Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Krister Riis Falch

Salgsleder - snakker om salg og salgsledelse

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Krister Riis Falch

Krister Riis Falch er en kunnskapsrik salgsleder og rådgiver med over 16 års erfaring fra ulike bransjer innen salg, salgsledelse og service.  Han er flink til å formidle faglig kunnskap på en effektiv og forståelig måte. Gjennom enkle prinsipper og inspirerende historier, har han en unik evne til å få frem det beste i folk. Krister ble som 19-åring assisterende butikksjef i Lidl-butikken med høyest omsetning i Nord-Europa, og hadde ansvar for opplæring og ansettelser. Derfra gikk han videre til å være en nøkkelperson for Teknikmagasinet sin satsning i Hordaland, og drev i flere år den mest omsettende butikken i kjeden. Videre ble han headhuntet som salgs- og innkjøpssjef i BSR Norge, samt søsterbedriften QWT.no. Der leverte han gang på gang resultater som slo alle salgs- og omsetningsrekorder. Krister er glødende engasjert i prestasjonsutvikling innen salg og salgsledelse. Når Krister holder foredrag er det vanskelig å ikke bli engasjert og motivert.

Foredrag med Krister Riis Falch

Salgskurs - Fem om dagen

Våre salgskurs kan benyttes uansett hvilken bransje du opererer i, og passer de som ønsker å bli bedre i sitt arbeid. Vår omfattende erfaring innen salg fra mange ulike bransjer gir deg den tryggheten du trenger. Vi har laget kurs som bygger på de viktigste grunnsteinene i salg. Kunnskap du kan bruke på tvers av bransje og marked. Vi leverer kurs både i B2B og B2C, og har lang erfaring innen begge når det kommer til salg og salgsledelse.

Krister Riis Falch har 1 vurdering

Kim Bruland

23. september 2019

Fjellweb As

6

Energisk og troverdig foredrag. Motivert gjeng som gikk derfra. Gøyt og smitsomt

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS