Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Johanna Grønneberg Mesa

Journalist, programleder og konferansier

Fra 35.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Johanna Grønneberg Mesa

Johanna er en morsom og energisk foredragsholder og konferansier. Hun er journalist, personlig trener og en kjent TV – og radiopersonlighet. Hun har vært programleder for MTV i USA hvor hun i 8 år ledet programmet US Top 20 fra New York og Los Angeles. Hjemme i Norge har hun jobbet som programleder for blant annet Førkveld og Tatooo (NRK), TV2 Sporty, Snutter (TV3). Da Johanna ble gravid fikk hun sin egen reality/dokumentar-serie på Discovery TLC kalt «Johanna Prosjekt: Mamma.» Programmet viste Johanna i rollen som en meget ærlig og åpen blivende og nybakt mor. Serien skapte store reaksjoner i Norge. Programmet gikk i 2 sesonger og ble solgt til flere land i Europa. I etterkant av serien ga også Johanna ut boken: «Etter Fødselen: Det alle glemte å si.» I dag er Johanna programleder for TV kanalen E! i USA og leder sitt eget radioprogram på Radio Norge. Samtidig har Johanna 10 år utdanning som personlig trener gjennom American College of Sports Medicine og har trent flere av Hollywoods store navn. Et foredrag med Johanna er friskt, morsomt og direkte!

Foredrag med Johanna Grønneberg Mesa

Jeg er flink! Hvordan takle kritikk på jobben?

Det er ikke alltid lett å klappe seg selv på skulderen eller heve hodet. Til daglig, i alle våre roller, mottar vi kritikk både fra andre og oss selv. Johanna har jobbet i en av verdens verste bransjer når det kommer til kritikk. Ved å være et av Hollywood TV-fjes fikk hun daglig høre hvordan hun ikke strakk til. Et foredrag med glimt i øyet som passer for enhver arbeidsplass som vil styrke sine ansatte ved å lære dem å klappe seg selv på skulderen og minne seg selv på at: Jeg er flink!

Hallo Hollywood! Jeg er ikke feit, bare veldig glad i brød.

Et foredrag om forventninger og kroppspress i en hverdag hvor alle søker balanse. Et humoristisk foredrag med en viktig undertone hvor Johanna forteller om kroppspresset hun selv følte som programleder for en av USAs største TV-kanaler og hvordan hun som personlig trener i Hollywood jobbet med og mot de samme forventningene. Johanna mener Hollywood-kjendisene og mødre i Norge har mye til felles - ingen har nok tid til hverken trening eller seg selv. Balanse vil vi alle ha - vi må bare forstå hva det er...

Konferansier

Johanna tar oppdrag som konferansier og ordstyrer. Foredraget tilpasses kunde og anledning.

Talerlisten mener

Johanna skaper god energi i salen når hun holder foredrag og er konferansier. Med treffende historier fra eget liv og livet i Hollywood, får hun folk til å le og føle seg vel. Proff å jobbe med. Passer spesielt godt overfor kvinner.

Johanna Grønneberg Mesa har 3 vurderinger

Line Sletvold

28. oktober 2020

Crayon

6

Johanna var programleder for vår første digitale konferanse og gjorde en fantastisk jobb! Konferansen var en direktesending på 2,5 timer som bestod av tre sesjoner med fire gjester i hver sesjon – med over 800 seere på direkten. Johanna hadde gjort grundig forarbeid og var med på alle møtene med gjestene i studio i forkant av konferansen – noe som gjorde at det ble gode samtaler og diskusjoner under direktesendingen.

Noe av grunnen til at vi valgte Johanna var hennes lange erfaring fra TV-produksjon, og det fikk vi virkelig igjen for da det krever andre kunnskaper i en direktesending enn på en scene foran et publikum. Tilbakemeldingene om Johanna har vært utelukkende postitive – og med glimt i øyet, en dose humor men ikke minst et godt stykke forarbeid, ledet Johanna oss gjennom vår første digitale konferanse med stø hånd. Jeg anbefaler Johanna på det sterkeste!

Mari Ottesen

12. september 2019

Arvato Financial Solutions

6

Johanna var konferansier på det årlege kundearrangementet vårt. Oppgåva hennar var å leia oss gjennom dagen – først fagleg program, og så middag med underhaldning på kvelden. Johanna er profesjonell til fingertuppane. Ho tok eit ansvar ut over det me hadde forventa, sat seg godt inn i alle foredrag, og er dyktig, sjarmerande og morosam. Full pott frå oss! Her kan du lesa meir: https://finance-blog.arvato.com/bilder-fra-arvatodagen-2019/?lang=no

Sabrina Østlie

18. januar 2017

Kazai Design AS

6

Stor tilhenger av Johanna. Alltid morsomt og lærerikt

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS