Helsesista Tale Maria Krohn Engvik

Forbedre den psykiske helsen

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Helsesista Tale Maria Krohn Engvik

Tale Maria Krohn Engvik, kjent som hele Norges Helsesista på sosiale medier, er utdannet helsesykepleier som brenner for å formidle kunnskap om helse, barn og ungdom. Hun er en engasjerende foredragsholder, tidligere programleder på TV, podcaster og forfatter. Høsten 2019 lanserte hun sin første bok, «Helsesista #vågåvære».

Med fem års erfaring som helsesøster i Oslo kommune, startet Tale i slutten av 2016 Snapchat-kontoen «Helsesista». Nå har hun over 170 000 følgere som engasjeres av hennes unike kombinasjon av faglig kunnskap, humor og personlighet. Helsesista jobber for å forbedre den psykiske helsen generelt, og er en inspirerende stemme på feltet.

I et foredrag med Tale får du mer enn bare helseinformasjon – hun tar opp tabubelagte temaer som overgrep, vold, nakenbilder og selvmordstanker. Hun snakker også om viktigheten av å tørre å be om hjelp når man har det vanskelig. Seksualitet, identitet, selvfølelse, vennskap, grensesetting og kjærlighet er andre sentrale temaer Tale belyser. Publikum vil sitte igjen med verdifulle refleksjoner formidlet med stort engasjement og solid faglig grunnlag.

Ikke gå glipp av muligheten til å bestille et foredrag med Helsesista! Engasjerende, lærerikt og inspirerende – et foredrag som garantert vil gjøre inntrykk og skape ettertanke.

Premium
Paneldeltaker
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Helsesista Tale Maria Krohn Engvik

Våg å være

Foredraget handler om temaer hundrevis av unge har kontaktet Tale for å få hjelp og råd. Tanker og følelser rundt seg selv og andre. Foredraget handler om kropp, prestasjoner, status og når alt blir kaos. Det handler om den man velger å være i møtet med andre mennesker. Kommunikasjon, forståelse. Og hun ønsker å inspirere, få publikum til å tenke, og til å våge å være. Tale skreddersyr foredragene sine slik at de er mest mulig relevant ifht temaer oppdragsgiver ønsker, basert på sine erfaringer med kommunikasjonen med ungdom. For Tale er det viktig at de som hører henne sitter igjen med noe som de opplevde som nyttig for dem, så hun vil gjerne ha innspill til utfordringer lokalt når hun er rundt og holder foredrag.

Talerlisten mener

Helsesista er en anerkjent profil i det norske samfunn, og spesielt i miljøer tilknyttet barn og unge. Hun har en lun, nær og "kul" tilnærming til både barn og voksne. Som foredragsholder tilpasser Helsesista foredraget "Våg å være", basert på hvem hun snakker til, enten det er til barn, ungdom, foreldre eller lærere. Tidligere kunder er svært fornøyd med hennes formidling, og verdsetter at hun også kan bookes som "full pakke" med tilpassede foredrag for eksempel til elever og lærere på dagtid, og foreldrene på kveldstid. Det gir en unik verdi med relevant og spennende innsikt om hvordan dagens unge har det i dag, og hvilke trender og faktorer som påvirker de ulike aldersgruppene. Hun er et trekkplaster, og får god kontakt med publikum!

2024 © Talerlisten AS