Line Blomlie

Erfaren foredragsholder innen salg og ledelse

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Line Blomlie

Line Blomlie er en av Norges mest erfarne foredragsholdere innen fagområdene salg og ledelse. Hun har holdt kurs og foredrag for mer enn 25.000 deltakere de siste 20 årene hvor kundene er blant de aller største aktørene innen bank/finans, forsikring, advokater, olje, bil, handel, PR, IT/Telecom med mer. Hun var toppselger av Volvo alt som 21-åring, bygde opp en ny avdeling som mellomleder med 250 millioner i omsetning som 27-åring. Line ble senere spurt om å overta en konkurs bilforhandler som hun snudde til Gasellebedrift gjennom finanskrisen. Hun er en svært praktisk, engasjerende og troverdig foredragsholder som evner å være relevant og oppdatert i forhold til kontekst. Når hun ikke trener folk i salg, hjelper hun ledere å manøvrere bedre. Hennes foredrag «Rallyledelse – å manøvrere trygt under stadig raskere endringer» burde alle som er opptatt av hvordan å ta ut gevinsten av digitalisering få med seg. Line leverer – hver gang. Vær tidlig ute med booking da hun er svært etterspurt.

Fagekspert

Foredrag med Line Blomlie

Rallyledelse - å manøvrere effektivt og trygt under stadig raskere endringer

Ledere i dag jobber i en VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity and Ambiguity) kontekst hvor man må balansere stadig raskere endringer, digitalisering og innovasjon med høy effektivitet i daglig drift. Medarbeidere som er endringstrette og utrygge er ofte årsaken til at implementering av endringer ofte tar lengre tid enn ønsket og at gevinstuttaket blir redusert. Hvordan kan ledere manøvrere effektivt under endringer gjennom å skape psykologisk trygghet og effektiv samhandling?

Selgerrollen har endret seg - hvordan bli en "Trusted advisor"

B2B kjøp har endret seg. Marginpress har profesjonalisert innkjøp. Mulighetene for kjøper er mange og transparente. Kunder vil ikke ha en bedrevitende selger med fokus på egne løsninger. De vil ha en sparringspartner som kan hjelpe å se nye perspektiver og muligheter for å skape verdi, være seg å kostnadseffektivere eller hvordan vinne flere kunder/holde på kundene.. I foredraget deles forventninger fra dagens B2B kjøper og konkrete verktøy som vil hjelpe deg selgere til å lykkes.

Effektiv samhandling - å spille hverandre gode!

I en verden hvor mer og mer digitaliseres, krav til kostnadseffektivitet er høyere enn noen gang og kundene blir stadig mer kresen, er det avgjørende at virksomheten klarer å samarbeide som «one team». Hva skiller de mest effektive virksomhetene fra resten hva gjelder samhandling? Foredraget adresserer hvordan de har lykkes å utvikle «Relasjonell koordinering og kapasitet» som fremmer effektivitet , lønnsomhet, kvalitet, innovasjon og læring, samt medarbeider- og kundetilfredshet

Stolthet og arbeidsglede - leder som motivator

Hvordan du som leder får medarbeidere til å gå den ekstra milen – passion & purpose. "Engagement" er sett på som neste 10 års viktigste forutsetning for å bygge robusthet for endringer, kunnskapshunger for å drive innovasjon og derigjennom en differensiator ift konkurransekraft. Foredraget fokuserer helt konkret på leders rolle ift engagement – do’s & don’ts, og på hvordan man i en rekrutteringsprosess identifiserer medarbeidere som har "Engangement" i blodet.

Selvledelse - Mind your mindset

Effektiv selvledelse er avgjørende for å lykkes med en hybrid arbeidsform. Medarbeidere som evner å prioritere å jobbe målrettet med de riktige tingene. Medarbeidere som finner mening og motivasjon i "det store bildet". Medarbeidere som har et "Growth Mindset" og tar ansvar for egen og kollegers utvikling. Medarbeidere som har GRIT - tåler motstand og har utholdenhet og selvdisiplin. Dette er et motiverende foredrag med konkrete verktøy for nettopp effektiv selvledelse.

Kurs med Line Blomlie

Rally ledelse

Rallyledelse. Ledere i dag jobber i en VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity and Ambiguity) kontekst hvor man må balansere stadig raskere endringer, digitalisering og innovasjon med høy effektivitet i daglig drift. Medarbeidere som er endringstrette og utrygge er ofte årsaken til at implementering av endringer ofte tar lengre tid enn ønsket og at gevinstuttaket blir redusert. Hvordan kan ledere manøvrere raskt og samtidig skape trygghet i organisasjonen? Teori og øvelser..

Selger som "Trusted Advisor"

B2B kjøp har endret seg. Marginpress har profesjonalisert innkjøp. Mulighetene for kjøper er mange og transparente. Kunder vil ikke ha en bedrevitende selger med fokus på egne løsninger. De vil ha en sparringspartner som kan hjelpe å se nye perspektiver og muligheter for å skape verdi, være seg å kostnadseffektivere eller hvordan vinne flere kunder/holde på kundene.. I kurset deles forventninger fra dagens B2B kjøper og konkrete verktøy som vil hjelpe deg selgere til å lykkes. Teori og trening.

Effektiv samhandling - å spille hverandre gode!

I en verden hvor mer og mer digitaliseres, krav til kostnadseffektivitet er høyere enn noen gang og kundene blir stadig mer kresen, er det avgjørende at virksomheten klarer å samarbeide som «one team». Hva skiller de mest effektive virksomhetene fra resten hva gjelder samhandling? Kurset adresserer hvordan de har lykkes å utvikle «Relasjonell koordinering og kapasitet» som fremmer effektivitet , lønnsomhet, kvalitet, innovasjon og læring, samt medarbeider- og kundetilfredshet. Teori og øvelser.

Talerlisten mener

Line Blomlie er en erfaren foredragsholder innen salg og ledelse. Hun har en sterk energi og stort engasjement, og vil inspirere både store og små forsamlinger. Hennes foredrag og kurs er alltid spesialtilpasset, men bygget på årelang erfaring og beste praksis i innen faget.

Line Blomlie har 17 vurderinger

Kathrine Lauvrak

3. desember 2021

Boots Homecare

6

Engasjerende, inspirerende og den mest salgsdrivende foredragsholderen jeg har vært så heldig å få høre på! Kan virkelig anbefales!

Rita Dahle

3. desember 2021

Boots Norge

6

Fantastisk inspirerede og profesjonell foredragsholder innen salg og selvledelse. Anbefales virkelig!

Mariell Sæternes

24. november 2021

SRF

6

Line deltok som foredragsholder på Bergen Salgskonferanse, med foredraget Selvledelse – «Mind your mindset». Line har en energi som virkelig smitter – og en faglig tyngde som er troverdig. Deltagerne ga gode tilbakemeldinger på hennes foredrag!

Leif-Arne Kristiansen

22. november 2021

DET KONGELIGE SELSKAP FOR NORGES VEL

6

Line er en svært god formidler med masse erfaring og spennende kunnskap. Hos oss i Norges Vel bidro hun på en intern samling for alle ansatte med workshop i det å være en «trusted advisor». Line er veldig inspirerende og troverdig å høre på. Hun engasjerte hele salen og ga oss masse praktisk og nyttig kunnskap å jobbe videre med. Vi hadde også en god prosess i forkant av seminaret, som gjorte dette til en godt forberedt og skreddersydd opplevelse for oss. Anbefaler svært gjerne Line videre til andre.

Ole-Henrik Isaksen

22. november 2021

EL-PROFFEN AS

6

EL-PROFFEN AS, Norges største elektrikerkjede, har anvendt Line ved flere anledninger for salgstrening og kundepleie, i rollen som Trusted Advisor og kursholder. Hun er svært engasjerende og deltakere fra medlemsbedriftene våre er svært fornøyd med innhold i kurs, presentasjon og at det er tilpasset til vår bransje. Vi har gjennomført kursseriene digitalt som webinarer, med deltakere fra hele landet, noe som har vært svært vellykket for oss. Vi har også konkrete eksempler på at kurset har gitt uttelling for medlemsbedrift i økt mersalg. Vi kan varmt anbefale Line som foredragsholder, instruktør og Trusted Advisor!

Morten Gundersen

5. oktober 2021

Bertel O. Steen AS, Fleet Sales

6

Vår avdeling har benyttet Line som både foredragsholder og kurs internt , og i år har vi engasjert henne som kursleder for selgere innen B2B-salg innen profesjonell rådgivning. Dette fordi Line innehar betydelig kompetanse innen området, og at hun på en meget engasjerende og motiverende bidrar til økt kunnskap og engasjement for våre selgere. Line holder sine kurs med høyt engasjement og utfordrer selgerne på områder som bidrar til positiv endring og resultater. Vi har flere eksempler hvor dette har resultert i betydelig økt omsetning og resultat. Vi anbefaler Line på det sterkeste!

Ida Dyreng

7. juni 2021

Elverum Vekst

6

Takk for et inspirerende foredrag i rallyledelse! Line er et fyrverkeri av ei dame, og evner å engasjere deltagerne like godt digitalt som ved fysisk tilstedeværelse. Dette var viktig for oss for å kunne gjennomføre kursserien for næringslivet ihht gjeldende smittevernregler.

Vi har fått flere tilbakemeldinger fra deltagere som likte Lines tilnærming til praktisk ledelse i en hverdag hvor de opplever at de må balansere høy effektivitet i daglig drift samtidig med stadig raskere endringer og digitalisering. Line hjelper deg å heve blikket, og sette ord til handling. Dette var akkurat det vi trengte!

Trond Brakken

20. juni 2019

Santander Consumer Bank AS

6

Line er faglig sterk, og evner å kombinere teori med praksis på en suveren måte. I tillegg er det masse energi i måten hun jobber på som smitter over på deltakerne. Vi har jobbet med Line på forskjellige oppdrag i 10 år, og hun har alltid levert.

Line kan absolutt anbefales!

Arild Odden

9. juni 2019

Kaluna Nordic AS

5

Jeg jobbet tett med Line en periode i Hertz Lease. Hun bidro sterkt til å kundeorientere hele organisasjonen, med spesiell fokus på salgsavdelingen.
Lines evne til å begeistre og å skape motivasjon opplever jeg som unik. Hun setter seg raskt men grundig inn i både bransje, firma og den enkelte medarbeider. Dette, kombinert med hennes sterke innlevelse gir høy troverdighet.
Jeg opplever at Line også har en egen evne til å bygge opp enkeltpersoner. Tro på seg selv og det man representerer er noe av det som hun er fanebærer for.
Line krever også noe av sitt publikum. Her er det bare å feste setebeltene og være 100% tilstede. Ikke prøv å ha et sideblikk på mobil eller nettbrett; da blir du fort hektet av. Det går fort i svingene, og poengene kommer i rask rekkefølge. Veldig inspirerende – så lenge man er skjerpet og fokusert!

Runar Soltveit

31. mai 2019

Balkongentreprenøren AS

6

Undertegnede har ved flere anledninger benyttet Line Blomlie som konsulent og foredragsholder. Line besitter meget høy kunnskap innen sine fagfelt og formidler denne på en klar og tydelig måte. Hun har en unik evne til å tilpasse/ spisse sine foredrag ovenfor en definert målgruppe, noe som gir budskapet større relevans og tyngde. Line har også en spesiell styrke i å sette sin kompetanse inn i en moderne og tidsriktig kontekst. Hennes ekte engasjement og inspirerende måte å formidle kunnskap på gir en ekstra dimensjon. Jeg gir Line Blomlie mine aller beste anbefalinger.

Håkan Nyhaugen

30. mai 2019

Liebherr Norge AS

6

Jeg har hatt gleden av Line sitt enorme engasjement og motiverende kurs og coaching i snart 20 år i flere selskaper. Line evner å fornye seg og følger med i tiden. Markedene endrer seg og Line likeså. Hun har stadig nye innfallsvinkler og hun setter seg inn i markedet og businessen på en unik måte. Man får følelsen av at hun har jobbet lenger i bedriften enn vi selv. Hun engasjerer seg i hver enkelt person og man får følelsen av å bli sett og hørt. Praktisk gjennomføring og deltakelse gjør at vi blir mer engasjert og tar til oss av kunnskapen mye raskere enn om det bare var et foredrag. Hun går rett på sak og implementerer kunnskap og prosesser på en utrolig effektiv måte. Line har bidratt/bidrar til sterk vekst og ønsket resultat før, nå og i fremtiden. Kvalitet og integritet i alle ledd! Rett og slett utrolig kunnskapsrik!

Truls Langhelle

27. mai 2019

NOBI

5

Line Blomlie engasjerer og motiverer. Og har ein drivande innsatsvilje. Ho spør kva som må til- og kva den einskilde må yta meir, og mindre av, for at dynamikk og samspel skal fungere. Som deltakar vert du utfordra på sterke og svake sider, og motivert til å ta eit tak der det krevst.

Terje R. Marthinsen

27. mai 2019

Tessta Connect as

6

Tessta Connect har benyttet seg av Line til personlig og team -coaching, gjennom mange år. Hun er veldig motiverende, og engasjerer i alle ledd, helt fra lærlingen til ledelsen. Line er flink til å tilpasse seg alle behov, og er rå på kulturbygging. Hun har vært en veldig viktig bidragsyter for at vi er dem vi er i dag. Line må oppleves!!

Tina Storsletten Nordstrøm

27. mai 2019

Advokatforeningen

6

Advokatforeningens kvinneutvalg har brukt og bruker Line som foredragsholder i salgstrening for unge advokater. Kurset er ettertraktet og vi får svært gode tilbakemeldinger. Jeg har også hatt gleden av å høre henne på ett av våre inspirasjonsseminarer. Hun er tydelig, energisk og motiverende, samtidig som hun på en praktisk måte får slag til å virke enkelt. Jeg gir henne mine beste anbefalinger.

Finn Høge

27. mai 2019

AS Kellox

6

Vi har benyttet oss av Lines kompetanse som foredragsholde ved 3 anledninger. Vi har benyttet henne som både foredragsholder og som kursinstruktør og opplever Line som svært engasjert, inpirerende og motiverende. Hun er en meget dyktig og energisk leder i fra scenen. Line kan trygt anbefales.

Ann Kristin Hagby Røisland

25. mai 2019

Holmsbuopplevelser og Hurum Næringsråd

6

Næringslivet i Hurum har ved flere anledninger hatt gleden av å bruke Line i ulike prosjekter. Line er en entusiastisk, uredd og stø foredragsholder, som loser oss trygt gjennom de oppgavene som det jobbes med. Hun er god på å sette agendaen i perpektiv og konkludere. Super dame å ha på lag, tommel opp!

Anne Singsaas

24. mai 2019

Bertel O. Steen AS

6

Jeg har opplevd Line «på scenen» ved flere anledninger. Line er en svært inspirerende, dyktig og profesjonell foredragsholder som motiverer og engasjerer sine tilhørere! Ikke et kjedelig øyeblikk! Hun er meget erfaren og trygg i sin rolle og utstråler masse god energi! Jeg vil anbefale Line på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS