Harald S. Harung

Harald S. Harung

Førsteamanuensis og professor, snakker om vinnerhjernen og høyere menneskelig utvikling

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Harald S. Harung

Harald S. Harung, Ph.D. er en global foredragsholder innen vinnerhjernen og høyere menneskelig utvikling. Hans forskning i samarbeid med blant annet Idrettshøyskolen og Olympiatoppen, fant ut at toppytere i idrett, ledelse og musikk har mye høyere sinn-hjerne-utvikling enn gjennomsnittspresterende. Harung har undervist i klasser med opptil 500 studenter innen ledelse, etikk og topprestasjon ved Høyskolen i Oslo og Akershus. Han har doktorgrad fra Manchester University og har forsket ved Oxford University. Harung har gitt ut boken: «Excellence through Mind-brain Development: The Secrets of World-class Performers» fra 2015.

Foredrag med Harald S. Harung

Vinnerhjernen

Dette foredraget beskriver hjernefunksjon og toppopplevelser hos mennesker som presterer på topp i verden, med fokus på hjernen. Min Unified Theory of Performance sier at høyere sinn-hjerne-utvikling er den aktive ingrediensen i topprestasjon innen alle profesjoner. Sinn-hjerne-utvikling består av: (1) hvor koherent, hvilefylt årvåken og økonomisk hele hjernen fungerer, (2) moralsk utvikling, og (3) Hyppighet av toppopplevelser, de mest lykkelige øyeblikk i livet. Her vil publikum få innsikt i hvordan vinnerhjernen kan utvikles.

Topprestasjon og toppopplevelser

Beskriver toppopplevelser og hjernefunksjon hos mennesker som presterer på topp i verden, med fokus på høyere bevissthet. Min Unified Theory of Performance sier at høyere sinn-hjerne-utvikling er den aktive ingrediensen i topprestasjon innen alle profesjoner. Beskriver den fulle rekkevidden av menneskelig utvikling, som består av syv bevissthetstilstander, hvorav våken, søvn og drøm er de tre vanlige i dag, og hvordan en slik vekst lett og uanstrengt kan oppnås i praksis.

Unified Theory of Performance: Helhetlig prestasjonsteori

Min Unified Theory of Performance sier at det er fire dimensjoner av sinn-hjerne-utvikling som primært bestemmer prestasjonsnivået innen alle profesjoner: Tre individuelle dimensjoner (hjernen, psykologi og hyppighet av toppopplevelser) pluss nivået på sinn-hjerne-utvikling i den organisasjon og det samfunn vi opererer i. Ingen andre faktorer er avgjørende for prestasjonsnivå: Antall år med utdanning forklarer kun 1% av prestasjonsnivå, alder hos voksne 0% og yrkeserfaring 3%, viser forskning.

Uovervinnelig ledelse

Min Unified Theory of Leadership sier at høyere sinn-hjerne-utvikling danner grunnlaget for effektiv ledelse i alle profesjoner. Basert på min bok Invincible Leadership, beskriver jeg hvordan en foredling av sinn og hjerne spontant utvikler egenskaper som er viktige for god ledelse: forebyggende, langsiktighet, mer helhet, vinn-vinn løsninger, inkluderende, god etikk og post-konvensjonell tenkemåte, samt en effektiv og gledefylt metode for å oppnå en slik utvikling i praksis.

Toppresterende organisasjoner

Min Unified Theory of Collective Performance sier at høyere kollektiv bevissthet - høyere nivå av sinn-hjerne-utvikling - primært bestemmer en organisasjons eller et samfunns prestasjonsnivå. Jeg beskriver fire trinn av kollektiv utvikling - hva, hvordan, hvorfor og helhet - og viser hvordan en slik vekst fører til en stadig bedre utnyttelse av de menneskelige ressurser og høyere kollektiv prestasjon, samt en kostnadseffektiv metode for å oppnå en slik kollektiv utvikling i praksis.

Harald S. Harung har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS