Hallgeir Gustavsen

Markedsføring, sosiale medier og planlegging

Fra kr 12.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen har vært på sosiale medier i snart 150 år og har jobbet med salg og web siden 1998.  Erfaringen han har opparbeidet seg er omfattende. Han har tidligere bygd opp merkevarer i form av podcaster og flere nettprosjekter, og i dag er han digital rådgiver for bedrifter, og jobber både med gode nettsider og annonser, samt synlighet på digitale flater.  Hallgeir holder foredrag om markedsføring, salg og sosiale medier. Hans hovedfokus er på hvordan bedrifter kan maksimere sin sosiale profil og hvordan man kan benytte sosiale medier og ny teknologi til å effektivisere salgsprosesser.

Foredrag med Hallgeir Gustavsen

Om det å ha en plan - Hvordan lage en markedsplan

Forfatter Alan Lakein er tilskrevet sitatet: “Failing to plan is planning to fail” - et sitat han mest sannsynlig lånte/stjal fra Winston Churchil som skal ha sagt: “He who fails to plan is planning to fail” - som igjen skal ta lånt det fra Benjamin Franklin som skal ha sagt: “By failing to prepare, you are preparing to fail". Lær hvorfor og hvordan lage en markedsplan.

Hva er en dårlig nettside? Og hvordan unngår jeg det?

LinkedIn er en av de mest undervurderte platformene i 2022. Og frem til ganske nylig har LinkedIn hos mange blitt oppfattet som en “hei, nå søker jeg på nye jobber”-plattform. I dette foredraget drar jeg deg gjennom hvordan du kan bruke LinkedIn for å bygge egen merkevare og hvordan du kan øke synligheten til bedriften du jobber i og få mest mulig utav denne plattformen!

Skreddersøm/workshop

Jeg lager et skreddersydd opplegg til deg og din bedrift basert på behovene og situasjonen du befinner deg i. Med min bakgrunn fra salg og kreative prosesser så lager jeg et opplegg som geleider deg gjennom prosessene som skal få de små grå til å våkne litt. - Hvordan kan vi nå kundene våre? - Hvordan vil vi fremstå? - Hvem er kundene våre? - Hva er det vi ønsker å kommunisere? - Hvordan får vi en potensiell kunde til å bli en faktisk kunde?

Markedsføring i 2022

Hvor er vi? Hvor skal vi? Jeg holder foredrag om status på markedsføringen i 2022. Det er for veldig mange et stort behov for en oppvåkning. Flere har sovet i timen og trenger å få tydelig beskjed om hva som faktisk skjer. Foredraget deles vanligvis opp i 2. Hvor del 2 er en mer praktisk Q&A seksjon hvor deltagerene får muligheten til å spør om de tingene de lurer på ift sin situasjon.

The Secret Sauce - Kunder, salgskanaler og markedsføring

Hva er hemligheten? Hvordan legger vi opp kampanjer som gir kundene våre 5X, 10X og noen ganger 25X innsatsen? Hvordan identifiserer du kundene dine, hvilke salgskanaler velger du og hva kan du gjøre for å nå ut til dem? I løpet av foredraget gir jeg dere rådene og tipsene som trengs for å vite hvordan man kan lykkes med markedsføring i digitale kanaler, og jeg gir bort min egen "secret sauce" som inneholder faktiske oppskrifter på hvordan gjøre markedsføringen..

Kurs med Hallgeir Gustavsen

Intro til netthandel

Hvordan kan man optimalisere inntjening på netthandel? Introduksjon til optimalisering og millioner av kroner i inntjening.

Facebook / Instagram / LinkedIn i praksis

Hvordan kan man bruke sosiale medier effektivt som markedskanal?

Analytics for markedsførere

Som bedagelig leder i Vecora, har jeg alltid spurt rådgiverene mine følgende spørsmål, "Fungerer det?" – Og, “bevis det for meg.” Her er den kule delen. Du trenger ikke å være en analytisk nerd, ha et stort team eller betale tusenvis i dyre analyse-selskap for å oppnå like god oversikt! ✅ Skulle du ønske at du hadde en enkel måte å bevise for sjefen din - eller kundene dine - at markedsføringen din fungerer? ✅ Hva om du på få sekunder kunne se nøyaktig hva som fungerer - og hva som ikke gjør

Talerlisten mener

Hallgeir Gustavsens styrke er hans lange "hands-on" erfaring med digital markedsføring. Han kjenner verktøyene og teknikkene og har en pedagogisk og inkluderende måte å presentere dem på. En engasjert formidler med matnyttige budskap.

Hallgeir Gustavsen har 14 vurderinger

Marianne F Lilland

17. desember 2021

Validé as

6

Hallgeir ga oss en forelesing med fokus på struktur og verktøy i digitale verktøy både innen salg og markedsføring. Praktis fokus på å å lage gode rutiner og ikke minst måle resultater. Vi sitter igjen med gode operative grep for å ta salg og markedsarbeidet videre. Hallgeir har evnen til å engasjere, byr på seg selv og er en meget kompetent fagperson.

Elham Ghazimatin

27. februar 2020

University of Stavanger

6

Today, I had the pleasure of hosting Hallgeir Gustavsen as my guest lecturer for the master-level course Digital Marketing at the University of Stavanger. Hallgeir delivered a fantastic talk on digital marketing and branding. It was a very insightful talk both for me as the lecturer and also for my students. At the end of his seminar, he also helped students with great points on time and task management. Such an inspirational person! Thank you very much, Hallgeir for your wonderful contribution. I very look forward to having you here at UiS in the upcoming semesters.

Elianne Strøm Topstad

5. april 2019

Næringsforeningen

6

Næringsforeningen hadde gleden av å høre på Hallgeir på et av våre møter om netthandel. Kurset var et introduksjonskurs til netthandel og omhandlet blant annet tips og råd om hva som skal til, synliggjøring av mulighetene for bedriftsmarkedet, samt tips til verktøy. Det var et meget engasjerende og lærerikt kurs. Hallgeir gav deltakerne muligheten til å stille spørsmål underveis, og var positiv til å svare på konkrete problemstillinger. Vi er svært fornøyd med Hallgeir, og anbefaler han gjerne til andre!

Christopher Jonassen

18. februar 2019

Noroff Fagskole

5

Hallgeir leverte en engasjerende presentasjon for 1. året grafisk design på Noroff fagskole. Vi er opptatt av å være i tett kontakt med reklamebransjen slik at studentene skal få mest mulig bransjerelevant kunnskap, og da var det interessant og nyttig og høre om Vecora og hvordan de jobber.

Sindri Magnusson

5. februar 2019

Nylund skole

6

Hallgeir leverte et engasjerende foredrag for 5 trinn på Nylund skole. Energifull og entusiastisk! Hallgeir vet hva han holder på med. Tusen takk for besøket 🙂
mvh, 5.trinn på Nylund skole.

John Berg

22. desember 2018

Prohousing AS

6

Hallgeir gjorde en god workshop for vår ledergruppe, han forstod raskt vår strategi, hvordan vi ønsket å utvikle oss og hadde presise og gode forslag til løsning på flere områder. Hans bidrag var en god input til vårt videre arbeid, og dannet grunnlaget for gode diskusjoner i etterkant.

Georg Hodnefjell

10. desember 2018

Flowtec AS

6

Nyttig ABC gjennomgang for bruk av LinkedIn, for Flowtec sitt salgsteam. Vi fikk også generelle tips og veiledning ved digital markedsføring. Til inspirasjon for alle.

Andreas Lien

19. november 2018

Connect Vest Rogaland

5

Hallgeir har bidratt med forelesinger på vårt Connect Vekstprogram for små og mellomstore bedrifter. Oppdraget har vært svært godt forberedt og gjennomført. Relevant, enkelt å forstå og fin framføring gjør at vi kommer til å bruke Hallgeir også i vårt videre arbeid.

Kim Sethnani

11. november 2018

Norsk Outlet

6

Hallgeir satte opp en helt fantastisk workshop for oss. Vi fikk i løpet av dagen kartlagt detaljert om kundene våre, og hvordan nå de på en ny måte. Det er veldig tydelig at Hallgeir har stålkontroll på hvordan man kan få mest mulig utav markedsføringen sin! Kan absolutt anbefales!

Steve Faulkner

9. november 2018

Steve Faulkner Ltd

6

Hallgier is the first person I’ve met who I would trust wholeheartedly with my business. Not only does he have a deep knowledge of Social Media, but he takes time to understand the business.

He is also a confident and direct communicator with a good sense of humour, which is essential in a workshop. Highly recommended.

Sverre Jonassen

8. februar 2018

Semaforum

5

Hallgeir har ved flere anledninger hatt korte innlegg om markedsføring i Semaforum. Gjennomgående fremstår Hallgeir som en entusiastisk gledesspreder som brenner for det han jobber med.

Roar Reke

6. februar 2018

Sandnes Sør Rotary

6

Vi var en gjeng fra Næringslivet i Sandnes som trengte å vite mer om markedsføring i sosiale medier. Hallgeir holdt et godt foredrag om hvordan Vecora jobber og om alle mulighetene som finnes når det gjelder profilering og markedsføring på nett. Vi takker Hallgeir for en lærerik kveld.

John Arthur Johnson

16. mars 2017

Stadion Bowling

6

Hallgeir lagde et skreddersydd opplegg for vår bedrift og hadde en workshop på markedsføring i sosiale medier. Vi lærte veldig mye og responsen har vært veldig god både hos ansatte og hos kundene våre i ettertid.

Per Inge Ree

22. februar 2017

Byggelaget

6

Byggelaget og jeg er meget fornøyd med Hallgeir sitt arbeid angående ny hjemmeside og markedsføring av bedriften. Ble faktisk enda bedre enn vi hadde forventet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS