Håkon Ringstad

Håkon Ringstad

Taler- og presentasjonscoach

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Håkon Ringstad

Håkon Ringstad forbereder gründere og bedriftsledere i små- og mellomstore vekstbedrifter til viktige taler- og presentasjoner. Reisen begynte for 7 år siden gjennom en traumatisk opplevelse i en fullsatt forsamling. Det er i lys av disse skjebnesvangre minuttene han bestemte seg for overvinne frykten for talerstolen og mestre talekunsten en gang for alle. Siden den gang har Håkon tilegnet seg lang fartstid fra Toastmasters International, en verdensomspennende organisasjon som hjelper mennesker med å utvikle sine tale, presentasjons- og lederferdigheter. Det var her Håkon omsider overvant sin lammende frykt for å snakke i forsamlinger. Håkon jobber i dag som taler- og presentasjonscoach. Så langt har han fullført en rekke lederskaps- og tale prosjekter og fått flere utmerkelser i sin lokale klubb. Av formell bakgrunn har Håkon en Bachelor i International Hospitality Management (BSc) fra Dubai og en Master (M.A.) i International Affairs fra USA.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Håkon Ringstad

6 signaler du må gi publikum i åpningen av din neste bedriftspresentasjon

Hjertet slår. Hendene er klamme og stillheten i salen er øredøvende. Sekundene tikker mens publikum venter spent på din første setning. Det du sier nå vil sette presedensen for resten av presentasjonen. Åpningen vil enten forsterke ditt eget image eller undergrave førsteinntrykket og kompromittere resten av presentasjonen og innflytelsen din på publikum. Dette er et "make or break" og hva du sier avgjør i hvilken grad du etablerer din autoritet og troverdighet som leder.

Vekk interesse på 7 sekunder

Tenk deg følgende. Du er i nettverksmøte med andre næringsdrivende. Under arrangementet støter du på en beslutningstager i en bedrift du ønsker å jobbe med. Dere kommer i prat. Med nyskjerrig blikk spør han: "Hva gjør du?" Gir du en rask, minneverdig og elegant innføring som oppsummerer hva du gjør og hvorfor du gjør det, eller nøler du? Sitter du igjen med følelse av du skulle vært bedre forberedt eller har du godfølelsen fordi du har avtalt et møte dagen etter? Lær hvordan nå.

Overbevis investorer på 10 minutter

De fleste investorer er travle mennesker som vil ha kortfattet, positiv, og minnerik informasjon. For oppnå dette må du vite hva slags spørsmål investorene vil ha svar på og hva du kan gjøre for å maksimere muligheten din for suksess. I dette foredraget hjelper Håkon deg med å svare på de 5 viktigste spørsmålene investorer ser etter slik at du kan gå rett i kjernen og gi de akkurat den informasjonen de trenger uten å kaste bort et eneste ord.

2024 © Talerlisten AS