Jonas Tesfu

Jonas Tesfu

Gründer, musiker og inspirator. Holder foredrag om oppstartsbedrifter og innovasjon

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jonas Tesfu

Jonas Tesfu hjelper startups og bedrifter med å innovere raskere. Han har rådgitt over 100 startups med implementering av sin forretningsstrategi. Med over 10 års Startup-erfaring fra Berlin, Stockholm og Silicon Valley har han utviklet en unik tilnærming. Jonas Tesfu reiser verden rundt og gir råd innen bedriftsutvikling, taler på konferanser og er lærer på workshops innenfor ulike emner og arrangementer – inkludert Oslo Innovation Week og Startup Safari Berlin, samt å ha jobbet med kunder, inkludert P&G, Kongsberg Gruppen, NAV og Ericsson. Jonas holder foredrag på både svensk og engelsk.

Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Jonas Tesfu

How to think and work like a Startup?

Hva kan organisasjonen lære fra oppstartsmiljøer? Hvordan skaper du en kultur som er åpen for innovative løsninger og nye ideer? Tesfu hjelper startups og bedrifter innovere raskere. Han forlot gode karrieremuligheter i et Fortune 500-selskap, og i dag taler han på konferanser og er lærer på workshops innenfor ulike emner og arrangementer, inkludert Oslo Innovation Week og Startup Safari Berlin, samt å ha jobbet med kunder, inkludert P&G, Kongsberg Gruppen, NAV og Ericsson.

Ready, Set and Go – Let’s think big!

I dette foredrag inspirerer Jonas Tesfu deg til å legge vekk frykt til fordel for å prøve nye ting. Vi lever i en vakker verden med uendelige muligheter, og altfor mange mennesker sitter fast i sin komfortsone og i sine daglige rutiner. Dette foredraget er en blanding av selvutvikling, motivasjon og læring for å løse problemer gjennom å være mer modig og tenke stort.

2024 © Talerlisten AS