Johanna Grønneberg Mesa

Journalist, programleder og konferansier

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Johanna Grønneberg Mesa

Johanna er en morsom og energisk foredragsholder og konferansier. Hun er journalist, personlig trener og en kjent TV – og radiopersonlighet. Hun har vært programleder for MTV i USA hvor hun i 8 år ledet programmet US Top 20 fra New York og Los Angeles. Hjemme i Norge har hun jobbet som programleder for blant annet Førkveld og Tatooo (NRK), TV2 Sporty, Snutter (TV3). Da Johanna ble gravid fikk hun sin egen reality/dokumentar-serie på Discovery TLC kalt «Johanna Prosjekt: Mamma.» Programmet viste Johanna i rollen som en meget ærlig og åpen blivende og nybakt mor. Serien skapte store reaksjoner i Norge. Programmet gikk i 2 sesonger og ble solgt til flere land i Europa. I etterkant av serien ga også Johanna ut boken: «Etter Fødselen: Det alle glemte å si.» I dag er Johanna programleder for TV kanalen E! i USA og leder sitt eget radioprogram på Radio Norge. Samtidig har Johanna 10 år utdanning som personlig trener gjennom American College of Sports Medicine og har trent flere av Hollywoods store navn. Et foredrag med Johanna er friskt, morsomt og direkte!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Johanna Grønneberg Mesa

Jeg er flink! Hvordan takle kritikk på jobben?

Det er ikke alltid lett å klappe seg selv på skulderen eller heve hodet. Til daglig, i alle våre roller, mottar vi kritikk både fra andre og oss selv. Johanna har jobbet i en av verdens verste bransjer når det kommer til kritikk. Ved å være et av Hollywood TV-fjes fikk hun daglig høre hvordan hun ikke strakk til. Et foredrag med glimt i øyet som passer for enhver arbeidsplass som vil styrke sine ansatte ved å lære dem å klappe seg selv på skulderen og minne seg selv på at: Jeg er flink!

Hallo Hollywood! Jeg er ikke feit, bare veldig glad i brød.

Et foredrag om forventninger og kroppspress i en hverdag hvor alle søker balanse. Et humoristisk foredrag med en viktig undertone hvor Johanna forteller om kroppspresset hun selv følte som programleder for en av USAs største TV-kanaler og hvordan hun som personlig trener i Hollywood jobbet med og mot de samme forventningene. Johanna mener Hollywood-kjendisene og mødre i Norge har mye til felles - ingen har nok tid til hverken trening eller seg selv. Balanse vil vi alle ha - vi må bare forstå hva det er...

Konferansier

Johanna tar oppdrag som konferansier og ordstyrer. Foredraget tilpasses kunde og anledning.

Talerlisten mener

Johanna skaper god energi i salen når hun holder foredrag og er konferansier. Med treffende historier fra eget liv og livet i Hollywood, får hun folk til å le og føle seg vel. Proff å jobbe med. Passer spesielt godt overfor kvinner.

2024 © Talerlisten AS