Karen Marie Gunnerud

Nettverksbygger og IT-prosjektleder

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Karen Marie Gunnerud

Karen Marie Ramstad Gunnerud har studert og jobbet i til sammen seks land; India, Tyskland, USA, Kuwait, Norge og Storbritannia. Gjennom dette, samt i rollen som politisk aktiv i ungdoms- og studietiden, har hun selv opplevd utfordringene og verdiene av å delta aktivt på nettverksarenaer, i profesjonell og privat sammenheng. Karen jobber som prosjektleder i Utviklings- og kompetanseetaten i Oslo Kommune. Tidligere har hun arbeidet flere år som konsulent innen endringsledelse. Gunnerud har en master i internasjonal business fra Berlin School of Economics and Law, en MBA fra Symbiosis International University i India. Før hun flyttet til Oslo var hun også en av arrangørene bak en av Rogalands største nettverksarenaer «Mixer», der over 300 «young professionals» systematisk bygget nettverk på tvers av fagområder og bransjer. Foredragene hennes er praktisk rettet og tilpasses etter antall deltagere og deres ønskede fokusområder. Foto: Nikolai Kobets Freund

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Karen Marie Gunnerud

Hvordan lykkes med nettverksbygging

Mens noen bygger nettverk helt naturlig i alle tenkelige sammenhenger, opplever andre nettverksbygging som enormt ubehagelig. Uansett hvor man ligger på den skalaen, kan alle tjene på et bevisst forhold til verdien av utvikling av gode forbindelser, og hvordan man pleier disse forholdene på en god måte. Så hva kan man gjøre? Kan alle bli bedre på nettverksbygging, og bør du det? Karen vil gå igjennom sine erfaringer, hennes teknikker og "gyldne regler"

Kurs med Karen Marie Gunnerud

Nettverksbygging i utviklingsplanen

Karen vil gå igjennom sine erfaringer, hennes teknikker og "gyldne regler" for å bygge og pleie verdifulle nettverk, både i jobbsammenheng og privat – på en effektiv og naturlig måte. Kurset er praktisk rettet og tilpasses etter antall deltagere og deres ønskede fokusområder. Ofte rettes kurset inn mot å utvikle konkrete nettverksmål for deltagerne, som kan settes inn i utviklingsplanen på jobb, eller for deres egen selvutvikling.

2024 © Talerlisten AS