Hans Gerhard Meier

Skaperglede og mestringsfølelse

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Hans Gerhard Meier

I over 10 år har Hans Gerhard Meier holdt foredrag og workshops i mange ulike fora. Med sin lange erfaring fra undervisning ved blant annet AHO og Westerdals kan han lett tilpasse både innhold og form for et hvert publikum og anledning. Alt fra en vanlig skoletime, en innledning eller samtale, til Pecha Kucha-format (6 minutter og 40 sekunder). Hans Gerhard bruker hyppig visuelle virkemidler med en miks av personlige historier i sin formidling. I kombinasjon med eget arbeid og inspirasjon fra kollegaer, studenter og kunder veves erfaringer sammen i et humoristisk og inspirerende univers.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Hans Gerhard Meier

Når surr og tull blir gull

Hans Gerhard bruker mye av sin tid på surr og tull – for mye til tider. Men det er nettopp tullet som gir glede og et mulighetsrom for eksperimentering og utforskning av nye verktøy og teknikker. Når perfekt ikke er så viktig blir han også mer løs og jobber raskere frem til resultatet står der og "glitrer". Om det ikke alltid blir gull så er det i hvert fall ny kunnskap og læring i den andre enden.

Reparamatører foren eder! Vi skal fikse verden!

Reperasjon er godt for hodet, hjerte og lommeboka… og ja, jorda! Men hvordan kan vi fikse tingene våre når flere og flere av dingsene vi eier blir for kompliserte og vi blir straffet om vi forsøker? Hans Gerhard elsker å reparere og vil at du og alle vennene dine skal gjøre det samme. Med praktiske eksempler, humor og kunnskap deler HGM reperasjonsevangeliet med deg og dine kollegaer. Så langt har HGM fikset mer enn han har ødelagt.

Sketch or die

Om du ikke akkurat dør fordi du ikke kan skisse så kan du hvertfall skaffe deg et fortrinn ved å lære enkle skisse teknikker. Det handler ikke om å være flink til å tegne, men å kommunisere. I en hverdag hvor det visuelle tar stadig mer plass øker behovet for å kunne kommunisere billedlig. Hans Gerhard har bakgrunn i illustrasjon og visuell kommunikasjon, hans viktigste verktøy er fortsatt skisseboka.

2024 © Talerlisten AS