Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Jan Sollid Storehaug

Inspirerende foredrag om din digitale fremtid

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Jan Sollid Storehaug

Hvordan blir din digitale fremtid? Har du oversikt over nye teknologier som kan hjelpe deg og dine ansatte til å ligge et skritt foran? Jan Sollid Storehaug bruker 35 års erfaring som leder av norske og internasjonale IT-bedrifter til å gi deg nødvendig oppdatering. Han har dyp innsikt i digitaliseringsprosesser og hvordan teknologi forandrer våre liv, privat og på jobb. I sine foredrag legger han vekt på å bruke eksempler. Han viser gjerne til verktøy som gjør at du etter foredraget straks kan ta i bruk det du har lært. Som redaktør for storehaug.no og tenkdigitalt.no skriver han om teknologier, innovasjon og digital markedsføring. Han har etablert og vært leder i en rekke IT-selskaper, bl.a UNIC, RiksNett, (Senere Telia Internett) Digital Hverdag, (Senere børsnotert som Bouvet), Active24, DotGlobal (Ledende internasjonalt), Cloudnames AS og leder i dag Tenk Digitalt AS. Jan er gift med Bente Sollid Storehaug og sammen har de 5 barn i alderen 8 til 20 år.

Foredrag med Jan Sollid Storehaug

Slik blir din digitale fremtid

Er du og ansatte i din virksomhet forberedt på endringene som kommer med nye teknologier og kunstig intelligens? Hva skjer med smarte hjem og byer, selvkjørende biler, droner, 3D-printing, roboter og utvidet og virtuell virkelighet? Hva kan tingenes internett, blockchain og 5G-nettet bety for deg? I dette foredraget forteller jeg hvordan ny teknologi forandrer måten vi lever og jobber i de neste 10 årene og hvordan din virksomhet best kan ruste seg til å møte endringene.

Bedriftsintern oppdatering for ansatte og kunder

Vil du oppdatere dine ansatte og kunder om ny teknologi og betydningen av å være fremoverlent? Jobber du i en bransje hvor du leverer produkter eller tjenester som er viktige for dine kunders konkurranseevne eller overlevelse? Jeg setter dette inn i en kontekst som passer med et digitalt overblikk og går gjennom de viktigste teknologiene og trendene fremover. Mitt innlegg skreddersys så det passer ditt øvrige program og er relevant for akkurat din bransje. Underholdende og tankevekkende!

Digitalisering vs digital transformasjon?

Ny teknologi byr på helt nye muligheter og trusler i en hastighet vi tidligere aldri har sett. Din virksomhet er utsatt for konkurranse fra etablerte og nye aktører som kommer med nye løsninger på dine kunders problemer. Nye teknologier, satt sammen på en innovativ eller disruptiv måte. Kanskje fra vinklinger du ikke helt så komme? Skal din virksomhet overleve og lykkes må du dine ansatte og kunder forstå hvorfor digitalisering bare er ett skritt på veien mot digital transformasjon.

Teknologi på tvers av generasjonene - livslang læring

Hvordan påvirker teknologier oss ulikt gjennom generasjonene? Hvordan skal du møte de yngre generasjonene som kollegaer og kunder og hvordan tar du vare på de godt voksne som ikke er vokst opp med internett? Hvorfor er livslang læring viktigere enn noensinne? Hva slags kompetanse bør du og dine medarbeidere ha i møte med automatisering og kunstig intelligens? Jeg gir konkrete eksempler på hvordan jeg selv holder meg oppdatert i en utfordrende teknologisk verden.

Kunstig intelligens - hva betyr det for din virksomhet?

Hva er kunstig intelligens og hvilken betydning får det for deg og dine ansatte?Jeg forklarer et komplisert emne på en pedagogisk måte og gir deg eksempler på hvordan kunstig intelligens kan brukes i dag og hvorfor det er viktig i årene som kommer. Du får konkrete eksempler og nyttig læring som kan omsettes til praktisk bruk for store og små virksomheter.

Kurs med Jan Sollid Storehaug

LinkedIn - praktisk bruk

Halv dags workshop for ledelse, salg og markedsavdelingen om bruk av LinkedIn som verktøy. Passer fra 1 til 20 deltakere. Jeg deler med deg mine erfaringer om hva jeg har gjort rett og hvilke feil du bør unngå. Hvordan bygge en profil som virker for å få synliggjort deg og din virksomhets kompetanse? Hvordan bruke LinkedIn som effektivt verktøy for B2B-markedsføring? Kurset kan legges opp med forberedelser og flere samlinger etter behov.

Praktisk digital markedsføring

I den digitale verden er vi alle selgere. Hvordan bygger du en digital kommunikasjonsstrategi for din virksomhet? Halv dags workshop for å lære de grunnleggende prinsippene i digital markedsføring for store og små virksomheter. Vi går gjennom "Inbound-metoden" og ser hvordan alle ansatte kan bidra med innhold på riktig måte i ulike sosiale mediekanaler. Kurset kan legges opp med forberedelser og flere samlinger etter behov.

Hvordan skrive for folk og optimalisere for Google?

Digital kommunikasjon handler også om å bli funnet. Så mye som 92 % av alle B2B-kjøp starter med et Google-søk. I denne workshopen går jeg gjennom de grunnleggende prinsippene i hvordan du lager innhold som blir funnet. Du får innsikt i teknikker for søkemotor- og søkeordoptimalisering. Du vil også lære om teknisk SEO og hvorfor også struktur er viktig for at godt innhold skal bli funnet.

Talerlisten mener

Jan Sollid Storehaug er en svært kunnskapsrik, oppdatert og erfaren foredragsholder. Han er på sitt beste når han snakker om hvordan teknologi påvirker livene våre og hverdagen vår, hva som kommer og hvordan vi bør møte det. Legger alltid mye arbeid i et foredrag, har en behagelig stil og får gode evalueringer av publikum.

Jan Sollid Storehaug har 41 vurderinger

Kari Østerud

23. juni 2020

Senter for seniorpolitikk

6

Polyteknisk Forening og Senter for seniorpolitikk arrangerte i fellesskap et webinar om Seniorene i det digitale arbeidslivet. Jan holdt foredrag om «Nye teknologier, nye utfordringer, ny kompetanse. Hvilken kompetanse trenger vi for å holde tritt med ny teknologi, og henger seniorene med?» Godt over 200 deltagere fulgte seminaret fra start til slutt. Jan holdt et engasjerende, inspirerende og lærerikt innlegg. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger i etterkant.

Fröydis Kühne Johansen

17. mars 2020

Konsulent

6

Som deltager på Viken Teknologiklynge sitt nettverksmøte den 26. februar 2020 hørte jeg Jan holde foredraget «Fra Buzzword til Business» om digitalisering. Det er tredje gangen jeg har hørt han holde foredrag, samtlige om digitalisering, men også om teknologi, og samtlige fremragende. Jan har en fantastisk egenskap til å formidle sitt budskap, han er engasjert, og bruker gjerne en dæsj humor i tillegg til sitt muntre humør, han får med alle. Jan er trekkplasteret for min del, foredragene hans er inspirerende, lærerike, og høyst aktuelle for å få med seg det som rører seg i horisonten for det neste digitale og teknologiske steget. Det er lett å merke seg at Jan har usedvanlig lang erfaring og kompetanse på feltet, hvilket er opparbeidet gjennom å drive en rekke selskaper, og gjennom kontinuerlig daglige oppdateringer fra flere hold, slik som å følge forskning og gründerselskaper tett.
Et stort bonus er at foredragene er ryddige, og man får tilsendt pp’en og gjerne opptak av foredraget i etterhånd. Jan er usedvanlig raus med tips og råd, han holder ikke informasjon tilbake, det gjør ham også veldig troverdig og en man virkelig vil lytte til. Alt er på stell, og det gjør hele prosessen med hva et foredrag innebærer ytterst tilfredstillende og gir en svært god opplevelse. Jeg ser frem til å lytte til flere foredrag av Jan.

Kan på det varmeste anbefale Jan! Han er rett og slett et ess. Anbefaler også å følge ham på http://www.storehaug.no og LinkedIn, og abonnere på nyhetsbrevene hans.

Tarald Nomeland

2. mars 2020

Oswo AS

6

Jan holdt foredrag hos Viken Teknologiklynge i februar 2020. Foredraget var svært bra, antakelig det beste jeg har fått med meg om dette temaet. Jan er meget engasjert og engasjerende, og lykkes med å dekke det universelle, globale og nesten filosofiske aspektet, samtidig som han er konkret og «nær» i sine råd. Det er ganske unikt.

Tusen takk for et strålende foredrag!

Eva Widenoja

28. februar 2020

Widenoja Design AS

6

Jan hold et svært inspirerende foredrag om vår digitale framtid hos Viken Teknologiklynge den 26. februar 2020. Foredraget var så spennende og innholdsrikt fra ende til annen, at jeg ble sittende og spisse ører for å få med meg alt det han sa. Dette var lærerikt, mye å ta med tilbake til designkontoret, ny kunnskap og nye ideer som jeg kan bruke i min hverdag. Tusen takk, Jan.

Hege Reitan

27. februar 2020

ABB

6

Inspirerende, engasjerende og tankevekkende foredrag om digitalisering, inkludert fremtidsvisjoner og retningen teknologien har i dag og mulig nær fremdtid. Dette var et foredrag som fikk oss med fra begynnelse til slutt. Absolutt å anbefale et foredrag av Jan Sollid Storheaug

Stine Fjell

29. januar 2020

Oracle

6

Gjennom noen år har jeg hatt gleden både av å være foredragsholder men også jobbet med flere som har dette som et fagfelt. Så hva kjennetegner en god foredragsholder- og hvorfor ønsker jeg å fremheve Jan? Den eller de du plukker ut skal jo som regel sette en ekstra spiss på arrangementet ditt og er gjerne det trekkplasteret som får folk til å melde seg på, ikke minst møte opp. Det er ingen tvil om at Jan sin kunnskapsdeling om teknologi og posisjon i sosiale medier bidrar til dette. Men hva mer når du har fått dem inn i salen?
Det er sikkert mange med bred innsikt, interesse og erfaring innenfor teknologi – ingen idag tør jo innrømme at de ikke er teknologinørd. Men det hjelper ikke å ha kunnskap hvis du ikke evner å formidle. Jan har en evne til å underholde publikum gjennom sine foredrag så du nesten skulle ønske du jobbet med han. Han deler villig vekk trender, sine egne erfaringer og gode tips. Jan er strukturert og godt forberedt- kommer tidlig, tester utstyr og utfordrer også oss til å bruke ny teknologi. Ofte har jeg oppkevd etter foredrag – been there done that. Jan derimot evner å gjøre et varig inntrykk på deltakerne- og det er jo akkurat det du ønsker. Får vi mennesker til å gå ut av rommet med å være nysgjerrig på mer kunnskap, ønske om å endre og lære. Ja da har du lykkes- og her er Jan en god bidragsyter.

Christoffer Røstad

17. januar 2020

Berg-Hansen

6

Jan var foredragsholder på vårt kickoff. Jan hadde en lærerik og engasjerende presentasjon om digitalisering. Presentasjonen forenklet digitalisering og klarte å formidle hvilket mulighetsrom som finnes som følge av digitalisering. Foredraget var inspirerende og med film som virkemiddel engasjerte han publikum. Tilbakemeldingene på foredraget har utelukkende vært positive.

Lise Juhl Aalberg

12. november 2019

Oslo brann- og redningsetat

6

Vi engasjerte Jan til å holde et innlegg for brannforebyggende avdeling i Oslo brann- og redningsetat. Vi må prøve å forberede oss på nye måter å jobbe på i fremtiden, og valgte derfor innlegget «Slik blir din digitale fremtid». I innledende samtaler lærte vi at Jan er over gjennomsnittet opptatt av brannsikkerhet, velferdsteknologi og smarte hjem, så vi traff blink allerede der. På grunn av godt bakgrunnsarbeid og stor interesse for vår organisasjon og avdeling, ble resultatet et veldig treffende og tankevekkende innlegg. Vi opplevde Jan som en engasjert og dyktig foredragsholder, som med mye erfaring og en god dose humor gav deltakerne innsikt i hva vi har i vente- til fryd for noen og til skrekk for andre. Vi kan absolutt anbefale Jan på det sterkeste.

Jens Erik Mjølnerød

1. november 2019

Columbi Micro AS

6

Vi engasjerte Jan til å holde innlegg for oss på HR-Dagen 2019 i Ålesund. Gjennom 1 1/2 time utfordret han oss på hvordan nye teknologier og digitalisering gir nye muligheter og utfordringer. Columbi Micro AS leverer produkter og tjenester i en bransje som har et meget høyt fokus på effektivisering gjennom moderne IT-systemer for HR og ERP. Jan’s budskap passet meget godt til HR-Dagens agenda. Vi synes Jan presenterte sine betraktninger rundt viktigheten av å ta i bruk digitalisering svært godt, slik at budskapet fikk en meget troverdig vinkling. Hans foredrag var meget engasjerende og tiden gikk meget fort. Vi holdt på i 1 1/2 time uten pause og det var det ingen problem med. Våre deltagere var meget fornøyd. Jan vinklet det hele også svært godt opp mot hva som er våre tjenester og ikke minst tilpasset det publikum vi hadde. Vi kan absolutt anbefale Jan og ser ikke bort i fra at vi kan benytte ham ved en senere anledning. Presentasjonen var profesjonell og smakfull med oppdaterte og gode bilder.

Vivi Haugli

10. oktober 2019

Lier kommune

6

Jan S. Storehaug hadde foredrag om velferdsteknologi under seniorfestivalen i oktober i Lier kommune. Det er tydelig at han er kunnskapsrik og en erfaren foredragsholder. Han hadde også tilpasset foredraget godt til denne aldersgruppen. Han snakket om hvordan velferdsteknologi vil påvirke livene og hverdagen våres. Han snakket om teknologi hjemme, og viste eksempler på hvordan det kan brukes. Han viste oss også det aller siste innen teknologi, som selvkjørende biler, kunstig intelligens og roboter. Jan snakket også om hvilke utfordringer og fallgruver vi står ovenfor.

Benth Walmestad

30. september 2019

BEWA Kredittadministrasjon AS

6

Jan holdt to innlegg for oss under vår 2 dagers samling på idylliske Haukåsen i Sogndal for ansatte og kunder av BEWA Kredittadministrasjon AS. For å lykkes med vår digitale transformasjon ønsket vi å bli utfordret på hvordan nye teknologier, kunstig intelligens og blockchain vil påvirke oss i årene som kommer. Det klarte Jan med glans! Han engasjerte publikum med faglig tyngde, levende fortalt med en rød tråd hvor han delte raust fra sine egne erfaringer. Jan utfordret deltakerne med spørsmål og skapte en god diskusjon i etterkant av sine innlegg. Han delte med oss det aller siste av det aller viktigste, og viste oss på en underholdende måte de viktigste trendene for årene som kommer. Det var også tydelig at Jan stilte godt forberedt. Med grundige undersøkelser i forkant av vår samling var hans eksempler svært så relevante for akkurat vår bransje. Vil du bli oppdatert og utfordret kan jeg trygt anbefale Jan for ditt neste arrangement!

Ellen Rivenes

30. august 2019

Signo skole- og kompetansesenter

6

Jan Sollid Storehaug holdt foredraget «Slik blir din digitale fremtid – hvordan ny teknologi utfordrer oss på tvers av generasjonene» på personalseminar for Signo skole- og kompetansesenter. Sollid Storehaug hadde satt seg godt i vår virksomhet og tilpasset foredraget til vår bestilling på en god måte. Vi opplevde en brennende engasjert foredragsholder som ga deltakerne økt innsikt i digitalisering og ny teknologi.

Karen Walmsley

26. august 2019

Skatteetaten

6

Jan Sollid Storehaug holdt et innlegg for et av Skatteetatens største prosjekter, med tittel «Slik blir din digitale fremtid – hvordan ny teknologi utfordrer oss på tvers av generasjonene». Han er en meget god taler, og engasjere publikum med et interessant tema og egne tanker rundt hvordan fremtiden kan se ut. Jan tilpasset innholdet etter målgruppe, og vi hadde en meget god dialog med han både i forkant og i etterkant av presentasjonen. Vi gir Jan våre varmeste anbefalinger.

Nils-Jakob Kringlebotten

17. juni 2019

Fjellinjen as

6

I anledning Fjellinjens overtakelse og profesjonalisering av de roller Statens vegvesen fratrer innen bompengeordningen, var Jan invitert til vår ledersamling. Naturlig var tema «Slik blir vår digitaliserte hverdag» med tilhørende debatt og plenumsdiskusjon i nesten 3 timer. Jan’s erfaring og kompetanse gir uomtvistelig ledelsesfokus og coaching. Like viktig i kommunikasjonssammenheng er den ydmyke tilnærming og humørfylte presentasjon av den teknologi vi må benytte oss av for å utføre vår oppgave. Lederrollen betinger evne, men like viktig nødvendig vilje til endring. Et klart krav til forsamlingen om at «imorgen begynner idag», uansett om vi legger teknologiutvikling i Kina, GDPR håndteringen i Norge, bruk av Open Source i USA eller AI fremskrittene i India til grunn. Forbredelsene og avklaringene i forkant skapte høye forventninger. Forventingen ble innfridd med LAUD. Fjellinjen er derfor aktive toppreferanse som vil trekke på Jan i videre prosesser.

Ola H. Nilsen

10. april 2019

Color Line

6

Jeg deltok på Salgs- og markedskonferansen 2019 der Jan utmerket seg som en av de beste foredragsholderne. På denne bakgrunn føler jeg for å dele av min erfaring: Som tidligere leder av B2B markedsføring og nå salgsleder i Color Line, må jeg si jeg ble imponert over Jan sine to presentasjoner. Jan stiller svært godt forberedt med rykende ferske slides om hva fremtiden (som snart er her) vil bringe oss i Norsk næringsliv av store endringer, men også muligheter. Det var helt stille i salen når Jan tok oss gjennom hva AI og fremtidens digitaliseringsmuligheter betyr for oss som selskap, og oss som jobber med salg- og markedsføring. Gjennom konkrete eksempler, videoer og nye forskning knytter Jan teori, praksis med sine egne erfaringer fra norsk næringsliv sammen til et svært matnyttig og inspirerende foredrag. Formidlingsevne er outstanding. Jeg håper jeg møter Jan igjen i fremtiden fordi jeg er trygg på at presentasjonene hans er like dynamiske som de er lærerike. I tillegg er han et vinnende vesen som er et trygt valg i alle sammenhenger.

Øystein Falch

9. april 2019

GP-Gruppen AS

6

Den 4. april åpnet GP Huset, senter for verdiskapning og digitalisering, i Halden. GP Huset består av selskapene GP Dataservice AS (fibernett og IT-løsninger), GP Økonomi AS (regnskap og økonomi), GP Media AS (web og grafisk design), ContentVideo (foto- og filmproduksjon) og Scansør Revisjon (revisjon og rådgiving). Alle selskapene jobber for å bidra til at deres kunder kan skape verdier ved å utvikle sin forretning. Vellykket digitalisering vil i den sammenhengen være en viktig suksessfaktor. Som en del av arrangementet holdt Jan Sollid Storehaug et svært interessant, engasjerende og tankevekkende foredrag med tittelen «Slik blir din digitale hverdag». Foredraget ble meget godt mottatt av de mellom 70 og 80 tilhørerne, og mange ga tilbakemelding om at dette var meget nyttig. Vi inviterer gjerne Storehaug tilbake ved en senere anledning.

Bård Hofstad

3. april 2019

Bane NOR

6

Engasjerende og tankevekkende foredrag om digitalisering, med muligheter og fallgruver.

Stefan Anders Petersson

1. april 2019

Xplorico AS

6

Thanks and very well done again Jan!
It is always very inspiring to have you as a speaker at our events.
Your presentation on Oslo Big Data Day where fantastic consideration around the combination of sensors, IoT and Big Data.

Vlad Tapia

19. mars 2019

Yara

6

I was in attendance during Jan’s presentation, at the Oslo Big Data Day conference, on March 19, 2019. Jan began this presentation by introducing the audience to the topic of home sensor technology and its link to big data. He leveraged everyday household activities as the driver to help the audience understand what can be classified as a sensor. Furthermore, Jan utilize diagrams to illustrate the foreseen evolution of this industry in parallel to the evolution of big data technologies. After ensuring that the audience was drawn to the subject, Jan ingeniously transformed the attention of the audience from big data technologies to raising awareness about the importance of being engaged with big data policy making. He utilized examples of advanced government data monitoring practices abroad and left the audience pondering if they would like to live in such a society in the future.

My overall impression is that Jan is a skilled presenter who leverages a variety of methods to engage a large audience to specific subject. Furthermore, Jan’s presentation was entertaining, informative, ethical, and left me asking for more.

Bård Stranheim

11. mars 2019

Innovasjon Norge

6

Inspirerende og lærerikt i dagens seminar om seniorgründere. Jan forteller levende historier med gode bilder og innsiktsfullt basert på eget liv og god kunnskap om teknologi, muligheter og samfunnsutfordringer. Viktigheten av koblinger mellom unge og gamle, om deling og læring, med åpenhet om økt forståelse som kommer gjennom levd liv. Som arrangør er det trygt å vite at han leverer til skjema med gode avklaringer i forkant og formidlingsevne som berører.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS