Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen

Entrepenør og forfatter, snakker om online markedsføring, sosiale medier og SEO

0 0 vurderinger

Gunnar Andreassen er entreprenør, blogger og online markedsføringsekspert. Han driver flere store portaler som BedriftsGuiden.no, Bedriftsbasen.no og Lenkeguiden.no, og er forfatter av boken «Conquer the Web – The Secrets of Online Success», en 700 siders ebok om markedsføring på nett. Gunnar er også medlem av Web Design Professionals, Web Design and Developers Association, Interaction Design Association, International Web Association og TopSEOs – som er omtalt av blant annet: CNN, ABC, NBC, FOX, CBS, Bloomberg og Digital Journal.

Pris Dette er ca. pris for foredrag på 45 minutter. Kurs, konferansierjobber og oppdrag med mye forberedelser eller lange reiser, vil kunne ha en annen pris. Endelig pris avtales når oppdraget bekreftes. Talerlisten jobber for at oppgitte priser skal være så reelle som mulig.
Kr 15 000,-

Foredrag

Online markedsføring

I dette foredraget snakker Gunnar om strategier og praktiske teknikker innen online markedsføring. Lær hvordan man velger domener, lager nettsider og markedsfører nettsider eller nettbutikker i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo samt sosiale medier som Facebook og Twitter.

Søkeoptimalisering

Dette foredraget handler om utviklingen av optimalisering i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo. Praktiske teknikker for hvordan man rangerer høyere i søkemotor resultater og genererer mer trafikk og flere kunder.

SoMe markedsføring

I dette foredraget legger Gunnar frem praktiske teknikker for hvordan man profilerer en bedrift via sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram. Lær hvordan man kan generere trafikk via sosiale medier og nå flere potensielle kunder på nettet og smarttelefoner.

Legg igjen en vurdering

* *

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.