Knut Ihlen Tønsberg

Knut Ihlen Tønsberg

Snakker om beredskapskommunikasjon

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Knut Ihlen Tønsberg

Knut Ihlen Tønsberg har master i pedagogikk, 10 års presseerfaring og 29 års erfaring fra informasjon og kommunikasjonsarbeid i Finansdepartementet, Norges Bank, Saga Petroleum, Bankforeningen, Helsetilsynet og Helsedirektoratet. Knuts foredrag sprer tur- og naturglede og hans faglige foredrag evner å knytte sammen praktiske erfaringer og teoretisk kunnskap. Knut kurser dessuten i presentasjonsteknikk og prosjektmeodikk, og får gode evalueringer og tilbakemeldinger på sine foredrag.

Foredrag med Knut Ihlen Tønsberg

Våre polarhelter sett i lys av moderne prosjektmetodikk

Med bakgrunn i moderne prosjektmetodikk (PRINCE2) analyserer Knut de gamle polarheltene Amundsen, Scott og Shackleton. Foredraget rekapitulerer spennende og kjær historie om kappløpet til Sydpolen - samtidig som sentrale prinsipper i prosjektmetodikken illustreres og forklares.

Når åpenhet ikke er nok - kommunikasjon om risiko til publikum og presse

Foredraget bruker eksempler fra inn- og utland på god og dårlig kommunikasjon under kriser, knytter dette opp mot pedagogisk teori (spesielt motivasjonsteori) og går inn på betydningen av å balansere et risikobudskap mellom sannsynlighet for et verstefallsutfall og rekkevidden eller omfanget av det. Foredraget har vært holdt en rekke ganger i ulike fora med gode evalueringer og tilbakemeldinger.

Berg- og dalbaneturer fra Jotunheimen til Alpene og Himalaya

Med et rikholdig billedmateraile tar Knut deg med å toppturer i Norge, en skitur med litt dramatikk til Mont Blanc og langs Haute Route i Alpene og til to førstebestigninger i Himalaya.

Norsk klatresports kontroversielle fader – William Cecil Slingsby

Det var med blandete følelser nordmennene mottok nyheten om Slingsbys førstebestigning av Store Skagastølstind. Med årene gjestet han Norge et uttalll ganger – og skrev en rekke artikler og sin bok «Norway the northern playground» hvor han helte salt i de norske sårene etter at han hadde besteget som førstemann vårt høyeste klatrefjell. Nordmenn forstår seg ikke på snø og is, skrev Slingsby. Knuts farfar erklærte i 1914 at Slingsby var norsk tindesports far, men det norske klatremiljøet var lite lydhøre overfor sin gamle mester – og de som fulgte i hans spor på snø og is fikk liten oppmerksomhet.

Knut Ihlen Tønsberg har 6 vurderinger

Julie Killingberg

7. august 2019

Oppdal Isklatrefestival

6

Knut holdt et flott foredrag på Oppdal isklatrefestival. I tillegg til å fortelle om egne turer greide han å flette inn litt ulike hendelser som hadde foregått tidligere på dagen. Her viste han virkelig evne til å involvere publikum. Knut har mye kunnskap, og når det kommer til klatring er han en mester på å fortelle gamle historier. Om du er lei av skrytete og selvsentrerte ekstremsportfolk bør du heller høre på Knut! Han er både en jordnær, ydmyk og kunnskapsrik formidler. Han evner virkelig å dra linjer, og kan vise klatrehistorie fra et større perspektiv.

Hanne Gudbjørgsrud

9. april 2019

Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening

6

Knut leverte en perfekt avslutning på konferansen vår (Teknas årlige prosjektkonferanse). Han er en historieforteller av rang og det ble også verdifull læring da han evner å sammenligne polekspedisjoner med moderne prosjektledelse. Vi fikk interessante innblikk i historie samt en påminnelse om hvor viktig god prosjektledelse er.

Torill Vole

19. april 2017

Krossbu Turiststasjon

6

Vi ved Krossbu Turiststasjon Sognefjellet har vært så heldige å ha Knut som foredragsholder og lysbildefremviser hos oss i mange påsker. Han forteller slik at vi føler vi er med og lever oss inn i turene han forteller om.

Sverre Landmark

17. april 2017

Student

6

Knut forteller med innlevelse og godt språk om isbreer og fjell i nære og fjerne himmelstrøk, om våre polarhelters storverk og strabasiøse lederskap, og ikke minst om våre polarhelter som vanlige mennesker. Hans inngående kjennskap og gode poenger vekker interesse og nysgjerrighet hos lytteren.

David Durkin

22. mars 2017

Bergans

5

His comparisons between Amundsen and Scott,
and modern business- or leader management was an awakener.
Recommended for those who want to go deeper into self- or company
analysis.

Leif Holst-Liæker

20. mars 2017

Bergans Fritid AS

6

Knut holdt foredraget om våre polarhelter sett i lys av moderne prosjektmetodikk. En utrolig interessant og spennende vinkling på prosjektstyring satt inn i en kontekst hvor konsekvensene av henholdsvis god og dårlig prosjektstyring blir dramatiske og veldig tydelige. I tillegg er det i seg selv svært underholdende å få gjenfortalt historien til våre første polarhelter fra en som har dyp og inngående kunnskap om disse.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS