Line_Blomlie

Line Blomlie

Erfaren foredragsholder innen salg og ledelse

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Line Blomlie

Line Blomlie er en av Norges mest erfarne foredragsholdere innen fagområdene salg og ledelse. Hun har holdt kurs og foredrag for mer enn 25.000 deltakere de siste 20 årene hvor kundene er blant de aller største aktørene innen bank/finans, forsikring, advokater, olje, bil, handel, PR, IT/Telecom med mer.

Hun var toppselger av Volvo alt som 21-åring, bygde opp en ny avdeling som mellomleder med 250 millioner i omsetning som 27-åring. Line ble senere spurt om å overta en konkurs bilforhandler som hun snudde til Gasellebedrift gjennom finanskrisen. Hun er en svært praktisk, engasjerende og troverdig foredragsholder som evner å være relevant og oppdatert i forhold til kontekst.

Når hun ikke trener folk i salg, hjelper hun ledere å manøvrere bedre. Hennes foredrag «Rallyledelse – å manøvrere trygt under stadig raskere endringer» burde alle som er opptatt av hvordan å ta ut gevinsten av digitalisering få med seg. Line leverer – hver gang. Vær tidlig ute med booking da hun er svært etterspurt.

Fagekspert
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Line Blomlie

Rallyledelse - å manøvrere effektivt og trygt under stadig raskere endringer

Ledere i dag jobber i en VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity and Ambiguity) kontekst hvor man må balansere stadig raskere endringer, digitalisering og innovasjon med høy effektivitet i daglig drift. Medarbeidere som er endringstrette og utrygge er ofte årsaken til at implementering av endringer ofte tar lengre tid enn ønsket og at gevinstuttaket blir redusert. Hvordan kan ledere manøvrere effektivt under endringer gjennom å skape psykologisk trygghet og effektiv samhandling?

Selgerrollen har endret seg - hvordan bli en "Trusted advisor"

B2B kjøp har endret seg. Marginpress har profesjonalisert innkjøp. Mulighetene for kjøper er mange og transparente. Kunder vil ikke ha en bedrevitende selger med fokus på egne løsninger. De vil ha en sparringspartner som kan hjelpe å se nye perspektiver og muligheter for å skape verdi, være seg å kostnadseffektivere eller hvordan vinne flere kunder/holde på kundene.. I foredraget deles forventninger fra dagens B2B kjøper og konkrete verktøy som vil hjelpe deg selgere til å lykkes.

Effektiv samhandling - å spille hverandre gode!

I en verden hvor mer og mer digitaliseres, krav til kostnadseffektivitet er høyere enn noen gang og kundene blir stadig mer kresen, er det avgjørende at virksomheten klarer å samarbeide som «one team». Hva skiller de mest effektive virksomhetene fra resten hva gjelder samhandling? Foredraget adresserer hvordan de har lykkes å utvikle «Relasjonell koordinering og kapasitet» som fremmer effektivitet , lønnsomhet, kvalitet, innovasjon og læring, samt medarbeider- og kundetilfredshet

Stolthet og arbeidsglede - leder som motivator

Hvordan du som leder får medarbeidere til å gå den ekstra milen – passion & purpose. "Engagement" er sett på som neste 10 års viktigste forutsetning for å bygge robusthet for endringer, kunnskapshunger for å drive innovasjon og derigjennom en differensiator ift konkurransekraft. Foredraget fokuserer helt konkret på leders rolle ift engagement – do’s & don’ts, og på hvordan man i en rekrutteringsprosess identifiserer medarbeidere som har "Engangement" i blodet.

Selvledelse - Mind your mindset

Effektiv selvledelse er avgjørende for å lykkes med en hybrid arbeidsform. Medarbeidere som evner å prioritere å jobbe målrettet med de riktige tingene. Medarbeidere som finner mening og motivasjon i "det store bildet". Medarbeidere som har et "Growth Mindset" og tar ansvar for egen og kollegers utvikling. Medarbeidere som har GRIT - tåler motstand og har utholdenhet og selvdisiplin. Dette er et motiverende foredrag med konkrete verktøy for nettopp effektiv selvledelse.

Kurs med Line Blomlie

Rally ledelse

Rallyledelse. Ledere i dag jobber i en VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity and Ambiguity) kontekst hvor man må balansere stadig raskere endringer, digitalisering og innovasjon med høy effektivitet i daglig drift. Medarbeidere som er endringstrette og utrygge er ofte årsaken til at implementering av endringer ofte tar lengre tid enn ønsket og at gevinstuttaket blir redusert. Hvordan kan ledere manøvrere raskt og samtidig skape trygghet i organisasjonen? Teori og øvelser..

Selger som "Trusted Advisor"

B2B kjøp har endret seg. Marginpress har profesjonalisert innkjøp. Mulighetene for kjøper er mange og transparente. Kunder vil ikke ha en bedrevitende selger med fokus på egne løsninger. De vil ha en sparringspartner som kan hjelpe å se nye perspektiver og muligheter for å skape verdi, være seg å kostnadseffektivere eller hvordan vinne flere kunder/holde på kundene.. I kurset deles forventninger fra dagens B2B kjøper og konkrete verktøy som vil hjelpe deg selgere til å lykkes. Teori og trening.

Effektiv samhandling - å spille hverandre gode!

I en verden hvor mer og mer digitaliseres, krav til kostnadseffektivitet er høyere enn noen gang og kundene blir stadig mer kresen, er det avgjørende at virksomheten klarer å samarbeide som «one team». Hva skiller de mest effektive virksomhetene fra resten hva gjelder samhandling? Kurset adresserer hvordan de har lykkes å utvikle «Relasjonell koordinering og kapasitet» som fremmer effektivitet , lønnsomhet, kvalitet, innovasjon og læring, samt medarbeider- og kundetilfredshet. Teori og øvelser.

Talerlisten mener

Line Blomlie er en erfaren foredragsholder innen salg og ledelse. Hun har en sterk energi og stort engasjement, og vil inspirere både store og små forsamlinger. Hennes foredrag og kurs er alltid spesialtilpasset, men bygget på årelang erfaring og beste praksis i innen faget.

2024 © Talerlisten AS