José Manuel Redondo Lopera

José Manuel Redondo Lopera

Hjelper mennesker til å være modige

Fra 35.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om José Manuel Redondo Lopera

José Manuel Redondo er utdannet organisasjonspsykolog, markedsfører, coach og har en MBA med fokus på strategi og ledelse. Han er en serie gründer-type med fokus på innovasjon, kreativitet, kommunikasjon og oppnå konkrete resultater. Han har startet 5 selskaper, og har jobbet internasjonalt de siste 23 årene. José har en bred og spennende ledelseskompetanse alt fra store internasjonale konserner med sterke merkevarer til små lokale startup, med endringsledelse, brukeropplevelser, forretnings- og produktutvikling, kommunikasjon og merkevarebygging. José jobber som Executive coach og merkevare ekspert i Audaces, og hjelper ledere å være modige, finne sin egen stemme og fortelle engasjerende historier som treffer og beveger både kollegaer, ansatte og kunder.

Foredrag med José Manuel Redondo Lopera

LinkedIn for ledere #L4L:

"Alle" er på LinkedIn, men 99% av Norges befolkning har egentlig ikke peiling på hvorfor de er der, eller hva de kan gjøre der. Kjenner du deg igjen? LinkedIn er bare et verktøy. Det er som en hammer. Du kan bruke en hammer enten til å ødelegge eller til å bygge opp ting. Det hele avhenger av ditt mål og din strategi: "Hvis du ikke vet hvor du skal, så kommer du i hvert fall ikke ditt".

Ta styring over din egen karriere.

Å ta bevisste valg i din egen karriere er viktig for utviklingen og retningen du ønsker å ha i livet. Både faglig, profesjonelt og privat. Som toppleder, leder og medarbeider er det viktig å ha en strategi for bevisst å bygge opp din egen karriere og markedsverdi. Jeg gir deg 11 råd for hvordan du kan utvikle din karriere og nå dine mål.

Du er ikke mer verdt enn det du er kjent for.

Hvor mye er ditt renommé som leder eller ansatt verdt? Å være bevisst sitt renommé er viktig for karrieren du bygger opp. Som leder eller ansatt er det viktig å ha en strategi for å bygge opp ditt renommé og din merkevare.

Hva er din markedsverdi?

Det som 100% avgjør hvilken stillingen du får, hvilken lønn, hvilken karriere og hvor attraktiv du er i markedet, er din markedsverdi. Finn ut hvilke 6 grunnleggende elementer din markedsverdi består av slik at du kan jobbe målrettet med å utvikle deg videre i disse 6 dimensjoner som kommer til å definere din økonomisk trygghet og livskvalitet.

❤ Helhjertelig nettverksbygging.

Folk flest vet at nettverksbygging er viktig men samtidig de gruer seg. Som regel blir det fokus på "tricks", "tips", "gimmicks" og "to-do" lister om hva som skal gjøres... dette skaper enda mer stress, forvirring og det oppleves som falsk og overfladisk. Hva om du glemmer alle disse "special effects" og med å være deg selv, skaper du ordentlig , ekte og genuine relasjoner slik at du opplever nettverksbygging "effortless" og gøy? Lær nettverksbygging fra ❤. Hjertelig velkommen :-)

José Manuel Redondo Lopera har 4 vurderinger

Ingunn Bjøru

19. januar 2018

Inbound Norway

6

José kom til vår lille start-up og holdt en svært inspirerende workshop om LinkedIn, kommunikasjon og profilering. Dette var svært nyttig og vi har tatt i bruk flere av hans tips nå i etterkant. Jose har en enestående evne til å knytte psykologi, nettverksbygging og karriereutvikling sammen. Anbefaler hans workshop på det sterkeste om du ønsker å ta steget videre i karrieren.

Tove Kaiku

1. desember 2017

Cognizant Technology Solutions

5

Jose holdt et inspirerende innlegg om karriereutvikling i FiftyFifty-ledelsesprogrammet vi deltar i. Han fikk god kontakt med publikum og ga konkrete og praktiske tips som inspirerte deltakerne til å med en gang jobbe med sine kompetanseprofiler og karriereønsker. Jose er et fyrverkeri av energi! Jeg kan godt anbefale han for tilsvarende innlegg!

Rolf Schmachtenberg

29. november 2017

Deltager, AIESEC Norge alumni event

5

Jeg deltok på Joses foredrag om nettverksbygging. Synes innholdet var veldig spennende og Jose var godt forberedt og engasjerende. Jeg gir ham virkelig gode skussmål. Det eneste jeg kan påpeke som kunne vært ‘enda bedre hvis..’ er om han gikk enda raskere til verks med noe av innholdet og brukte enda mer av tiden til å engasjere og holde dialog med publikum. Samlet sett, tommel opp!

Louis Repain

25. november 2017

AIESEC Norge

6

Vi var så heldige i AIESEC å få Jose til å holde både workshop i LinkedIn samt foredrag om genuin og effektiv nettverksbygging. Jeg kan med hånden på hjertet si at begge disse foredragene har vært utrolig verdifulle for ledelsen og medlemmene i vår organisasjon. Med et brennende og genuint engasjement har Jose virkelig endret vår oppfatning av hva LinkedIn er og hvordan det best kan brukes, i tillegg til hvordan man bør tenke på det å bygge sitt eget nettverk. Jose inspirerer, aktiverer og skaper god dialog med publikum. På vegne av ledelsen gir vi våre varmeste anbefalinger, 6 stjerner! Takk igjen, og masse lykke til videre 🙂

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS