Hilde Bergebakken

Hilde Bergebakken

Bærekraftig reiselivsutvikler

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hilde Bergebakken

Hilde Bergebakken er en erfaren foredragsholder som ofte brukes til å motivere og begeistre innen bærekraftig tenkning og det å løfte i flokk.

Hun har erfaring destinasjons- og produktutvikling som Masterplansansvarlig i Molderegionen og fra Røros som var en nasjonal pilot og fikk gå i front på bærekraftig reiselivsutvikling.
På Røros ledet hun arbeidet med bærekraftpiloten som endte opp i tre globale reiselivsfinaler, hvorav det ble med gull hjem fra Tokyo og London.

Pilotsatsingen banet vei for Merket i bærekraftig reisemål med et stort kunnskap- og vertskapsløft.
Hennes kompetanse innen utvikling og bærekraft ble foredlet 17 år i HÅG a.s.a som var tidlig ute med satsing i Skandinavia på grønne produkter, grønn design, miljøsertifisering og grønn logistikk allerede på 90-tallet.

Hilde har bred erfaring fra styreledelse i destinasjonsselskaper, samt fra andre bransjer, og arbeider i dag innen kultur som daglig leder ved kunstnermuseet Aukrust.

Hilde har holdt skreddersydde foredrag over hele landet, samt Svalbard, Sverige, Danmark, Estland, Tyskland, England, Irland, Kina og Canada.

Hjemsted
Trøndelag
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Hilde Bergebakken

Bærekraftig destinasjonsutvikling for økt verdiskaping

Hvordan kan lokalsamfunnet jobbe sammen om en bærekraftig reiselivsutvikling som begeistrer? Historien om hvordan Røros brukte sin mulighet til å få gå i front som nasjonal pilot i bærekraftig reiselivsutvikling - til å ende opp med de største globale reiselivsprisene. Røros ble en rollemodell for bærekraftig reiselivsutvikling. Hvordan jobbet man, hva lyktes man med, men også hvilke fallgruver er det med hard fokus på utvikling? Lær av de beste - men unngå å trå feil!

Bærekraft i praksis - en helhet til inspirasjon

Ordet bærekraft er brukt til alt og intet. Med fokus på det grønne skiftet - hvordan kan vi omsette bærekraftig tenkning i praksis. Hvordan kan vi bruke samfunnsansvar og helhetlig tenkning til å befeste vår posisjon i markedet. Er det forskjell på bærekraft og miljø? Hvordan sikre at min bedrift er med på vinnerteamet når det grønne skiftet går? Eksempler vil blir skreddersydd til kunden.

2024 © Talerlisten AS