer, filmer og klassiske skuespill.

Etter 2 års pause podcaster han nå om USA-valget hver tirsdag i Det Store Bildet, sammen med Eirik Bergesen og Sofie Høgestøl i Trump tirsdag.

Gjermund Stenberg Eriksen holder foredrag om valget i USA, amerikansk politikk, Donald Trump mm. Han kan også være gjest i panelssamtaler. Ta kontakt for å sjekke pris og tigjengelighet.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Gjermund Stenberg Eriksen

Trump mot Verden - Valget i USA 2024

I dette foredraget gir Gjermund Stenberg Eriksen en dagsfersk analyse av presidentvalget i USA, i spedd historie, prediksjoner, historier og humor.

2024 © Talerlisten AS