Henriette Einevoll Husby

BusinessHenriette, gründercoah, influencer

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Henriette Einevoll Husby

Henriette er gründer, businesscoach og podcast host av den populære podcasten Businesstalk with Henriette som bla. er gjestet av Siv Jensen og Anita Krohn Traaseth. Hun har oppnådd en rask vekst som gründer og influencer i gründermiljøet og har allerede over 25.000 downloads, er på 2.plass i gründerkategorien har og flere tusen følgere i sosiale medier. Hun brenner for å få flere kvinner til å ta eierskap i verden og starte egne selskaper. Henriette snakker om motivasjon, måloppnåelse, gründerskap, salg, ledelse og podcastoppstart. Hun er også konferansier. Hun elsker også å snakke om selvutvikling og det å KOMME IGANG! Hun er proppfull av positiv energi og glede.

Utover at hun er en skikkelig inspirator har hun en tung business- og ledelsesutdanning fra Europas ledende handelshøyskoler; BI og Copenhagen Business School med toppresultater. Hun har en enorm drive og evnen til å lytte til andres mål og drømmer, dette gjør henne til en utmerket motivator på samlinger, eventer og konferanser. Hun får mange tilbakemeldinger om at folk føler seg inspirert og motivert til å følge drømmen sin etter et foredrag med henne.

Hjemsted
Danmark
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Henriette Einevoll Husby

I førersetet av ditt liv:

Dette er foredraget for deg som vil komme i gang med et nytt prosjekt, starte opp en bedrift eller bare bli bedre på noe. Foredraget er personlig og jeg drar inn min personlige gründerreise. Det handler om å finne din indre drivkraft og sette igang. Jeg motiverer deg til å tro på deg selv, ta initiativ og stille de riktige spørsmålene slik at du kan oppnå dine mål. Foredraget knyttes opp mot selvledelse.

Nøkkelen til suksess:

Dette er mitt coaching-foredrag hvor jeg coacher publikum gjennom å finne sitt “why” og sine verdier og knytte dette opp imot et mål. Jeg gir konkrete og personlige råd om hvordan du kan oppnå akkurat det du vil.

Bli RÅ på salg:

Dette er mitt salgs-foredrag hvor jeg trekker inn mine personlige erfaringer som Head of Sales i et property teknologi selskap i København. Jeg snakker om hvordan sette opp de riktige strukturene i salg, oppfølging og nå ut til nye kunder og generelt vokse “thick skin” når du skal ut i slagfeltet.

Bli effektiv NÅ:

Jeg har lært mye på veien som ambisiøs gründer og businesskvinne, jeg har lært hvordan prioritere og hvordan styre hverdagen slik at du oppnår dine mål og drømmer. Jeg baserer dette foredraget på Stephen R. Coveys bok om the 7 Habits of Highly Effective People og viser hvordan jeg anvender teknikkene til et mer effektivt og produktivt liv.

Hvordan starte en podcast?

Ønsker din bedrift å starte sin helt egne podcast? Jeg helper fra A-Å fra oppstart med alt det tekniske til hvordan vokse og tjene penger på podcasten over tid. Dette foredraget kan også gjøres i Workshop-format.

2024 © Talerlisten AS