Jan Storehaug

Inspirerende foredrag om din digitale fremtid

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jan Storehaug

Hvordan blir din digitale fremtid? Har du oversikt over nye teknologier som kan hjelpe deg og dine ansatte til å ligge et skritt foran? Jan Storehaug bruker 35 års erfaring som leder av norske og internasjonale IT-bedrifter til å gi deg nødvendig oppdatering. Han har dyp innsikt i digitaliseringsprosesser og hvordan teknologi forandrer våre liv, privat og på jobb. I sine foredrag legger han vekt på å bruke eksempler. Han viser gjerne til verktøy som gjør at du etter foredraget straks kan ta i bruk det du har lært. Som redaktør for storehaug.no og tenkdigitalt.no skriver han om teknologier, innovasjon og digital markedsføring. Han har etablert og vært leder i en rekke IT-selskaper, bl.a UNIC, RiksNett, (Senere Telia Internett) Digital Hverdag, (Senere børsnotert som Bouvet), Active24, DotGlobal (Ledende internasjonalt), Cloudnames AS og leder i dag Tenk Digitalt AS.

Paneldeltaker
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jan Storehaug

Slik blir din digitale fremtid

Er du og ansatte i din virksomhet forberedt på endringene som kommer med nye teknologier og kunstig intelligens? Hva skjer med smarte hjem og byer, selvkjørende biler, droner, 3D-printing, roboter og utvidet og virtuell virkelighet? Hva kan tingenes internett, blockchain og 5G-nettet bety for deg? I dette foredraget forteller jeg hvordan ny teknologi forandrer måten vi lever og jobber i de neste 10 årene og hvordan din virksomhet best kan ruste seg til å møte endringene.

Bedriftsintern oppdatering for ansatte og kunder

Vil du oppdatere dine ansatte og kunder om ny teknologi og betydningen av å være fremoverlent? Jobber du i en bransje hvor du leverer produkter eller tjenester som er viktige for dine kunders konkurranseevne eller overlevelse? Jeg setter dette inn i en kontekst som passer med et digitalt overblikk og går gjennom de viktigste teknologiene og trendene fremover. Mitt innlegg skreddersys så det passer ditt øvrige program og er relevant for akkurat din bransje. Underholdende og tankevekkende!

Digitalisering vs digital transformasjon?

Ny teknologi byr på helt nye muligheter og trusler i en hastighet vi tidligere aldri har sett. Din virksomhet er utsatt for konkurranse fra etablerte og nye aktører som kommer med nye løsninger på dine kunders problemer. Nye teknologier, satt sammen på en innovativ eller disruptiv måte. Kanskje fra vinklinger du ikke helt så komme? Skal din virksomhet overleve og lykkes må du dine ansatte og kunder forstå hvorfor digitalisering bare er ett skritt på veien mot digital transformasjon.

Teknologi på tvers av generasjonene - livslang læring

Hvordan påvirker teknologier oss ulikt gjennom generasjonene? Hvordan skal du møte de yngre generasjonene som kollegaer og kunder og hvordan tar du vare på de godt voksne som ikke er vokst opp med internett? Hvorfor er livslang læring viktigere enn noensinne? Hva slags kompetanse bør du og dine medarbeidere ha i møte med automatisering og kunstig intelligens? Jeg gir konkrete eksempler på hvordan jeg selv holder meg oppdatert i en utfordrende teknologisk verden.

Kunstig intelligens - hva betyr det for din virksomhet?

Hva er kunstig intelligens og hvilken betydning får det for deg og dine ansatte?Jeg forklarer et komplisert emne på en pedagogisk måte og gir deg eksempler på hvordan kunstig intelligens kan brukes i dag og hvorfor det er viktig i årene som kommer. Du får konkrete eksempler og nyttig læring som kan omsettes til praktisk bruk for store og små virksomheter.

Kurs med Jan Storehaug

LinkedIn - praktisk bruk

Halv dags workshop for ledelse, salg og markedsavdelingen om bruk av LinkedIn som verktøy. Passer fra 1 til 20 deltakere. Jeg deler med deg mine erfaringer om hva jeg har gjort rett og hvilke feil du bør unngå. Hvordan bygge en profil som virker for å få synliggjort deg og din virksomhets kompetanse? Hvordan bruke LinkedIn som effektivt verktøy for B2B-markedsføring? Kurset kan legges opp med forberedelser og flere samlinger etter behov.

Praktisk digital markedsføring

I den digitale verden er vi alle selgere. Hvordan bygger du en digital kommunikasjonsstrategi for din virksomhet? Halv dags workshop for å lære de grunnleggende prinsippene i digital markedsføring for store og små virksomheter. Vi går gjennom "Inbound-metoden" og ser hvordan alle ansatte kan bidra med innhold på riktig måte i ulike sosiale mediekanaler. Kurset kan legges opp med forberedelser og flere samlinger etter behov.

Hvordan skrive for folk og optimalisere for Google?

Digital kommunikasjon handler også om å bli funnet. Så mye som 92 % av alle B2B-kjøp starter med et Google-søk. I denne workshopen går jeg gjennom de grunnleggende prinsippene i hvordan du lager innhold som blir funnet. Du får innsikt i teknikker for søkemotor- og søkeordoptimalisering. Du vil også lære om teknisk SEO og hvorfor også struktur er viktig for at godt innhold skal bli funnet.

Talerlisten mener

Jan Sollid Storehaug er en svært kunnskapsrik, oppdatert og erfaren foredragsholder. Han er på sitt beste når han snakker om hvordan teknologi påvirker livene våre og hverdagen vår, hva som kommer og hvordan vi bør møte det. Legger alltid mye arbeid i et foredrag, har en behagelig stil og får gode evalueringer av publikum.

2024 © Talerlisten AS