Hans Gerhard Meier

Skaperglede og mestringsfølelse

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hans Gerhard Meier

I over 10 år har Hans Gerhard Meier holdt foredrag og workshops i mange ulike fora. Med sin lange erfaring fra undervisning ved blant annet AHO og Westerdals kan han lett tilpasse både innhold og form for et hvert publikum og anledning. Alt fra en vanlig skoletime, en innledning eller samtale, til Pecha Kucha-format (6 minutter og 40 sekunder). Hans Gerhard bruker hyppig visuelle virkemidler med en miks av personlige historier i sin formidling. I kombinasjon med eget arbeid og inspirasjon fra kollegaer, studenter og kunder veves erfaringer sammen i et humoristisk og inspirerende univers.

Foredrag med Hans Gerhard Meier

Når surr og tull blir gull

Hans Gerhard bruker mye av sin tid på surr og tull – for mye til tider. Men det er nettopp tullet som gir glede og et mulighetsrom for eksperimentering og utforskning av nye verktøy og teknikker. Når perfekt ikke er så viktig blir han også mer løs og jobber raskere frem til resultatet står der og "glitrer". Om det ikke alltid blir gull så er det i hvert fall ny kunnskap og læring i den andre enden.

Reparamatører foren eder! Vi skal fikse verden!

Reperasjon er godt for hodet, hjerte og lommeboka… og ja, jorda! Men hvordan kan vi fikse tingene våre når flere og flere av dingsene vi eier blir for kompliserte og vi blir straffet om vi forsøker? Hans Gerhard elsker å reparere og vil at du og alle vennene dine skal gjøre det samme. Med praktiske eksempler, humor og kunnskap deler HGM reperasjonsevangeliet med deg og dine kollegaer. Så langt har HGM fikset mer enn han har ødelagt.

Sketch or die

Om du ikke akkurat dør fordi du ikke kan skisse så kan du hvertfall skaffe deg et fortrinn ved å lære enkle skisse teknikker. Det handler ikke om å være flink til å tegne, men å kommunisere. I en hverdag hvor det visuelle tar stadig mer plass øker behovet for å kunne kommunisere billedlig. Hans Gerhard har bakgrunn i illustrasjon og visuell kommunikasjon, hans viktigste verktøy er fortsatt skisseboka.

Hans Gerhard Meier har 8 vurderinger

Jesper Høst

10. november 2022

Bacardi Norway

6

Tilbakemeldingene fra deltakerne var uforbeholdent gode, og det hele gled perfekt inn i temaet vårt for dagen, Stir Creativity! Jeg satte pris på at stort sett alt Hans Gerhard var gjennom egentlig er relevant både på jobb og privat. Foredraget til Hans Gerhard Meier satte virkelig tonen for resten av dagen.

Sabine Larrieu-hellestad

12. desember 2020

Blender Collective

6

For å kickstarte 2020 hadde vi en session med Hans Gerhard kalt “kreativitet i hverdagen”. Vi er et gründermiljø med mange kreative, flinke mennesker som stiller høye krav på kunnskap, og har en generelt høy ambisjonsnivå . Hans Gerhard brukte under sitt foredrag mange morsomme, kloke og inspirerende eksempler fra flere av sine spennende prosjekter. Dette bidro til et meget engasjert og motivert publikum.

Vi kommer til å be Hans Gerhard komme tilbake for å kickstarte hvert år og har allerede tenkt ut en del samarbeidsprosjekter vi gjerne vil involvere ham i. Dette er ikke en vanlig forelesning, når Hans Gerhard kommer åpnes en helt ny verden opp!

Jan Alfred Andersson

12. desember 2020

Norsk Teknisk Museum

6

Hans Gerhard hadde et innlegg om prosjektet «astronautdrakt for hund» under Norsk teknisk Museums julebord 6. desember 2019. Innslaget var meget godt planlagt og gjennomført med fokus på planlegging, produktutvikling og resultat av et spennende prosjekt.

Tilhørerne synes at dette var et artig og interessant «foredrag», og jeg vil gjerne anbefale det til andre interesserte.

Cato Olsen Birkestrand

25. september 2019

Ungt Entreprenørskap Troms

6

Vi hyret inn Hans Gerhard for å prate på Nordnorsk skolekonferanse, en samlingsarena for entreprenørskapsentusiaster som underviser i skolen i Nordland, Troms og Finnmark. Hans Gerhard leverte et strålende foredrag (Når surr og tull blir gull). I forkant av oppdraget var Hans Gerhard svært enkel å forholde seg til, og bestandig på tilbudssiden. Kreative og vittige eksempler, et genuint engasjement, utmerket formidlingsevne og en tung faglig ethos som profesjonell tuller og innovatør sørget for at Hans Gerhards foredrag endte opp som et av konferansens store høydepunkt! Vi ruller derfor 6 på terningen – minst!

Grete Rasmussen

10. januar 2019

Fredrikstad Kommune

6

Hans Gerhard holder et gnistrende godt foredrag om reparasjon og fenger publikum med sin kunnskap og kreative ideer. Tankene og kunnskapen til Hans Gerhard er viktig og nødvendig når vi skal adressere temaet «forbruk» i klimaarbeidet.

Kari Saasen Strand

16. februar 2018

Oslo Met

6

Tusen takk for en fantastisk og morsom presentasjon, Sketch or Die! Det traff virkelig publikum og innholdet passet veldig godt inn i helheten. Og de som holdt på å sovne, våknet opp! 😉

Arild Berg og Astrid Oust Janbu

19. desember 2017

Prodekaner på fakultet for teknologi, kunst og design på Høgskolen i Oslo og Akershus

6

Tverrfaglig samarbeid og ’Makerspace’ var tema på vår fagdag for alle ansatte på fakultet for teknologi, kunst og design ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Hans Gerhard Meier var en uvurderlig støtte i både planlegging og gjennomføring av dagen. Gjennom foredrag og kreative workshops som skapte stort engasjement blant over 100 deltakere. Målet med dagen var å vise potensialet i ’Makerspace’ og Hans Gerhard bidro i stor grad til at dette lyktes. Vi var svært fornøyd med samarbeidet.

Elisabeth A. Smelror

5. desember 2017

Den lille Nøttefabrikken

6

I et av våre innovasjonsprosjekter benyttet vi oss av Smogdog som inspirator. Det var spennende og inspirerende å få et innblikk i Hans Gerhard kompetanse rundt det å åpne opp og være kreativ.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS