«Helsesista» Tale Maria Krohn Engvik

Psykisk helse, barn og ungdom

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om «Helsesista» Tale Maria Krohn Engvik

Tale Maria Krohn Engvik er kjent som hele Norges Helsesista i sosiale medier. Hun er utdannet helsesykepleier og jobber nå med formidling av kunnskap rundt temaene helse, barn og ungdom. Både som foredragsholder for ungdom og voksne, programleder i TV-program, podcast og skriver bøker. Høsten 2019 ga hun ut sin første bok, «Helsesista #vågåvære».

Tale hadde vært ansatt som helsesøster i Oslo kommune i fem år, da hun på tampen av 2016 åpnet snapchat-kontoen «Helsesista». Nå følger over 200 000 abonnenter henne på kanalen. Der hun deler en dundrende miks av seriøs kunnskap, humor og personlighet. Helsesista sprer sitt budskap med en målsetting om å være med og løfte den psykiske helsen til barn og unge.

Et foredrag med Tale byr på helseinformasjon og setter fokus på tabubelagte temaer som overgrep, vold, nakenbilder og selvmordstanker. I tillegg til det å våge å be om hjelp når man har det vanskelig inni seg. Seksualitet, identitet, selvfølelse, vennskap og kjærlighet er også viktige temaer Tale belyser. Publikum sitter igjen med nyttige refleksjoner formidlet engasjerende og med faglig forankring.

Foredrag med «Helsesista» Tale Maria Krohn Engvik

VÅG Å VÆRE

Foredraget handler om temaer hundrevis av unge har kontaktet Tale for å få hjelp og råd. Tanker og følelser rundt seg selv og andre. Foredraget handler om kropp, prestasjoner, status og når alt blir kaos. Det handler om den man velger å være i møtet med andre mennesker. Kommunikasjon, forståelse. Og hun ønsker å inspirere, få publikum til å tenke, og til å våge å være. Tale skreddersyr foredragene sine slik at de er mest mulig relevant ifht temaer oppdragsgiver ønsker, basert på sine erfaringer med kommunikasjonen med ungdom. For Tale er det viktig at de som hører henne sitter igjen med noe som de opplevde som nyttig for dem, så hun vil gjerne ha innspill til utfordringer lokalt når hun er rundt og holder foredrag.

«Helsesista» Tale Maria Krohn Engvik har 2 vurderinger

Jeanette Skuterud

23. november 2022

Nutricia

6

Tale er en flott og varm foredragsholder som gir fine vinklinger fra barn og unges perspektiv. Foredraget hun holdt for oss ga inspirasjon til hvordan man lettere kan kommunisere med barn og unge som ikke alltid synes det er så enkelt å åpne seg. Tusen takk for fint foredrag!

Jannicke Haugan

16. februar 2022

Sparebankstiftelsen SR-Bank

6

«Helsesista» Tale Maria Krohn Engvik var hovedinnleder på konferansen FOR ALLE! 2022. En konferansen for alle de ildsjeler og fagpersoner som på tvers av sektorer arbeider for et bedre oppvekstmiljø og særlig med tiltak for å forhindre utenforskap. Tilbakemeldingene på foredraget var overveldende. Med sin nære, direkte og kunnskapsrike formidling løftet, inspirerte og rørte hun alle. Foredraget ga energirikt påfyll til å reise hjem for å gjøre en forskjell med å være uperfekt, ved å være ekte og bare ved å våge og være.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS