Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen

Entrepenør og forfatter, snakker om online markedsføring, sosiale medier og SEO

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Gunnar Andreassen

Gunnar Andreassen er entreprenør, redaktør, forfatter og online markedsføringsekspert. Han driver portaler som Bedriftsbasen.no og nettavisen Bodøposten.no, og er forfatter av boken «Conquer the Web – The Secrets of Online Success», en 700 siders ebok om markedsføring på nett. Gunnar er også medlem av Web Design Professionals, Web Design and Developers Association, Interaction Design Association, International Web Association og TopSEOs. Gunnar er omtalt av blant annet: CNN, ABC, NBC, FOX, CBS, Bloomberg og Digital Journal. Få en unik innsikt i online markedsføring av en som har jobbet med det i over 15 år.

Hjemsted
Nordland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Gunnar Andreassen

Online markedsføring

I dette foredraget snakker Gunnar om strategier og praktiske teknikker innen online markedsføring. Lær hvordan man velger domener, lager nettsider og markedsfører nettsider eller nettbutikker i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo samt sosiale medier som Facebook og Twitter. Gunnar forklarer fremgangsmåtene basert på egne erfaringer og kunnskap fra å ha jobbet for andre kunder i en årrekke.

Søkeoptimalisering

Dette foredraget handler om utviklingen av optimalisering i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo. Praktiske teknikker for hvordan man rangerer høyere i søkemotor resultater og genererer mer trafikk og flere kunder. Få innsikt i de skjulte teknikkene alle som driver med SEO bør vite om.

SoMe markedsføring

I dette foredraget legger Gunnar frem praktiske teknikker for hvordan man profilerer en bedrift via sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram. Lær hvordan man kan generere trafikk via sosiale medier og nå flere potensielle kunder på nettet og smarttelefoner.

2024 © Talerlisten AS