Femihelse Last ned bilde

Helene Svabø og Sigrun Stenseth – «Femihelse»

Podcasten Femihelse og digital markedsføring

Fra kr 20.000,-

For inntil 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Helene Svabø og Sigrun Stenseth – «Femihelse»

Femihelse er en podcast om kvinnehelse fra A-Å med Helene Svabø og Sigrun Stenseth. Målet er å tilgjengeliggjøre informasjon om kvinnehelse. Det skal være lett og forstå, og lett å finne frem til. Sigrun og Helene er ikke helsepersonell, men stiller i podcasten sine og lytternes spørsmål til en lege, gynekolog, terapeut innenfor temaet de snakker om. Selv om programlederne ikke selv er helsepersonell, har de etterhvert tilegnet seg en god del kunnskap innenfor kvinnehelse og brenner for å bryte tabuer knyttet til kropp og helse. I tillegg til å drive Femihelse jobber både Sigrun og Helene med digital markedsføring til daglig, og snakker derfor gjerne både om hvorfor vi må snakke mer om kvinnehelse, men også om oppstart og markedsføring av podcast. Et foredrag med kvinnene bak Femihelse er både lærerikt og underholdende!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Helene Svabø og Sigrun Stenseth – «Femihelse»

Derfor må vi snakke mer om kvinnehelse

Du synes kanskje det er mye mensen i monitor for tiden? Det er kanskje sant. Men det er fortsatt mange ting knyttet til kvinnehelse som fortsatt er tabu! Ting vi ikke snakker åpent om, og ting innenfor kvinnehelse som burde opp på prioriteringslista når det kommer til forskning og den offentlige diskusjonen.

Oppstart og markedsføring av podcast

Sigrun og Helene deler sine erfaringer med å starte podcast og sine beste tips til utforming av podcast, hvorfor det er viktig å ha en definert målgruppe (og hvordan man finner det), og hvilke ting som kan være lurt å tenke på når det kommer til markedsføring av podcast.

Ting vi trodde vi kunne om kvinnekroppen

Etter at Sigrun og Helene begynte å jobbe med Femihelse har de lært en hel del om sine egne (og andres) kropper. De deler sine egne erfaringer og trekker samtidig paralleller til tabuer i samfunnet og mangel på forskning på kvinnehelse.

2024 © Talerlisten AS