Kaja Meling Holmesland

Kaja Meling Holmesland

Snakker om frivillig engasjement blant unge

Fra kr 7.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Kaja Meling Holmesland

Kaja Meling Holmesland er en utadvendt person! Hun har vært konferansier på pitche-konkurranser, vært daglig leder av et app-selskap, representert 2000 studenter i fusjonen av NTNU, og selveste Erna Solberg har «varmet» opp for henne da hun ønsket 1000 nye studenter velkommen til Høgskolen i Ålesund høsten 2015. Gjennom å alltid være engasjert, har hun møtt mange muligheter og utfordringer, og alltid tatt dem. Som konferansier har hun kontroll på arrangementet, skaper humor blant publikum, og trygghet for talerne. Kaja skreddersyr også taler ut ifra hennes erfaringer som ung leder.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Kaja Meling Holmesland

Konferansier

Trenger du en konferansier, som har kontroll, skaper glede og er uhøytidelig? Kaja snakker rundt temaer som er aktuelle, loser deltakerne eller talerne gjennom kvelden, og har den ekstra oversikten over hele arrangementet. Kaja liker å være forberedt, ikke bare på det hun skal si, men alt som skal skje slik at helheten blir perfekt.

Engasjement blant studenter / frivillige

Kaja skildrer sine erfaringer som studentleder. Hvordan motivere flere hundre frivillige til å yte det lille ekstra? Hva skaper engasjement, og hvorfor er det viktig å engasjere seg? Et uhøytidelig foredrag av en uhøytidelig dame med masse entusiasme!

2024 © Talerlisten AS