Laverne Wyatt

Laverne Wyatt

Designer fra Sør-Afrika med brennende engasjement for innovasjon og flerkultur

Fra kr 14.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Laverne Wyatt

Laverne Wyatt er designer fra Sør-Afrika. Hun brenner for innovasjon med fokus på inkluderende og flerkulturell visuell kommunikasjon, og har jobbet med B2B og B2C i Sør-Afrika, Malta og Norge. Laverne har selv førstehåndskunnskap om det å bli integrert i en ny kultur, og jobber i dag med næringslivet, kultursektoren og veldedige organisasjoner med fokus på identitetsutvikling og kommunikasjon rettet mot flerkulturelle målgrupper.

Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Laverne Wyatt

Mangfold i design, kommunikasjon og markedsføring – hvorfor er det viktig?

Hvordan bruker det sørafrikanske næringLaverne viser gjennom visuelle eksempler et diskriminerende system fra et perspektiv du sikkert aldri har sett før - og som er mer relevant for oss i Norge i dag enn vi kanskje er klar over. Apartheid var et system som trengte mange designere i forskjellige roller for å bli gjennomført. Hun tar publikum med på en informativ reise som snakker til både hodet og hjertet, og setter ting i perspektiv gjennom å vise hvordan vi kan lære av denne historien i Norge.

Store idéer men små budsjetter?

Er du en gründer med mange gode ideer, men små budsjetter til å markedsføre dem? Fortvil ikke. Gjennom D.I.Y (Do it yourself) og outsourcing kan du nå hele verden med begrensede midler. I dette foredraget vil vi presentere og demonstrere konkrete digitale verktøy som hjelper deg å visualisere dine ideer, tanker og produkter. Hvordan skape en profil, opprette en nettside, utvikle markedsføringsmateriell og gjøre deg attraktiv for potensielle klienter vil bli besvart.

Apartheid By Design: En visuell reise gjennom apartheidsystemet i Sør-Afrika

Laverne viser gjennom visuelle eksempler et diskriminerende system fra et perspektiv du sikkert aldri har sett før - og som er mer relevant for oss i Norge i dag enn vi kanskje er klar over. Apartheid var et system som trengte mange designere i forskjellige roller for å bli gjennomført. Hun tar publikum med på en informativ reise som snakker til både hodet og hjertet, og setter ting i perspektiv gjennom å vise hvordan vi kan lære av denne historien i Norge.

2024 © Talerlisten AS