Talerlisten
Harald S. Harung

Harald S. Harung

Førsteamanuensis og professor, snakker om vinnerhjernen og høyere menneskelig utvikling

Pris / 45 min

NOK 10.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Harald S. Harung, Ph.D. er en global foredragsholder innen vinnerhjernen og høyere menneskelig utvikling. Hans forskning i samarbeid med blant annet Idrettshøyskolen og Olympiatoppen, fant ut at toppytere i idrett, ledelse og musikk har mye høyere sinn-hjerne-utvikling enn gjennomsnittspresterende. Harung har undervist i klasser med opptil 500 studenter innen ledelse, etikk og topprestasjon ved Høyskolen i Oslo og Akershus. Han har doktorgrad fra Manchester University og har forsket ved Oxford University. Harung har gitt ut boken: «Excellence through Mind-brain Development: The Secrets of World-class Performers» fra 2015.

Foredrag

Vinnerhjernen

Dette foredraget beskriver hjernefunksjon og toppopplevelser hos mennesker som presterer på topp i verden, med fokus på hjernen. Min Unified Theory of Performance sier at høyere sinn-hjerne-utvikling er den aktive ingrediensen i topprestasjon innen alle profesjoner. Sinn-hjerne-utvikling består av: (1) hvor koherent, hvilefylt årvåken og økonomisk hele hjernen fungerer, (2) moralsk utvikling, og (3) Hyppighet av toppopplevelser, de mest lykkelige øyeblikk i livet. Her vil publikum få innsikt i hvordan vinnerhjernen kan utvikles.

Topprestasjon og toppopplevelser

Beskriver toppopplevelser og hjernefunksjon hos mennesker som presterer på topp i verden, med fokus på høyere bevissthet. Min Unified Theory of Performance sier at høyere sinn-hjerne-utvikling er den aktive ingrediensen i topprestasjon innen alle profesjoner. Beskriver den fulle rekkevidden av menneskelig utvikling, som består av syv bevissthetstilstander, hvorav våken, søvn og drøm er de tre vanlige i dag, og hvordan en slik vekst lett og uanstrengt kan oppnås i praksis.

Unified Theory of Performance: Helhetlig prestasjonsteori

Min Unified Theory of Performance sier at det er fire dimensjoner av sinn-hjerne-utvikling som primært bestemmer prestasjonsnivået innen alle profesjoner: Tre individuelle dimensjoner (hjernen, psykologi og hyppighet av toppopplevelser) pluss nivået på sinn-hjerne-utvikling i den organisasjon og det samfunn vi opererer i. Ingen andre faktorer er avgjørende for prestasjonsnivå: Antall år med utdanning forklarer kun 1% av prestasjonsnivå, alder hos voksne 0% og yrkeserfaring 3%, viser forskning.

Uovervinnelig ledelse

Min Unified Theory of Leadership sier at høyere sinn-hjerne-utvikling danner grunnlaget for effektiv ledelse i alle profesjoner. Basert på min bok Invincible Leadership, beskriver jeg hvordan en foredling av sinn og hjerne spontant utvikler egenskaper som er viktige for god ledelse: forebyggende, langsiktighet, mer helhet, vinn-vinn løsninger, inkluderende, god etikk og post-konvensjonell tenkemåte, samt en effektiv og gledefylt metode for å oppnå en slik utvikling i praksis.

Toppresterende organisasjoner

Min Unified Theory of Collective Performance sier at høyere kollektiv bevissthet - høyere nivå av sinn-hjerne-utvikling - primært bestemmer en organisasjons eller et samfunns prestasjonsnivå. Jeg beskriver fire trinn av kollektiv utvikling - hva, hvordan, hvorfor og helhet - og viser hvordan en slik vekst fører til en stadig bedre utnyttelse av de menneskelige ressurser og høyere kollektiv prestasjon, samt en kostnadseffektiv metode for å oppnå en slik kollektiv utvikling i praksis.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Talerlisten AS