Kristoffer Lande

Kristoffer Lande

Daglig leder i Gobi

Fra kr. 15.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kristoffer Lande

Kristoffer Lande er en ung tech-gründer fra Trondheim. Han har tidligere studert på NTNU, der han påbegynte en mastergrad innen datateknologi. Etter 1 år begynte arbeidet med Gobi, som nå er en av Norges raskest voksende sosiale medier. Kristoffer er daglig leder i Gobi, som i dag teller 10 ansatte.

Foredrag med Kristoffer Lande

Fra student til startup

I reisen fra det å være fulltidsstudent til å drive sin egen startup har Kristoffer lært mye om hvordan man skaffer sine første investorer, hvordan man girer opp den initielle brukerveksten, og generelle opp- og nedturer man møter som ung leder i et voksende selskap.

Kristoffer Lande har 3 vurderinger

Carlo Duraturo

24. januar 2018

Universum

6

Kristoffer presenterer et viktig tema på en avslappende og underholdende måte, og får med seg publikum fra begynnelse til slutt. Sosiale medier er stadig i endring, både mtp hvilke plattformer vi er på og adferden på selve plattformen. Dette er dessverre noe vi som bedrifter er for treige til å ta innover oss. Verden går inn i en eksponentiell ending, så dette er bare å ta inn over oss. Kristoffer har en veldig interessant bakgrunn som gjør budskapet hans ekstra livlig og troverdig. Ikke minst har han og Gobi-gjengen ambisjoner og en gjennomføringskraft som i seg selv motiverer og engasjerer alle og enhver som hører på. Dette er bare å nyte og la deg bli inspirert:)

Jostein Brevik

15. juli 2017

Start NTNU

6

Kristoffer er en dyktig foredragsholder med en fantastisk historie, som både inspirerer og underholder. Han er langt mer komfortabel på scenen enn de fleste, og har full kontroll over salen. Både arrangører og deltagere på vårt arrangement satte enorm pris på at han kunne delta, og jeg håper jeg får sjansen til å jobbe med ham på et senere tidspunkt.

Pierre Wilhelm Jansson

11. juni 2017

Frogner House Apartments AS

6

Kristoffer är inspirerande! I en så ung ålder har han en fascinerande historia att berätta. Han talar öppet och ärligt, han fångar publikum i alla åldrar och skapar engagemang. Det var en glädje att arbeta med honom, proffesionell, höll tidsfrister och var gott förberedd.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS