Jan Sollid Storehaug

Seriegründer, snakker om digitalisering, delingsøkonomi og entreprenørskap

Fra 30.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Jan Sollid Storehaug

Hvordan påvirker digitaliseringen din virksomhet? Har du oversikt over nye teknologier som kan hjelpe deg og dine ansatte til å ligge et skritt foran? Jan Sollid Storehaug bruker 35 års erfaring som leder av norske og internasjonale IT-bedrifter til å gi deg nødvendig oppdatering. Han har dyp innsikt i digitaliseringsprosesser og hvordan teknologi forandrer våre liv, privat og på jobb. I sine foredrag legger han vekt på å bruke mange eksempler. Han viser gjerne til verktøy som gjør at du etter foredraget straks kan ta i bruk det du har lært. Som aktiv blogger har han også publisert hundrevis av artikler om digital ledelse, nye teknologier, innovasjon og digital markedsføring. Jan Sollid Storehaug har etablert og ledet en rekke IT-selskaper. Han var grunnlegger av UNIC (Norges raskest voksende bedrift, uansett bransje, på 80-tallet), RiksNett, (Senere Telia Internett) Digital Hverdag, (Senere børsnotert som Bouvet), Active24, (Ledende Europeisk Webhosting-selskap), DotGlobal (Ledende internasjonalt) og er i dag CEO for Cloudnames AS. Jan er gift med Bente Sollid Storehaug og sammen har de 5 barn i alderen 7 til 19 år.

Foredrag

Ledelse og selvledelse i en digital fremtid

Hvordan kan du som leder løfte blikket og sørge for at du selv og dine medarbeidere har den rette kompetansen? Hva slags digital innsikt bør en ledergruppe ha? I dette foredraget gir jeg deg et et overblikk over de store endringene som skjer som følge av digitaliseringen. Du får mine eksempler på konsekvenser dette har fått og hvordan dere best møter teknologiutviklingen i tiden fremover.

Menneske eller maskin: Hvem vinner digitalkappløpet?

Futuristene hevder at millioner av arbeidsplasser vil forsvinne som følge av robotisering og automatisering. Andre mener at roboter og kunstig intelligens tvert i mot vil skape flere arbeidsplasser og skape mer meningsfulle jobber. Hva er riktig? I dette foredraget forteller jeg hvordan du kan styrke de kvalifikasjonene som maskinene ikke kan erstatte og gir eksempler på hvordan du kan bruke ny teknologi til å sikre og skape en bedre arbeidsplass.

Tenk som en startup - før dine konkurrenter gjør det!

Kan en tjeneste digitaliseres, automatiseres og selvbetjenes? Da kan du være sikker på at utviklere i de fem store teknologiselskapene Google, Amazon, Facebook, Microsoft og Facebook lager en løsning som er bedre. Jeg gir deg eksempler på innovative selskaper som har lykkes fordi de har tatt i bruk ny teknologi hurtigere og bedre enn konkurrentene. Stor eller liten virksomhet: Med mine 35 års erfaring som leder av internasjonale IT-selskaper deler jeg med deg hvordan du kan tenke som en startup!

Slik blir vår digitale hverdag de neste 5 år

Uansett om du er leder, ansatt, student i offentlig eller privat sektor vil teknologiutviklingen påvirke dine valg. I dette foredraget forteller jeg hva som forventes å skje i hverdagen for deg personlig og hvordan dette vil påvirke ditt liv i de neste årene. Hvilke utfordringer og muligheter gir endringene? I hvilken hastighet skjer de og hva blir konsekvensene? Mitt mål med foredraget er å inspirere deg til å bli bedre rustet til å møte utfordringene digitaliseringen vil kreve på din fremtidige arbeidsplass. Jeg gir deg konkrete tips til hva du kan gjøre i dag.

Entreprenørskap og innovasjon: Hvordan lykkes som gründer?

I løpet av mine 35 år som næringslivsleder har jeg startet eller deltatt i oppstarten av til sammen 16 selskaper. I dette foredraget forteller jeg om hva jeg har funnet ut er årsaken til hvorfor noen av disse selskapene var store suksesser, mens andre feilet. Foredraget går gjennom utfordringer og muligheter som møter gründere i det store teknologiskiftet vi lever i akkurat nå. Foredraget passer for deg som veileder gründere eller har en gründer i magen. Jeg gir deg konkrete eksempler på egne erfaringer der jeg har lyktes og feilet og gjør deg oppmerksom på feller du bør unngå.

Talerlisten mener

Jan Sollid Storehaug er en svært kunnskapsrik, oppdatert og erfaren foredragsholder. Han er på sitt beste når han snakker om hvordan teknologi påvirker livene våre og hverdagen vår, hva som kommer og hvordan vi bør møte det. Legger alltid mye arbeid i et foredrag, har en behagelig stil og får gode evalueringer av publikum.

Jan Sollid Storehaug har 18 vurderinger

Trine Aldstedt

6. desember 2018

Styreutvikling Romerike

6

Jan Sollid Storehaug har stor innsikt i, og kunnskap om digitalisering, kunstig intelligens og «hva som blir din nye jobb i fremtiden» – og han deler denne kunnskapen og innsikten på en spennende, interessant og forståelig måte. Vårt frokostmøte trakk fullt hus, og Jan innfridde våre høye forvetninger. Anbefales

Stefan Petersson

20. november 2018

Xplorico AS

6

We had the great pleasure to have Jan as a Keynote in our plenary session at our AiM 2 North Symposium at OsloMet in November. Jan delivered a fantastic and inspiring keynote for us around Artificial Intelligence. The speech gave a lot of brain fuel for the mind around this wide topic! Thank You Jan!

Maria Moin

4. oktober 2018

Posti Messaging AB

6

Jan anlitades av Posti Messaging för att moderera, inspirera och föreläsa för våra VIP kunder i Norge kring digitalisering, AI, digitala framsteg samt digital marknadsföring och hur man arbetar med LinkedIn på bästa sätt. Jan gjorde ett finfint arbete och vi visste redan från första mötet med Jan att det skulle gå kanon. Jan gjorde ett gediget förarbete för att lära länna oss och våra kunder innan dagen och resultatet blev väldigt lyckat. Vi och våra kunder lära oss massor och vi kan bygga vidare på de kunskaper och den inspiration som Jan kom med.

Phillip Grønvold

13. juni 2018

Correlate AS

6

I had the opportunity to hear Storehaug speak at the 2018 Global Seed Forum event at the Opera House. Fantastic storyteller. His English was clear and expressive. Truly an engaging and motivational speaker.

Casper Martens Larsen

13. juni 2018

Micrsoft

6

Vi i Microsoft utfordret Jan, ved å gi han en litt annerledes arena enn det han var vant med. Og det var å skreddersy et inspirerende foredrag på akkurat 18 minutter, der vi ville høre både suksessfulle historier, samt historier som var mindre suksessfulle. I teorien skulle dette gi en bredere «erfaring» ut til publikum. Og dette klarte Jan utmerket. Han leverte akkurat det vi ba om, og han brukte 18 minutter og 5 sekunder. Jeg er veldig fornøyd med Jan sin måte å utføre dette oppdraget på, og kan enkelt anbefale han videre.

Trond Egil Hustad Jakobsen

28. mai 2018

Juristforbundet

6

Jan Sollid Storehaug holdt foredrag på juristenes egen lederkonferanse i februar 2018.
Jan foreleste om; fremtidens digitale ledelse -teknologier som forandrer din hverdag og jobb.
Storehaug fikk 5,46 i terningkast fra de vel 100 fremmøtte deltakerne, og var en suveren formidler og foreleser. Høyt faglig nivå. Anbefales på det sterkeste! Juristforbundet skal bruke han igjen på Juristkongress 2018. Da skal Jan forelese om kunstig intelligens.

Christoffer Hjelpdahl

22. mars 2018

Helply Media

6

For en mann! Jeg var på Bergen Business Expo og hørte Storehaugs synspunkter på digital markedsføring i 2018. Med en god blanding av bredde og dybde leverer han en talk som du kan få utbytte av, om du er nybegynner eller en dreven markedsdfører på digitale flater. Han la vekt på tredjepartsaplikasjoner til bruk for å mestre sosiale medier, analyse og betalt markedsføring. Han leverte håndfaste eksempler som kan taes i bruk med en gang, så vel som å forklare tankegangen bak. «Elegans» defineres gjerne som å forklare noe komplisert på en enkel måte. I så fall: Dette er en elegant foredragsholder!

Miriam Øyna

19. mars 2018

Posten Norge

6

Jeg var så heldig å få høre Jan Sollid Storehaugs spennende foredrag om kunstig intelligens. På 45 minutter fikk vi et overblikk over hva som rører seg på AI-fronten generelt og innen markedsføring og salg spesielt. Vi fikk gode tips til hvordan vi selv kan bli blant de første i Norge til å teste og få erfaring med AI-løsninger, som på sikt vil være helt avgjørende for bedriften. Tips til hvor vi finner godt lesestoff for å holde oss oppdatert fikk vi også, selv om det skal mye til å opparbeide seg like god oversikt som det Jan Sollid Storehaug har. Imponerende foredragsholder!

Ine Segberg

25. februar 2018

NLD

6

Vi hadde stor glede av å invitere Jan Storehaug til å holde et innlegg om fremtidens teknologi og kunstig intelligens for studentene på BI Trondheim, i forbindelse med Næringslivsdagen – BI Trondheims største faglige konferanse. Foredraget holdt så absolutt til forventningene og var både spennende, lærerikt og inspirerende. Jan satt en tankevekker i hodet på de tilstedeværende, og tilbakemeldingene i etterkant har vært helt fantastiske. En foredragsholder med stort engasjement som holder seg oppdatert på den nyeste teknologiene på markedet.

Grethe Kristin Vinje

5. desember 2017

Consto Midt-Norge AS

6

Vi i Consto Midt-Norge AS var så heldige å få Storehaug til å holde innlegg om fremtidens digitalisering på vårt interne Julemøte. Den næringen som vi representerer – byggenæringen – står ovenfor en historisk endring som gjennomsyrer alle våre prosesser og verdikjeder. Vi står ovenfor en digital revolusjon i byggenæringen og bør ta i bruk de verktøyene som allerede finnes. Ny teknologi forandrer vår hverdag og jobb i et forrykende tempo. Storehaug fikk oss til å ta dette innover oss på en engasjerende, ærlig og svært tankevekkende måte. Vi anbefaler Storehaug på det sterkeste!

Tobias Toivonen

29. november 2017

Exhibition Management AS

6

Jan Sollid Storehaug er en svært dyktig foredragsholder som skaper stort engasjement hos sitt publikum. Vi engasjerte Storehaug for å holde innlegg for oss om digital markedsføring i Trondheim, Stavanger og Oslo. Han oppnådde enestående 5.7 av 6 mulige i karakter blant vårt publikum, hvilket plasserte han helt på toppen blant våre dyktige foredragsholdere.
Trenger du en foredragsholder til ditt arrangement kan vi anbefale Jan Sollid Storehaug på det varmeste!

Ole Jørgen Schei

18. september 2017

CretoGruppen/Codex Advokat

6

Jeg hadde gleden av å høre Jan Sollid Storehaug i Trondheim den 5. september. Jeg fikk et innblikk i en spennende verden med mange muligheter for de bedriftene jeg er engasjert i. Han utfordret publikum på en engasjerende måte og ga konkrete eksempler som var svært nyttige for min virksomhet. Jan er en dyktig foredragsholder som bruker en passe blanding av fakta, muligheter og humor i sitt foredrag. Jan Sollid Storehaug anbefales på det varmeste!

Kenneth Johansen Kløw

1. juni 2017

PF Styrenettverk (Polyteknisk forening)

6

Vi hadde den store glede av å høre Jan Sollid Storehaug presentere, reflektere og diskutere «digitalisering med spesielt fokus på delingsøkonomi B2B og styrets rolle mtp dette». Storehaug har et glødende engasjement og evner og både fremlegge alle de muligheter som kommer, samtidig som han tydeliggjør hva som vil kunne være konsekvenser av «å sove i time» med tanke på den digitale revolusjon. Dvs, både skeptikerne og tilhengerne av megatrenden fikk stor glede av møtet. Storehaug anbefales på det sterkeste!

Anja Sterner

2. mai 2017

iFokus AS

6

Vi var så heldige å få Jan Storehaug som foredragsholder på @pi-konferansen 2017. Jan traff blink ifht målgruppe og akkurat som bestilt innholdsmessig. Han gav oss de store linjene innen teknologi i fremtiden – og en oppvekker på hva som forventes – hva vi må forholde oss til. Den teknologiske utviklingen går forrykende raskt, og barna i barnehagen er født inn i en teknologisk verden. Jan fikk oss til å ta innover det vi står overfor på en engasjerende, ærlig og tankevekkende måte. Anbefales!!!!

Madelene Stolpe

5. april 2017

Bydel Stovner, Oslo kommune

5

Vi engasjerte Storehaug som innleder på en ledersamling og opplevde at han evnet å både opplyse, inspirere og motivere til handling. Han satte seg inn i vår virksomhet og leverte veldig godt i henhold til bestilling, samtidig som han beholdt et overordnet blikk på digitaliseringens utfordringer og muligheter. Vi er meget godt fornøyd!

Thorstein Nordby

13. mars 2017

Nettly AS

6

Jeg hørte Jan Sollid Storehaug på Bjørvika Konferansesenter hvor han holdt et innlegg om teknologi og innovasjon. Jan er en kunnskapsrikt foredragsholder som inspirerer og gir konkrete eksempler fra sin egen erfaring som IT-leder. Han formidler sin kunnskap med engasjement og humor i passende doser. Anbefales!

Håkon Krogh

11. mars 2017

Rotary

5

Dette var bra og inspirerende, og satte i gang mye tankevirksomhet. Ga også innblikk i fremtidens digitalisering, og hvor hurtig dette skjer. Og at det er kort veg mellom suksess og fiasko. Det gjelder å treffe riktig.

John L. Jones

10. mars 2017

RYLA seminaret 2017, ROTARY, Jones Arkitekter AS

6

Storehaug har i dag holdt sitt foredrag for oss på RYLA seminaret på Fredriksten i regi av Rotary. 70 oppegående ungdommer i alder 18-25 år var nærmest fjetret av en så «to the point» presentasjon av en situasjon og utvikling de færreste har klart for seg er i ferd med å skje nesten før vi kan rekke å registrere det. Meget profesjonelt presentert, også med humor og vidd. Som han poengterte: Dere kan like det eller ikke, men det kommer til å skje (og er tildels allerede i ferd med å skje). Meget tankevekkende og nyttig foredrag for våre deltagere på seminaret som har tittelen «Fremtidens Ledere». Undertegnede (som holdt det påfølgende foredrag om hjernens høyre og venstre-side og vår intelligens mulighet til å påvirke utviklingen) var også meget imponert !

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS