Hans Geelmuyden

Kommunikator og provokatør med lang ledererfaring

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Hans Geelmuyden

Bli med på en uforglemmelig opplevelse med Hans Geelmuyden, en av Norges mest markante stemmer i samfunnsdebatten! Med flere tiår med erfaring og ekspertise bak seg, utfordrer Geelmuyden tradisjonell tenkning og etterlater alltid publikum med nye innsikter, latter og diskusjon. Som han selv sier: -Jeg er en «enfant terrible» og jeg trives med det.

Enten det er i forbindelse med politikk, makt, språk, kommunikasjon eller komplekse samfunnsproblemer, leverer Geelmuyden engasjerende og skreddersydde foredrag som setter spor. Dette er ekstra tydelig når han snakker om sitt favorittema – å gjøre gull av gråstein, om motivasjon og prestasjonsforbedring. Da glitrer han!

Med en bakgrunn som siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og en imponerende karriere som inkluderer arbeid for IBM, flere år som journalist, sjefredaktør i dagsavisen Morgenbladet, og suksessfull gründer, eier og leder av Geelmuyden.Kiese gjennom 33 år, har han et unikt perspektiv å dele.

Geelmuyden er ikke bare en ekspert på sitt felt, men også en dyktig formidler med en unik evne til å se problemstillinger i sammenheng. Han utfordrer og tenker ofte motstrøms. Dessuten er han økonomisk uavhengig, og sier hva han mener.

Geelmuyden har i flere tiår vært en tydelig stemme i norsk samfunnsdebatt generelt og i diskusjonene rundt PR-bransjen spesielt. Her har han blant annet tatt aktivt til orde for åpenhet rundt kundeforhold. I 2009 fikk han PR-bransjens hederspris i «Gullkorn». Geelmuyden.Kiese har ekspandert til både Danmark og Sverige, og er i dag Norges største PR-byrå. Hans Geelmuyden har solgt seg ut av Geelmuyden.Kiese og er for tiden ansatt som kommentator i Nettavisen som han var med å grunnlegge i 1985.

Ta kontakt i dag for å sikre deg en mulighet til å oppleve Hans Geelmuydens inspirerende og unike foredrag.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Hans Geelmuyden

Ledelse i krig og fred!

Geelmuyden er Norges mest rutinerte kriserådgiver, og har bistått ledere i krise i tredve år. Dette er et foredrag om krise- og fredsledelse og om krisekommunikasjon. I foredraget snakket Geelmuyden om dilemmaer i kriseledelse, og om hva som skiller de vellykte fra de som ikke makter oppgaven.

Entreprenøskap; Står du stille blir du skutt!

Majoriteten av gründerbedrifter dør etter få år. Geelmuyden Kiese er blitt tredve. Hvorfor det? Geelmuyden snakker om betydningen av styringsfart og endringsledelse. Han snakker om beslutningsvegring som den nye ledersykdommen, og om at den perfekte beslutning ennå ikke er tatt. Utfordringen i små og mellomstore bedrifter er å beslutte raskt, og justere beslutningen i tide. Derfor må moderne ledere være tett på .

Vaktbikkja. Råd for mediekontakt

Media må sikre at makten står til rette, Men hva skjer når vaktbikkja blir puddel, og underholdning blir viktigere enn kritisk journalistikk. I åpne, liberale, vestlige demokratier må mediene sikre meningsbrytning, og gi stemme til dem som ikke blir hørt. Hvis ikke stopper den offentlige debatten, og med den fremskrittet. Men at mediene ikke gjør jobben sin, betyr ikke at ikke vi skal gjøre jobben vår. Her får du gode råd om hvordan du snakker med journalister, og hjelper dem på vei.

Slik får du viljen din. Om å flytte makt.

Norske næringslivsledere vet lite om politikk. Det er synd, for politiske beslutninger er ofte avgjørende for bedriftens rammebetingelser, og politikere har mer makt enn næringslivsledere. Dessuten inviterer det norske demokratiet til medvirkning. Ikke bare inviterer! Gode demokratiske beslutninger forutsetter innspill fra dem som har skoen på. I dette foredraget gir Geelmuyden gode råd om hvordan du kan bli hørt og få viljen din.

Skreddersøm

Hans Geelmuyden vil kunne lage et skreddersydd innlegg til din konferanse; ta kontakt.

2024 © Talerlisten AS