Kristian Majer

Kristian Majer

Snakker om merkevarer, salg og teambuilding

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Kristian Majer

«Adferd er irrelevant. Motivasjon er alt.» er visjonen Kristian jobber etter. Det er ikke hva du gjør som betyr noe. Det er hvorfor du gjør det. To mennesker kan ha samme handling, men helt ulik motivasjon. Ulik motivasjon krever ulik kommunikasjon.

Kristian holder inspirerende og kunnskapsrike foredrag om hvorfor mennesker tar de valgene de gjør. Dette kommer fra hans unike jobberfaring fra over 30 land med mervarestrategier for: IKEA, Coca-Cola, Carlsberg, reMarkable, Autostore, VG, Tine, Innovasjon Norge, Oslo Kommune, Danone, Moods of Norway og mange flere. I tillegg jobber han som Visiting professor og foreleser på Masters og CEMS.

Han gir interessante og underholdende foredrag som gir deg åpenbaringer om deg selv, ditt team eller din merkevare. Kristian sitter også på Norges største single source database, hvor 24.047 nordmenn har svart på 8.000 spørsmål. Han deler alltid noen overraskelser laget kun for deg fra denne databasen.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Kristian Majer

Adferd er irrelevant. Motivasjon er alt

Lær hvordan du skal bygge din merkevare og selge mer basert på det som trigger mennesker: Motivasjoner. Du vil få ny data på de psykografiske segmentene i Norge med deres motivasjoner, samt praktiske verktøy du selv kan bruke dagen derpå. I tillegg vil du bli inspirert med historier fra norske og internasjonale merkevarer som har lykkes og hvordan de har fått det til.

Selg mer på 25 sekunder

Lær hvordan du gjennom kroppsspråk og ord kan identifisere en personlighetstype på 25 sekunder. Med denne metodikken kan du tilpasse din kommunikasjon for å konvertere kunden til et salg raskere. En unik salgslæring basert på menneskelig motivasjon som gir resultater raskt og er inspirerende.

Hvordan skape engasjement rundt bærekraft

Nordmenn bryr seg om bærekraft. Men, er de villig til å betale for det? I dette foredraget får du inspirerende innsikt i hvordan du kan jobbe med bærekraft opp mot den norske befolkningen og deres motivasjoner. Et unikt foredrag som åpner øynene dine for ikke bare bærekraft som tema, men også hvordan faktisk gjøre det.

Mitt team er drevet av… hva?

Som mennesker drives vi i jobben vår av helt unike og ulike motivasjoner. Se frem til ett inspirerende og latterfullt foredrag som vil gjøre at du forstår deg selv bedre, din kollega og ikke minst hvordan ditt team kan jobbe best mulig sammen.

En ny type kreativitet

Vi bruker alle vår kreative sans hver eneste dag. Uansett om det er å lage en ny reklamefilm, en powerpoint presentasjon eller innhold på nettsiden vår. Lær hvordan du kan fokusere din kreativitet ved å forstå menneskelige motivasjon. Et praktisk foredrag med kreative eksempler og dialog med salen.

2024 © Talerlisten AS