Kjell Torstein Hagen

Belastet fortid - Rusfritt liv i dag

Fra kr 8.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Kjell Torstein Hagen

Kjell fra Gol ble kalt «KleptoKjell» på folkemunne på grunn av hans tidligere kriminelle handlinger og rusmisbruk. Men i dag er han en inspirasjon for mange, og han jobber aktivt med å hjelpe andre som er i samme situasjon som han selv var i.

Kjell var allerede en småkriminell som barn og ble senere en rusmisbruker i mange år. Men i 2010 bestemte han seg for å slutte på egen hånd uten rehabilitering eller annen behandling. Kun ved hjelp av egen motivasjon og vilje klarte han å komme seg ut av rus og kriminalitet.

Kjell snakker nå om hvordan å komme ut av rus og kriminalitet, og ønsker å sette fokus på utfordringer og forbedringsprosesser for den enkelte. Han er opptatt av å jobbe forebyggende med barn og unge, slik at de ikke får de samme rusproblemene som han hadde. Han brenner også for å vise at vi alle bare er mennesker, og at vi kan gjøre feil valg uansett hvor vi står i livet, men at det aldri er for sent å be om hjelp. Hjelpen finnes, bare man tar sjansen, og tør å si ifra.

Som tidligere rusmisbruker er Kjell sterkt engasjert i helsepolitikk, interkommunalt samarbeid, ettervern og forebygging. Han har vært omtalt i flere store norske aviser, inkludert Hallingdølen, VG, Se og Hør og God morgen Norge. Han ble også nominert til Årets Halling 2021 av lokalavisen Hallingdølen. Høsten 2023 er han også ordførerkandidat, og han ønsker å bruke sin erfaring og kunnskap til å gjøre en forskjell for samfunnet.

Kjell fra Gol er en inspirerende person som har klart å snu livet sitt helt rundt. Han viser oss at det er mulig å komme seg ut av rus og kriminalitet ved hjelp av egen motivasjon og vilje. Han jobber aktivt med å hjelpe andre og sette fokus på forebygging. Kjell er et godt eksempel på hvordan man kan bruke sin erfaring til å gjøre en forskjell for samfunnet.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Kjell Torstein Hagen

Belastet fortid - Rusfritt liv i dag

I dette foredraget forteller Kjell sin historie, som handler om rus, kriminalitet og svak omsorg, men også om hans egen vei tilbake til et liv uten rus, til jobb og tillitsverv i hjemfylket. Han vektlegger egeninnsatsen som trengs, og gir gjerne råd basert på egne erfaringer om hvordan familie, venner og omsorgsapparatet kan håndtere en rusmisbruker. Foredraget kan tilpasses målgruppen; skole-eleverr, NAV, foreninger og behandlingsapparat.

2024 © Talerlisten AS