Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Jan Tore Gjøby


Elektrifisering og elektrisk mobiltet

Fra 15.000,- per foredrag

Fra 15.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Jan Tore Gjøby


Bærekraftig transport begynner med mennesker og deres vaner og mindset, det er utgangspunktet til Jan Tore Gjøby i eMobility Norway. Gjøby er landets mest erfarne kursholder innen elektrisk mobilitet med over 300 kurs og foredrag i emnet bak seg. Han er elektroingeniør og har arbeidet med elbiler og lading siden 2011 som rådgiver og kursholder. Han har blant annet deltatt i oppstarten av flere av de store ladeoperatørene. Som leder av NEK/NK69 har Gjøby førstehånds innblikk i regelverk og standarder for ladeanlegg. Det er imidlertid som kurs- og foredragsholder Jan Tore trives aller best. I tillegg til å ha gitt opplæring til store deler av elektrobransjen har han også gitt opplæringen i bilbransjen siden 2014. Gjøby er en inspirerende og kunnskapsrik kursholder som krydrer sin foredrag og kurs med erfaringer fra sine spennende oppdrag og mange lange kjøreturer med elbil. Jan Tore er en erfaren elbilist med 400.000 kilometer bak rattet i elbiler de siste 10 årene.

Foredrag med Jan Tore Gjøby


E for Electric, Environmental or Ethical

eMobility er et moteord for elektrisk mobilitet. Den første e-en står for Electric, men burde den ikke også stå for Environmental og Ethical? Er det nok å gå fra fossilt drivstoff til elektrisk energi for å gjøre transporten bærekraftig og grønn? Eller er det bare en enkel grønnmaling? Må vi ikke også se mobilitet i et større miljømessig og etisk bilde? Foredraget tar for seg disse spørsmålene og gir enkle og gode forklaringer på utfordringene.

Elbillading i borettslag og sameier

Lading av elbiler og plug-in hybrider er et tema som diskuteres mye i borettslag og sameier. Det er vanskelig å få klare svar på hva som som er riktig og hva som er feil. I dette foredraget gis først en kort innføring i hva som driver elbilmarkedet og hva jussen sier. Så forklares det hvordan et godt ladeanlegg for elbiler bygges og hvorfor det er viktig å begynne med en god plan. Etter foredraget vil tilhørerne ha en god forståelse av hvordan gode ladeanlegg planlegges, bygges og driftes.

Er framtiden elektrisk?

Vil vi produsere de siste bilene med med forbrenningsmotor i løpet av 2020 tallet? Kombinasjonen av billige batterier, autonome biler og rimelig fornybar energi kan gi en ekstremt rask avslutning på oljealderen. Hva er en årsak til at mange av de ledende bilprodusentene nå satser på nye elektriske racingserier?. Hva er det de har sett? I foredraget tas du gjennom de tegnene som tyder på vi står midt opp i en disruptiv endring i transportsektoren.

Strøm på tanken

Salget av ladbare biler bare øker og øker. Selv om det nå er helt normalt å vurdere elbil når vi skal bytte bil fortsetter elbilen å være et diskusjonstema rundt lunsjbordet. Dette foredraget gir svar på mange av de spørsmålene som reises. Hvordan skal de lades? Er de så miljøvennlige som det påstås? Hva kan vi forvente av biler av årene som kommer? Jan Tore deler av sin brede kunnskap om elbiler og lading og åpner gjerne for diskusjon og spørsmål. Foredraget kan spisses ved behov.

Hvordan gå elektrisk?

Det er lett å finne gode grunner til å gå elektrisk, begynne å benytte elektriske kjøretøy i en bedrift. Grønn profil, bedre arbeidsmiljø, laverekostnader både til drivstoff og vedlikehold trekkes frem. Er det hold i dette og hva med ulempene. Klarer bedriften å gjennomføre transportoppgavene med elbiler og andre elektriske kjøretøy. Foredraget gir svar på hva overgangen til elektriske kjøretøy innebærer og hva som eventuelt må til for å få en god overgang som skaper merverdi for bedriften.

Kurs med Jan Tore Gjøby


Elbiler og lading

Kurset gir deltagerne den kunnskapen de trenger for å arbeide med elbiler og lading. Jeg har kurset akt fra styremedlemmer små sameier og sjåfører på bergingsbiler til Miljødirektoratet og ledere i bilbransjen. Ta kontakt for en uformell prat om ditt behov og dine ønsker og lager det beste kurset for deg.

Elbiler og lading for elektrobransjen

Kurset gir deltagerne den kunnskapen de trenger for å prosjektere og installere gode og trygge ladeanlegg for sine kunder. Kurset varer i to-tre timer og tilpasses kundens behov. Ta kontakt for en uformell prat

Elbiler og lading for bilbransjen

Helt nye kundegrupper ønsker nå å kjøpe elbil, kunder om ikke har den kunnskapen og motivasjonen som de første elbilkundene hadde. De nye kundene trenger først og fremst trygghet og kunnskap. Deltagerne på dette kurset får en grundig innføring i elbillading, både løsninger og regelverk. De får også et godt innblikk i hvordan de kan hjelpe kundene med å få et godt elbilhold. Fornøyde kunder er den beste reklamen, og fornøyde kunder får du når du gir de trygghet og kunnskapen de trenger.

Jan Tore Gjøby
 har 8 vurderinger

Helene

14. januar 2021

Kople

6

Jan Tore holdt et foredrag om elbil generelt – historikk og fremtid samt ladeteknologi. For meg som jobber i et kundebehandlingssenter for en elbilladeoperatør er det svært viktig å ha god kunnskap om elbiler og ladere slik at jeg får hjulpet kundene jeg prater med. Han forklarte det tekniske på en svært god måte. Etter kurset føler jeg meg mye mer sikker på det tekniske rundt elbil og får svart på det kunden lurer på. I tillegg var det spennende å høre om mulighetene rundt elbil for fremtiden. Anbefales på det sterkeste!

Arve Bjerga

4. desember 2019

SVITHUN ELEKTRO AS

6

Flott og informativt kurs bygd opp fra det helt grunnleggende innen elbil-lading til fokus på utfordringer ved bygging av mer komplekse anlegg. God formidling av viktig kunnskap innenfor området av en tilgjengelig kursholder også i tiden etter kurset. Jan Tore blir god å kunne støtte seg på når vi møter nye utfordringer innenfor dette segmentet. Veldig veldig bra!

Øyvind Strand

28. oktober 2019

Multiconsult

6

Veldig godt oppbygd kurs, med fokus på å forklare utfordringer, farer og økonomiske utfordringer for sameier/borettslag. Han er også veldig flink til å fokuserer på hvilke krav som må stilles til entreprenør, og hvordan dette må gjøres. Jan Tore er flink til å ta avbrytelser/spørsmål og tar lett endringer som kommer pga. forskjellige omstendigheter under selve kurset.

Thor H. Lura

26. juni 2018

Gabriel Elektro AS

6

God foredragsholder med god kunnskap om emnet.

Jan Christian Ødegaard, Tratec Teknikken AS

15. juni 2018

Tratec Teknikken AS

6

Dyktig og kunnskapsrik foredragsholder!

Ronald Sølvik

8. juni 2018

Nordkraft Nett AS

6

Kunnskapsrik og oppdatert! 🙂

Svend Inge Stueland

30. april 2018

HAUBO - Haugesund Boligbyggelag

6

Lading av elbil i boligselskap er et komplisert emne, både juridisk og teknisk. Vi er opptatt av at de over 130 boligselskapene vi forvalter skal få så god kunnskap som mulig om disse emnene, når de skal foreta sine beslutninger. Vi inviterte derfor Jan Tore Gjøby for å holde foredrag om tekniske løsninger for styremedlemmer i boligselskap i Haugesund. Foredraget var meget matnyttig og interessant. Kan virkelig anbefales!

Øivind Lunde

18. april 2018

Løsningsorientert.no

6

Jan Tore sprudler over både av engasjement og kunnskap. Han tar seg selv lite høytidelig og er genuint opptatt av fornybar energi generelt og elbil/ ladeteknologi spesielt. Med sin tunge CV på området er han en trygghet og kapasitet på området!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS