Harald S. Harung

Harald S. Harung

Førsteamanuensis og professor, snakker om vinnerhjernen og høyere menneskelig utvikling

Fra kr 8.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Harald S. Harung

Dr. Harald S. Harung holder foredrag om vinnerhjernen og topprestasjon. Dr. F. Travis, USA og Harung er de første forskerne i verden som fant en hjernebasis for høy prestasjon. Deres forskning i samarbeid med blant annet Idrettshøyskolen og Olympiatoppen, fant at toppytere i idrett, ledelse og musikk har nesten dobbelt så høy sinn-hjerne-utvikling som gjennomsnittspresterende. Harung har i mange år undervist klasser med opptil 500 studenter innen ledelse, etikk og topprestasjon på OsloMet – Storbyuniversitetet. Ph.D. fra Manchester University og har forsket ved Oxford University. Har holdt foredrag med filmskaperen David Lynch. Anbefalinger: «Excellent course, great content—​​​C. B. «It was not just good, it was outstanding»—hjerneekspert. «It’s a real life-changing experience»—G.G. Mer informasjon og bokbestilling: www.harvest.no: 1) Excellence through Mind-brain Development, Routledge, UK. 2) World-Class Brain (Lettlest kortbok). 3) Invincible Leadership.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Harald S. Harung

Vinnerhjernen (World-Class Brain)

Dette foredraget beskriver hjernefunksjon og toppopplevelser hos mennesker som presterer på topp i verden, med fokus på hjernen. Min Unified Theory of Performance sier at høyere sinn-hjerne-utvikling er den aktive ingrediensen i topprestasjon innen alle profesjoner. Sinn-hjerne-utvikling måles gjennom: (1) hvor koherent, hvilefylt årvåken og effektivt hele hjernen fungerer, (2) moralsk utvikling, og (3) Hyppighet av toppopplevelser, de mest lykkelige øyeblikk i livet. Her vil publikum få innsikt i hvordan vinnerhjernen kan utvikles.

Topprestasjon og toppopplevelser

Beskriver toppopplevelser og hjernefunksjon hos mennesker som presterer på topp i verden, med fokus på høyere bevissthet. Min Unified Theory of Performance sier at høyere sinn-hjerne-utvikling er den aktive ingrediensen i topprestasjon innen alle profesjoner. Beskriver den fulle rekkevidden av menneskelig utvikling, som består av syv bevissthetstilstander, hvorav våken, søvn og drøm er de tre vanlige i dag, og hvordan en slik vekst lett og uanstrengt kan oppnås i praksis.

Unified Theory of Performance: Helhetlig prestasjonsteori

Min Unified Theory of Performance sier at det er fire dimensjoner av sinn-hjerne-utvikling som primært bestemmer prestasjonsnivået innen alle profesjoner: Tre individuelle dimensjoner (hjernen, psykologi og hyppighet av toppopplevelser) pluss nivået på sinn-hjerne-utvikling i den organisasjon og det samfunn vi opererer i. Ingen andre faktorer er avgjørende for prestasjonsnivå: Antall år med utdanning forklarer kun 1% av prestasjonsnivå, alder hos voksne 0% og yrkeserfaring 3%, viser forskning.

Uovervinnelig ledelse

Min Unified Theory of Leadership sier at høyere sinn-hjerne-utvikling danner grunnlaget for effektiv ledelse i alle profesjoner. Basert på min bok Invincible Leadership, beskriver jeg hvordan en foredling av sinn og hjerne spontant utvikler egenskaper som er viktige for god ledelse: forebyggende, langsiktighet, mer helhet, vinn-vinn løsninger, inkluderende, god etikk og post-konvensjonell tenkemåte, samt en uanstrengt, effektiv og gledefylt mental teknikk for å oppnå en slik utvikling i praksis.

Toppresterende organisasjoner

Min Unified Theory of Collective Performance sier at høyere kollektiv bevissthet - høyere nivå av sinn-hjerne-utvikling - primært bestemmer en organisasjons eller et samfunns prestasjonsnivå. Jeg beskriver fire trinn av kollektiv utvikling - hva, hvordan, hvorfor og helhet - og viser hvordan en slik vekst fører til en stadig bedre utnyttelse av de menneskelige ressurser og høyere kollektiv prestasjon, samt en kostnadseffektiv metode for å oppnå en slik kollektiv utvikling i praksis.

2024 © Talerlisten AS