Kristian Solheim

Kristian Solheim

Gründer av Cutters

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Kristian Solheim

På under 5 år ble Cutters Nordens største frisørkjede. Hør historien om hvordan en siviløkonom uten frisørutdanning fra en råtten kjeller i Bergen tok opp kampen mot de store og etablerte aktørene. Om flaks og hardt arbeid, og ikke minst om hvordan slå tilbake mot konkurrenter og myndigheter som ikke liker ideene dine selv om kunden gjør det.

I godt voksen alder valgte Kristian å bo hjemme hos foreldrene sine for å forfølge en gründerdrøm etter at en annen drøm ble knust. Som fortalte VG at han heller ville gå i fengsel enn å handle med kontanter, men som aldri leser nettaviser selv. Solheim deler verdifulle råd om hvordan en kan lykkes som gründer, og avslører levereglene som har hjulpet han på veien til suksess.

Han gir den usminkede historien om oppbyggingen av frisørkjeden Cutters, men gir også en inspirerende guide for de som vil virkeliggjøre sine egne ambisjoner og for alle som er interessert i selvutvikling, entreprenørskap, merkevarebygging, teknologi og ledelse.

Kristian er gründer og nylig avgått toppleder i Cutters, og har blitt kåret til en rekke priser som EY Entrepreneur of the Year.

Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Kristian Solheim

Gründerhistorien om Cutters: slik bygger du ditt eget selskap

På under 5 år ble Cutters Nordens største frisørkjede. Hør historien om hvordan en siviløkonom uten frisørutdanning fra en råtten kjeller i Bergen tok opp kampen mot de store og etablerte aktørene. Om flaks og hardt arbeid, og ikke minst om hvordan slå tilbake mot konkurrenter og myndigheter som ikke liker ideene dine selv om kunden gjør det. Solheim deler verdifulle råd om hvordan en kan lykkes som gründer, og avslører levereglene som har hjulpet han på veien til suksess.

Mediekrig: Mediehåndtering og merkevarebygging med PR

Når konkurrentene vil stoppe deg har du gjort noe riktig. Få et unikt innblikk i mediehåndtering og konkrete råd til hvordan du kan bygge merkevare med PR. Bruker Cutters sine utfordringer og kamp mot de etablerte aktørene som eksempel, hektet på den berømte hårvasksaken, der bransjeorganisasjonen ba myndighetene pålegge Cutters å starte med hårvask – en konflikt som ingen visste at var så velregissert som det bare var mulig.

Sjef uten å være sjef: 10 råd til deg som leder

Det finnes mange ulike ledelsesfilosofier og en trenger ulik type ledelse i ulike faser av et selskaps liv. Selv gikk Kristian fra gründer med null erfaring til toppleder for et nordisk selskap med omsetning i hundremillionersklassen. Han deler konkrete råd til hvordan ta steget som leder, potensielle fallgruver og usikkerheten rundt det å være leder.

2024 © Talerlisten AS