Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Kjell Torstein Hagen

Belastet fortid - Rusfritt liv i dag

Fra 5.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kjell Torstein Hagen

Kjell Torstein Hagen fra Gol ble kalt «KleptoKjell» på folkemunne. Han var småkriminell allerede som barn, ruset seg i mange år, men ble nykter i 2010. Han valgte å slutte av seg selv, uten rehabilitering eller annen behandling. Kun egen motivasjon og vilje. Kjell snakker om hvordan å komme ut av rus og kriminalitet, og ønsker å sette fokus på utfordringer og forbedringsprosesser for den enkelte. Han er opptatt av hvordan man må jobbe forebyggende med barn og unge, så de ikke får de samme rusproblemene som han hadde. Han brenner også for å vise at vi alle bare er mennesker, og vi kan gjøre feil valg uansett hvor vi står i livet, men at det aldri for sent å be om hjelp. Hjelpen finnes, bare man tar sjansen, og tør å si ifra. Kjell Torstein Hagen står idag som nr 3 på listen for partiet Krf i Gol og som tidligere rusmisbruker er han sterkt engasjert i helsepolitikk, interkommunalt samarbeid, ettervern og forebygging. Hallingdølen samt andre medier som VG, Se og Hør og God morgen Norge har hatt en rekke artikler om Kjell Torstein i de siste årene.

Foredrag med Kjell Torstein Hagen

Belastet fortid - Rusfritt liv i dag

I dette foredraget forteller Kjell sin historie, som handler om rus, kriminalitet og svak omsorg, men også om hans egen vei tilbake til et liv uten rus, til jobb og tillitsverv i hjemfylket. Han vektlegger egeninnsatsen som trengs, og gir gjerne råd basert på egne erfaringer om hvordan familie, venner og omsorgsapparatet kan håndtere en rusmisbruker. Foredraget kan tilpasses målgruppen; skole-eleverr, NAV, foreninger og behandlingsapparat.

Kjell Torstein Hagen har 3 vurderinger

Aud Tomasgard Berstad

30. august 2019

Stranda Frivilligsentral

6

Vi kom i kontakt med Kjell Torstein da han var foredragshaldar på vårt arrangement Aksjonsveka mot rus i Stranda Kommune. Vi vart tipsa om han etter ein reportasje i magasinet =Oslo. Dette var eit av første foredraga han heldt til både skuleelevar, foreldre og fagpersoner. Ei sterk historie, formidla på ein likefram og god måte. Har fulgt med han sidan og er stolt over den forebyggende jobben har har gjort og gjere i sin kommune. Kan absolutt anbefale han!

E. Udberg

27. august 2019

Rusettervernet i Sogn og Fjordane

5.5

Vi var så heldige å få Kjell Torstein til vårt arrangement på Leikanger i 2018, eit av dei første av mange som han deltok på som talar. Det er tøffare å fortelje historia si blandt likesinna enn utanforståande, og naturleg nok er det ein nervøs setting. Men vi fekk møte ein kar som fortalde historia si på ein folkeleg og forståleg måte. Han hadde godt samspel med forsamlinga og baud på seg sjølv både under foredraget og i pausane. Likandes og energisk kar med eit stort hjarte for rusomsorg og ruspolitikk.

inger-marie johansen

27. august 2019

Stabburshella

5.5

Kjell Torstein er ein ydmyk og ærlig mann. Han holdt foredrag på Stabburshella om sin historie. Kjempebra. Har vert heldig og møtt og hørt han fleire ganger. Like bra hver gang! Alt kommer fra hjertet hans.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS