Gro Torvaldsen Rykkelid

Visuell formidler, illustratør og forfatter

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Gro Torvaldsen Rykkelid

Gro Torvaldsen Rykkelid er full av farger og ideer. Hun er en kunstner og illustratør som gjennom hele sitt yrkesaktive liv har tatt kreativiteten sin på alvor. Hun elsker å inspirere og kommuniserer ved å bruke visuelle virkemidler. Hjertespråket er et resultat av dette. Over 100 ulike temabaserte bilder og metaforer er grunnlaget for et firma, bøker, kurs og foredrag som også brukes internasjonalt. Ellers: Gro er sørlending, bosatt på Helgelandskysten, gift, 3 døtre, mastergrad i illustrasjon, 21 illustrerte barnebøker, forfatter av 5 hobbybøker, en rekke kunstutstillinger, underviser internasjonalt, selvstendig næringsdrivende, gründer og eier av firmaet Hjertespråk, studert ledelse, innovasjon og er utdannet coach. Gro illustrerer foredragene selv, og elsker kommunisere gjennom «den indre Hagen din». Hva dyrker du, hvordan beskytter du den? Hallo, er du tilstede der?

Hjemsted
Nordland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Gro Torvaldsen Rykkelid

Sjefsgartner i eget liv

Tenk på livet ditt som en hage, en vakker hage der du elsker å være tilstede. Det er i den indre hagen din du må ta jobben som sjefs-gartner og hagearkitekt på alvor. Først da kan hagen din blomstre og selvbildet vil vokse. Du får med deg gode redskaper til jobben, blir bevisst på å være tilstede og på hva du dyrker. Ordet "selvdyrking" vil kanskje få et nytt perspektiv! Foredraget er inspirerende, livgivende, illustrert av Gro og basert på bilder og metaforer hentet fra "Hjertehagen".

Gode grenser og grensesetting!

Hvordan kan jeg bevare hjertet mitt? Alle hager har grenser, noen har også gjerder, eller høye murer. Blir du utfordret når det gjelder egne grenser og grensesetting? Kurset gir nøkler og redskap til utfordrende tema som ofte handler om relasjoner og om kommunikasjon. Hvordan kan jeg være tydelige på dette for å bevare min egen indre hjertehage? Foredraget er inspirerende, livgivende, illustrert av Gro og basert på bilder og metaforer hentet fra "Hjertehagen".

Løsningsorienterte tanker

Styrer jeg tankene, eller styrer tankene meg? Det handler om å være sjef i eget liv, om å ta stress og negative tankemønster til fange. Fra stagnasjon til motivasjon og fremgang. Fra stress og problemer til inspirerende muligheter og løsninger. Foredraget inspirerende og livgivende, illustrert av Gro og basert på bilder og metaforer hentet fra Hjertespråk. Noen tema du møter er: Bekymringer, tankemønster, problemfokusert, stress, engasjement, drømmer, muligheter....

Kreativ og skapende...

Ta det kreative i deg selv på alvor, men vit du vil møte motstand! Er du en av dem som drømmer om å ta disse sidene av deg på alvor? Gro har gjort dette men kjenner også utfordringene og veggene det er lett å treffe! Et inspirerende og livgivende foredrag som virkelighetsorienterer, men som også gir deg lyst til å skape. Illustrert av Gro, med masse selvironi og livserfaringer på godt og vondt.

Finn styrken i deg selv!

Modenhet, vekst og styrke blir formidlet gjennom Hagen som metafor. Modningsprosesser tar tid, men frukten er verd å vente på! Hva slags resultater ønsker jeg, hva vil jeg høste. Å ta valg er å beskjære, og røttene på treet er viktig for å takle stormer og motgang. Hvordan takler jeg utfordringer? Et inspirerende og livgivende illustrert foredrag basert på bilder og metaforer i fra Hjertehagen.

2024 © Talerlisten AS