Kristina Vedel Nielsen

Foredrag om kronisk sykdom, selvledelse og NAV

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Kristina Vedel Nielsen

Kristina Vedel Nielsen holder kurs og foredrag om kronisk sykdom og møtet med det offentlige helseapparatet og NAV. Kristina har skrevet bøkene «Det du ikke ser», «Hva nå? – 10 nøkler til en bedre hverdag med kronisk sykdom» og «Den lille røde bok for deg som møter NAV».

Hun har en bachelorgrad i ledelse fra Universitetet i Sørøst-Norge og er sertifisert coach. Med håp og humor leverer hun inspirerende foredrag der hennes personlige historie forenes med ulike strategier for å håndtere kronisk sykdom. Hun er en profesjonell formidler, er praktisk og tydelig slik at tilhørerne får med seg mange ideer som kan utforskes. Hun har vært mye brukt som foredragsholder av veldedige organisasjoner, fagkonferanser innen arbeid og helse, NAV og kommuner.

Hjemsted
Vestfold og Telemark
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Kristina Vedel Nielsen

Det du ikke ser

Dette foredraget er basert på boken «Det du ikke ser: å leve med kronisk sykdom», hvor Kristina forteller historien om en livskrise. Hun forteller åpent og ærlig om hvor brutalt det var å gå fra å være aktiv til å bli husbundet og sengeliggende. Hvordan hun har snudd sykdom til en styrke, og vendt utfordringer og det vonde til noe positivt. Et foredrag som garantert vil gjøre deg berørt!

Fra kaos til kontroll i møte med NAV

Dette foredraget er basert på boka "Den lille røde bok for deg som møter NAV". Kristina bruker sin mangeårige erfaring i møte med NAV- systemet når hun viser hvordan du kan ta kontroll over egen prosess. Dette foredraget er lærerikt med mange gulltips underveis for lytterne å ta med seg, og du har en unik mulighet til å spare tid og hodebry.

Hvordan tilrettelegge og få til godt samarbeid med brukere av NAV?

Dette er foredraget som passer for NAV-ansatte og andre som møter NAV-brukere i sitt arbeid. Foredraget er basert på boka "Den lille røde bok for deg som møter NAV". I dette foredraget dekkes emner som; brukermedvirkning, ansvarliggjøring og kommunikasjon. Foredraget bygger på forskning om livskvalitet, brukerundersøkelser fra NAV og brukerundersøkelser fra pasientorganisasjoner.

Takknemlighetens kunst

Visste du at takknemlighet kan gi deg bedre søvn, bedre helse og mindre smerter? Takknemlighet fikk en ny dimensjon da Kristina sto midt i en livskrise på grunn av alvorlig sykdom. Hun opplevde tap av helse, jobb og venner. I dette foredraget vil du bli berørt av Kristinas unike måte å praktisere takknemlighet på. Takknemlighet er en kunst som alle kan lære seg, ifølge henne.

2024 © Talerlisten AS