Talerlisten
Jan Sollid Storehaug

Jan Sollid Storehaug

Seriegründer, snakker om digitalisering, delingsøkonomi og entreprenørskap | Oslo

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Jan Sollid Storehaug har 30 års erfaring som leder av norske og internasjonale IT-bedrifter. Han har et brennende engsjement for hvordan teknologier forandrer våre liv, privat og på jobb. Han legger vekt på å eksemplifisere temaene i sine innlegg med eksempler fra egen erfaring. Han viser konkret bruk av verktøy som gjør at du etter foredraget straks kan ta i bruk det du har lært. Som aktiv blogger har han publisert hundrevis av artikler om tema teknologi, digital markedsføring, innovasjon og entreprenørskap på egen blogg «digitalhverdag». Jan er seriegründer og har startet eller deltatt i oppstarten av en rekke IT-selskaper: UNIC, RiksNett, Digital Hverdag, Active24, Dot GLOBAL og Cloudnames AS for å nevne de mest kjente. Jan er også mentor for gründere i regi av Innovasjon Norge. Gründerkarrieren startet i 1984 ved etablering av UNIC-Gruppen AS, Norges raskest voksende bedrift på 80-tallet. Jan er gift med Bente Sollid Storehaug og sammen har de 5 barn i alderen 6 til 18 år.

Se video av Jan Sollid Storehaug

Foredrag

Bransjespesifikt om delingsøkonomien – hvordan påvirker megatrendene din bransje?

Hva representerer de 6 store teknologi-megatrendene i trusler og muligheter for akkurat din bransje? Foredraget kan utvides med bransjespesifikk research og workshop i forkant av foredrag.

Digitalisering – den 4. industrielle revolusjon

Alt som kan digitaliseres, automatiseres og selvbetjenes er utsatt for disrupsjon. Hvordan kan din virksomhet løfte blikket og komme utviklingen i forkant før andre angriper?

Hva betyr kunstig intelligens for din virksomhet?

Foredraget går gjennom de ulike typer av kunstig intelligens som er i bruk allerede i dag, hva som skjer av forskning og hvilke trusler og muligheter kunstig intelligens representerer for din jobb, arbeidsplass og bedriften din.

Hvordan bli en god blogger og oppnå resultater med innholdsmarkedsføring ?

Foredraget går gjennom nyttige verktøy for å effektivisere innholdsproduksjon, enten det er for å bygge din personlige sosiale profil eller oppnå resultater for din bedrift. Gjennomgang av egne “hemmelige” verktøy som gir målbar effekt.

Entreprenørskap og innovasjon - mine erfaringer som seriegründer. Hvordan lykkes som gründer?

Foredraget går gjennom utfordringer og muligheter som møter gründere i det store teknologiskiftet vi lever i akkurat nå. Konkrete eksempler på egne erfaringer der jeg har lyktes og feilet og hvorfor.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Jan Sollid Storehaug har 9 vurderinger

Grethe Kristin Vinje

5. desember 2017

Consto Midt-Norge AS

6

Vi i Consto Midt-Norge AS var så heldige å få Storehaug til å holde innlegg om fremtidens digitalisering på vårt interne Julemøte. Den næringen som vi representerer – byggenæringen – står ovenfor en historisk endring som gjennomsyrer alle våre prosesser og verdikjeder. Vi står ovenfor en digital revolusjon i byggenæringen og bør ta i bruk de verktøyene som allerede finnes. Ny teknologi forandrer vår hverdag og jobb i et forrykende tempo. Storehaug fikk oss til å ta dette innover oss på en engasjerende, ærlig og svært tankevekkende måte. Vi anbefaler Storehaug på det sterkeste!

Tobias Toivonen

29. november 2017

Exhibition Management AS

6

Jan Sollid Storehaug er en svært dyktig foredragsholder som skaper stort engasjement hos sitt publikum. Vi engasjerte Storehaug for å holde innlegg for oss om digital markedsføring i Trondheim, Stavanger og Oslo. Han oppnådde enestående 5.7 av 6 mulige i karakter blant vårt publikum, hvilket plasserte han helt på toppen blant våre dyktige foredragsholdere.
Trenger du en foredragsholder til ditt arrangement kan vi anbefale Jan Sollid Storehaug på det varmeste!

Ole Jørgen Schei

18. september 2017

CretoGruppen/Codex Advokat

6

Jeg hadde gleden av å høre Jan Sollid Storehaug i Trondheim den 5. september. Jeg fikk et innblikk i en spennende verden med mange muligheter for de bedriftene jeg er engasjert i. Han utfordret publikum på en engasjerende måte og ga konkrete eksempler som var svært nyttige for min virksomhet. Jan er en dyktig foredragsholder som bruker en passe blanding av fakta, muligheter og humor i sitt foredrag. Jan Sollid Storehaug anbefales på det varmeste!

Kenneth Johansen Kløw

1. juni 2017

PF Styrenettverk (Polyteknisk forening)

6

Vi hadde den store glede av å høre Jan Sollid Storehaug presentere, reflektere og diskutere «digitalisering med spesielt fokus på delingsøkonomi B2B og styrets rolle mtp dette». Storehaug har et glødende engasjement og evner og både fremlegge alle de muligheter som kommer, samtidig som han tydeliggjør hva som vil kunne være konsekvenser av «å sove i time» med tanke på den digitale revolusjon. Dvs, både skeptikerne og tilhengerne av megatrenden fikk stor glede av møtet. Storehaug anbefales på det sterkeste!

Anja Sterner

2. mai 2017

iFokus AS

6

Vi var så heldige å få Jan Storehaug som foredragsholder på @pi-konferansen 2017. Jan traff blink ifht målgruppe og akkurat som bestilt innholdsmessig. Han gav oss de store linjene innen teknologi i fremtiden – og en oppvekker på hva som forventes – hva vi må forholde oss til. Den teknologiske utviklingen går forrykende raskt, og barna i barnehagen er født inn i en teknologisk verden. Jan fikk oss til å ta innover det vi står overfor på en engasjerende, ærlig og tankevekkende måte. Anbefales!!!!

Madelene Stolpe

5. april 2017

Bydel Stovner, Oslo kommune

5

Vi engasjerte Storehaug som innleder på en ledersamling og opplevde at han evnet å både opplyse, inspirere og motivere til handling. Han satte seg inn i vår virksomhet og leverte veldig godt i henhold til bestilling, samtidig som han beholdt et overordnet blikk på digitaliseringens utfordringer og muligheter. Vi er meget godt fornøyd!

Thorstein Nordby

13. mars 2017

Nettly AS

6

Jeg hørte Jan Sollid Storehaug på Bjørvika Konferansesenter hvor han holdt et innlegg om teknologi og innovasjon. Jan er en kunnskapsrikt foredragsholder som inspirerer og gir konkrete eksempler fra sin egen erfaring som IT-leder. Han formidler sin kunnskap med engasjement og humor i passende doser. Anbefales!

Håkon Krogh

11. mars 2017

Rotary

5

Dette var bra og inspirerende, og satte i gang mye tankevirksomhet. Ga også innblikk i fremtidens digitalisering, og hvor hurtig dette skjer. Og at det er kort veg mellom suksess og fiasko. Det gjelder å treffe riktig.

John L. Jones

10. mars 2017

RYLA seminaret 2017, ROTARY, Jones Arkitekter AS

6

Storehaug har i dag holdt sitt foredrag for oss på RYLA seminaret på Fredriksten i regi av Rotary. 70 oppegående ungdommer i alder 18-25 år var nærmest fjetret av en så «to the point» presentasjon av en situasjon og utvikling de færreste har klart for seg er i ferd med å skje nesten før vi kan rekke å registrere det. Meget profesjonelt presentert, også med humor og vidd. Som han poengterte: Dere kan like det eller ikke, men det kommer til å skje (og er tildels allerede i ferd med å skje). Meget tankevekkende og nyttig foredrag for våre deltagere på seminaret som har tittelen «Fremtidens Ledere». Undertegnede (som holdt det påfølgende foredrag om hjernens høyre og venstre-side og vår intelligens mulighet til å påvirke utviklingen) var også meget imponert !

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS