Knut Ihlen Tønsberg

Knut Ihlen Tønsberg

Snakker om beredskapskommunikasjon

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Knut Ihlen Tønsberg

Knut Ihlen Tønsberg har master i pedagogikk, 10 års presseerfaring og 29 års erfaring fra informasjon og kommunikasjonsarbeid i Finansdepartementet, Norges Bank, Saga Petroleum, Bankforeningen, Helsetilsynet og Helsedirektoratet. Knuts foredrag sprer tur- og naturglede og hans faglige foredrag evner å knytte sammen praktiske erfaringer og teoretisk kunnskap. Knut kurser dessuten i presentasjonsteknikk og prosjektmeodikk, og får gode evalueringer og tilbakemeldinger på sine foredrag.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Knut Ihlen Tønsberg

Våre polarhelter sett i lys av moderne prosjektmetodikk

Med bakgrunn i moderne prosjektmetodikk (PRINCE2) analyserer Knut de gamle polarheltene Amundsen, Scott og Shackleton. Foredraget rekapitulerer spennende og kjær historie om kappløpet til Sydpolen - samtidig som sentrale prinsipper i prosjektmetodikken illustreres og forklares.

Når åpenhet ikke er nok - kommunikasjon om risiko til publikum og presse

Foredraget bruker eksempler fra inn- og utland på god og dårlig kommunikasjon under kriser, knytter dette opp mot pedagogisk teori (spesielt motivasjonsteori) og går inn på betydningen av å balansere et risikobudskap mellom sannsynlighet for et verstefallsutfall og rekkevidden eller omfanget av det. Foredraget har vært holdt en rekke ganger i ulike fora med gode evalueringer og tilbakemeldinger.

Berg- og dalbaneturer fra Jotunheimen til Alpene og Himalaya

Med et rikholdig billedmateraile tar Knut deg med å toppturer i Norge, en skitur med litt dramatikk til Mont Blanc og langs Haute Route i Alpene og til to førstebestigninger i Himalaya.

Norsk klatresports kontroversielle fader – William Cecil Slingsby

Det var med blandete følelser nordmennene mottok nyheten om Slingsbys førstebestigning av Store Skagastølstind. Med årene gjestet han Norge et uttalll ganger – og skrev en rekke artikler og sin bok «Norway the northern playground» hvor han helte salt i de norske sårene etter at han hadde besteget som førstemann vårt høyeste klatrefjell. Nordmenn forstår seg ikke på snø og is, skrev Slingsby. Knuts farfar erklærte i 1914 at Slingsby var norsk tindesports far, men det norske klatremiljøet var lite lydhøre overfor sin gamle mester – og de som fulgte i hans spor på snø og is fikk liten oppmerksomhet.

2024 © Talerlisten AS