Karianne Amlie Wahlstrøm

Lærer, mentaltrener og motivator

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Karianne Amlie Wahlstrøm

Karianne er en sprudlende, energisk og humørfylt kvinne med mange livserfaringer i bagasjen. Hun holder morsomme foredrag om hvordan å få en bedre arbeidsdag og et bedre liv, om hvordan du med rett innstilling kan skape gull av gråstein og snu mørke til lys.

Hun er lærer og mentaltrener, og har prøvd seg, og mislyktes, som telefonselger og bikini fitness-deltaker. Karianne fikk også mye oppmerksomhet da hun for noen år siden la ut en melding på Facebook om at hun mest av alt ønsket seg et nyttårskyss, noe TV2 God Morgen Norge plukket opp og laget et morsomt innslag om. Hun har prøvd å date jenter og vært deltaker på «Farmen» på Tv2 to ganger – og sist hun var der, traff hun også sin forlovede, som hun nå planlegger bryllup med.

Karianne har et brennende engasjement for å få mennesker til å tro på seg selv og føle seg bra, og vektlegger positiv psykologi som handler om å forsterke det som er bra fremfor å reparere skadene hos de hun møter. Karianne er karismatisk og energisk, og byr på mange gode og morsomme historier når hun entrer scenen.

Inspirator
Humor
Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Karianne Amlie Wahlstrøm

Trender i ungdomskulturen

Hvordan står det til med dagens unge? Hvilke trender driver dem, hva er viktig for dem og hvorfor? Hvordan kan vi spille best mulig på lag med de unge, og hvordan kan de forstå seg selv best mulig? Trender og utviklingstrekk står sentralt. Et opplysende og informativt foredrag som gir et oppløftende blikk på generasjonen som skal bære fremtiden!

Gøy på jobben!

Hvordan får vi det mer gøy på jobben? Det spiller ingen rolle hvor godt salget er, hvor mange avtaler som går i boks eller hvor godt vi gjennomfører et event om vi innerst inne er redd for å bli avslørt for å være en bløff! Med god selvfølelse tør vi å gjøre feil fordi vi vet vi er gode nok uavhengig av resultat. Vi får det gøyere, vi blir mer kreative og tør å ta vår plass, både i forberedelser og beslutningsprosesser! Et foredrag som vil skape god energi, økt samhold, latter og et friskt pust hos de ansatte!

Forhindre ekstremisme ved å forebygge utenforskap

Ekstremisme bunner ofte i utenforskap, en følelse av å ikke høre til. Foresatte og lærere er ofte førstehjelpere som kan fange opp signaler, hvilke signaler skal vi se etter? Hva er tegn på at det bikker over til at en person blir ekstrem? Hvordan kan lærere og storsamfunnet jobbe for å forhindre det? Vi snakker om kultursensitivitet og religionssensitivitet, identitet, tilhørighet og utenforskap.

Glad og robust, ja takk!

Positiv psykologi bygger på å forsterke det som er bra fremfor å reparere skader, Karianne har lang erfaring med å få mennesker til å flytte fokus fra å se på glasset som halvtomt til halvfullt. Hva er dine gode egenskaper? Hva gir deg glede? Når får du følelse av å være i flyt? Hva vil andre si at du er god på? Et foredrag som bygger selvtillit og selvfølelse og du blir gladere og mer optimistisk i ditt eget liv!

Motivasjon og endring

Motiverende samtale er en klientsentrert og målfokusert samtalemetode som har til hensikt å styrke motivasjon for å endre atferd, det være seg innen avhengighet, livsstilsendringer, spiseforstyrrelser mm. Et kjent «problem» er at det blir gitt velmenende råd fra helsepersonell som ikke blir fulgt, MI har til hensikt å få en klient til å «overtale seg selv» og finne egne argumenter for endringer. Foredrag som bygger på å skape tillit og en empatisk/ikke-dømmende holdning til de du jobber med.

Kurs med Karianne Amlie Wahlstrøm

Selvtillit og selvfølelse

Kurset er delt opp i to deler. Første del er kartlegging av opplevelser, tanker og følelser gjennom ulike skriveøvelser. Del to går eksplisitt på å trene opp selvfølelsen gjennom skriveoppgaver som er konkrete og effektive uavhengig av alder. Du får kartlagt energityver, hjernespøkelser og gode egenskaper, noe som gjør deg mer robust i møte med hverdagsutfordringer. Stort fokus på å bli mer robust i eget liv.

Talerlisten mener

Karianne er en foredragsholder med en energi og et humør utenom det vanlige. Hun "bjudar på" når hun deler morsomme og selvironiske historier fra eget liv, for å illustrere at du selv må ta ansvar for den veien du tar og den lykken du skaper deg. Karianne er uformell, personlig og gøyal, og publikum vil sitte igjen med konkrete tips og råd og en god følelse i magen etter et foredrag med Karianne.

2024 © Talerlisten AS