José Manuel Redondo Lopera

José Manuel Redondo Lopera

Hjelper mennesker til å være modige

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om José Manuel Redondo Lopera

José Manuel Redondo er utdannet organisasjonspsykolog, markedsfører, coach og har en MBA med fokus på strategi og ledelse. Han er en serie gründer-type med fokus på innovasjon, kreativitet, kommunikasjon og oppnå konkrete resultater. Han har startet 5 selskaper, og har jobbet internasjonalt de siste 23 årene. José har en bred og spennende ledelseskompetanse alt fra store internasjonale konserner med sterke merkevarer til små lokale startup, med endringsledelse, brukeropplevelser, forretnings- og produktutvikling, kommunikasjon og merkevarebygging. José jobber som Executive coach og merkevare ekspert i Audaces, og hjelper ledere å være modige, finne sin egen stemme og fortelle engasjerende historier som treffer og beveger både kollegaer, ansatte og kunder.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med José Manuel Redondo Lopera

LinkedIn for ledere #L4L:

"Alle" er på LinkedIn, men 99% av Norges befolkning har egentlig ikke peiling på hvorfor de er der, eller hva de kan gjøre der. Kjenner du deg igjen? LinkedIn er bare et verktøy. Det er som en hammer. Du kan bruke en hammer enten til å ødelegge eller til å bygge opp ting. Det hele avhenger av ditt mål og din strategi: "Hvis du ikke vet hvor du skal, så kommer du i hvert fall ikke ditt".

Ta styring over din egen karriere.

Å ta bevisste valg i din egen karriere er viktig for utviklingen og retningen du ønsker å ha i livet. Både faglig, profesjonelt og privat. Som toppleder, leder og medarbeider er det viktig å ha en strategi for bevisst å bygge opp din egen karriere og markedsverdi. Jeg gir deg 11 råd for hvordan du kan utvikle din karriere og nå dine mål.

Du er ikke mer verdt enn det du er kjent for.

Hvor mye er ditt renommé som leder eller ansatt verdt? Å være bevisst sitt renommé er viktig for karrieren du bygger opp. Som leder eller ansatt er det viktig å ha en strategi for å bygge opp ditt renommé og din merkevare.

Hva er din markedsverdi?

Det som 100% avgjør hvilken stillingen du får, hvilken lønn, hvilken karriere og hvor attraktiv du er i markedet, er din markedsverdi. Finn ut hvilke 6 grunnleggende elementer din markedsverdi består av slik at du kan jobbe målrettet med å utvikle deg videre i disse 6 dimensjoner som kommer til å definere din økonomisk trygghet og livskvalitet.

❤ Helhjertelig nettverksbygging.

Folk flest vet at nettverksbygging er viktig men samtidig de gruer seg. Som regel blir det fokus på "tricks", "tips", "gimmicks" og "to-do" lister om hva som skal gjøres... dette skaper enda mer stress, forvirring og det oppleves som falsk og overfladisk. Hva om du glemmer alle disse "special effects" og med å være deg selv, skaper du ordentlig , ekte og genuine relasjoner slik at du opplever nettverksbygging "effortless" og gøy? Lær nettverksbygging fra ❤. Hjertelig velkommen :-)

2024 © Talerlisten AS