Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Karianne A. Wahlstrøm

Karianne Amlie Wahlstrøm

Lærer og mentaltrener

Fra 10.000,- per foredrag

Fra 7.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Karianne Amlie Wahlstrøm

Karianne er ungdomsskolelærer, mental trener og har Young Happy Minds-sertifisering som vektlegger positiv psykologi i møte med ungdom og unge voksne. Gjennom foredrag med Karianne får du en faglig introduksjon til hvordan det nyliberale samfunnet vårt bidrar til at vi alle blir eksperter på å kritisere oss selv. Du sitter igjen med mange verktøy som styrker selvfølelsen og selvtilliten din, ikke minst vet du soleklart hva som er forskjellen mellom begrepene. Karianne er den rette å lytte til for å styrke mestringsfølelse og livsglede, hun engasjeres også mye for ensomhet, hvordan sosiale medier og skjermbruk påvirker oss, og hvordan styrke sosial og emosjonell kompetanse. «Karianne er en særdeles god formidler. Med en blanding av humor og alvor, og stor grad av trygghet, fanget hun oppmerksomheten til alle elevene. Hun har en «sprudlende» væremåte som får frem smilet og latteren hos publikum. Tilbakemeldingen i etterkant har vært utelukkende positive» – Rektor Notodden videregående

Foredrag med Karianne Amlie Wahlstrøm

Når brikkene henger løst

Unge mennesker vokser opp med å høre at de kan bli akkurat det de vil. I et samfunn hvor alt ligger til rette for at det skal gå bra samles det opp mye stress hos unge mennesker som opplever at de ikke får det til. Foredraget tar for seg hvilke psykologiske prosesser som driver oss videre i livet eller hindrer oss fra å gjøre det vi ønsker, samt teknikker som fremmer robusthet og entusiasme rundt at endring og kaos kan gi deg en stødig plattform å bygge resten av livet på.

Selvtillit og selvfølelse

Det er en stor forskjell på selvtillit og selvfølelse. Selvtillit handler om å gjøre, mens selvfølelse handler om å være. Noen tror at de ER det de GJØR, da er det lett å føle seg bra og verdifull kun når prestasjonene er deretter. Foredraget har spesielt fokus på å kartlegge gode egenskaper fordi det er de vi må fokusere på for å styrke selvfølelsen og føle oss bra nok som den vi er, både når vi presterer bra og når vi presterer mindre bra.

Kurs med Karianne Amlie Wahlstrøm

Selvtillit og selvfølelse

Kurset er delt opp i to deler. Første del er kartlegging av opplevelser, tanker og følelser gjennom ulike skriveøvelser. Del to går eksplisitt på å trene opp selvfølelsen gjennom skriveoppgaver som er konkrete og effektive uavhengig av alder. Du får kartlagt energityver, hjernespøkelser og gode egenskaper, noe som gjør deg mer robust i møte med hverdagsutfordringer. Stort fokus på å bli mer robust i eget liv.

Karianne Amlie Wahlstrøm har 7 vurderinger

Celina

22. oktober 2020

Privatperson

6

Å være på workshop hos Karianne er en helt spesiell opplevelse. Hun har en varme og et vesen som gjør det lett å åpne seg, dele og kjenne på følelsene man sitter med. Hun lærer bort en bevisstgjøring rundt selvfølelse, og viser verktøy og hjelpemidler som man kan ta i bruk i hverdagen. Alle har en psykisk helse og mange unge og unge voksne sliter mye med selvfølelse – så terskelen for å melde seg på er lav! Hun lytter, kommuniserer på en fin måte og det virker som at man har kjent henne lenge allerede fra første sekund. En fantastisk vertskapsrolle, og så utrolig gjestfri! For en dame!

Konstansa Martinsen

21. oktober 2020

Student

6

Workshop hjemme hos Karianne var en utrolig positiv opplevelse, som jeg er utrolig glad for at jeg fikk være en del av! Hun åpnet for en trygg samtale, fine øyeblikk og mye forståelse, til tross for at vi som var med var helt fremmede for hverandre i forkant av workshopen. Vi fikk gravd dypt inn i fortiden vår, relasjonene våre og følelser og ønsker som burde prioriteres for at vi skal ha det bra i hverdagen, og jeg gikk ut derfra med en motivasjon for morgendagen, og tro om at livet kan bli litt bedre om man bare går inn for å gjøre det slik<3 om man trenger å relatere til andre eller bare har et behov for å bable om seg selv, vil denne workshopen ha en veldig positiv virkning for hvem som helst. I tillegg til, om man er så heldig som meg, å bli kjent med fine mennesker som jeg ikke kommer til å glemme med det første.

Kariann Sørskår Botnehagen

8. januar 2019

Strand videregående skole

5

Karianne skapte engasjement blant elevene, med sitt viktige budskap, gode formidlingsevne og tilstedeværelse under foredraget hun holdt hos oss. Karianne er en sprudlende dame som gir av seg selv, hennes humør og entusiasme smitter over på de som hører på henne. Hun bruker et enkelt språk som gjør budskapet forståelig for de som hører på, og hun deler av egne erfaringer som ungdom kan relatere til. Budskapet hennes er enkelt, forståelig og viktig. Tilbakemeldingene fra elevgruppen har vært utelukkende positive. Vi er svært fornøyde med foredraget hun holdt for skolen vår, og håper at andre også får muligheten til å høre et av hennes foredrag. Anbefales!

Elevrådsstyret ved Strand VGS

Håvard Sjursen

5. november 2018

Bergen

6

Karianne sitt foredrag om mennesker og psykisk helse var storartet! Dette er virkelig et foredrag som passer for alle aldersgrupper, men gjerne spesielt ungdommer i og med at mange av disse sliter med selvtillit og selvfølelse på grunn av press fra omverdenen. Karianne tar opp utrolig viktige temaer og deler sine egne erfaringer. Det er nemlig ikke lenge siden hun selv var på elevenes alder, noe som gjør at vi enkelt kan kjenne oss igjen i det hun sier. Karianne snakker på en fantastisk og naturlig måte og bruker humor, men tar også opp seriøse temaer og hendelser. En hver elev trenger dette foredraget enten de sliter eller har det bra. Under foredraget er det umulig å ikke smile av den gode energien hun sprer i rommet og man lærer å kjenne seg selv bedre. Karianne sitt foredrag fikk meg til å elske den jeg er og det jeg står for!

Martine Holt Thune

5. november 2018

Ungdom, privat person

6

Jeg var på foredraget til Karianne i mars, dette var hennes første foredrag, og jeg satt både under hele foredraget og etter med en følelse av å blir forstått som person og at hun hadde en så stor lidenskap for å dele de erfaringene hun har fått gjennom livet! I foredraget delte hun personlige erfaringer både på godt og vondt, som gjør slik at jeg sitter igjen med en følelse av at hun også er ekte og menneskelig. Karianne som person virker sprudlende, herlig og ekte! Og ikke minst kul! Hun får mange unge mennesker til å føle seg sett gjennom både hennes foredrag og sosiale medier. Gjennom foredraget hennes kan man virkelig se at jenta brenner for å stå foran andre mennesker og få frem et budskap, og dette får hun virkelig bra til også!
Jeg har vært syk i store deler av mine ungdomsår, og følte meg bedre når jeg dro enn det gjorde før jeg kom etter foredraget hennes! Hun vil treffe ungdommene hun skal snakke for på en ekte og rå måte. Dere burde virkelig la Karianne få komme på deres skole, dette vil være positivt for både elever og lærere!

Anne-Beth Njærheim

5. november 2018

Bømlo kommune

4

Karianne kom til Bømlo 17.10.18 og holdt 4 føredrag på ein dag, der omlag 1300 deltok totalt. Det var eit «maraton» som ho takla godt. Målgruppa var 13-20 år og føredraga var i samband med markeringa av Verdensdagen for psykisk helse 2018, tema «vær raus». Responsen hos ungdommen var god, ho hadd god kontakt med publikum og stilte villig opp mellom føredraga både for dei som hadde spørsmål og dei som ville ta selfie. Ho byr på seg sjølve, er open og utfordrer ungdommane. Hos oss var føredraget mest retta mot målgruppa, var responsen frå vaksne i salen. Kan anbefale Karianne som føredragshaldar for ungdom

Tomm Svarstad

31. oktober 2018

Notodden videregående skole

5

Karianne ble invitert som hovedtaler til elever og lærere ved skolestart 2018.
Temaet for hennes foredrag var selvfølelse og selvtillit blant ungdom, et svært dagsaktuelt tema. Karianne er en særdeles god formidler som når frem til ungdommene med sitt viktige budskap. Med en blanding av humor og alvor, og stor grad av trygghet, fanget hun oppmerksomheten til alle elevene. Hun har en «sprudlende» væremåte som får frem smilet og latteren hos publikum. Tilbakemeldingene i etterkant har vært utelukkende positive fra elever og lærere.
Så hvis andre vil prøve en fremadstormende foredragsholder med et viktig budskap til ungdommen, vil jeg anbefale Karianne på det sterkeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS