Line_Blomlie

Line Blomlie

Erfaren foredragsholder innen salg og ledelse

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Line Blomlie

Line Blomlie er en av Norges mest erfarne og ettertraktede foredragsholdere innen salg og ledelse. Med over 20 års erfaring og mer enn 25.000 deltakere på sine kurs og foredrag, har hun etablert seg som en autoritet innen sitt felt. Blant hennes kunder finner vi de største aktørene innen bank og finans, forsikring, advokatvirksomhet, olje, bilindustri, handel, PR, IT/Telecom og flere.

Line startet sin imponerende karriere som toppselger av Volvo allerede som 21-åring. Innen hun fylte 27, hadde hun bygget opp en ny avdeling med en omsetning på 250 millioner kroner. Hun ble senere invitert til å overta en konkursrammet bilforhandler, som hun med stor suksess snudde til en Gasellebedrift midt under finanskrisen.

Hennes unike kombinasjon av praktisk erfaring, engasjement og troverdighet gjør henne til en etterspurt foredragsholder. Line er alltid oppdatert og relevant, og klarer å skape en direkte forbindelse med sitt publikum. Hennes foredrag «Rallyledelse – å manøvrere trygt under stadig raskere endringer» er et must for alle som ønsker å maksimere gevinsten av digitalisering.

Når hun ikke trener folk i salg, hjelper hun ledere å navigere bedre gjennom utfordringene i deres bransjer. Line leverer – hver gang. På grunn av hennes popularitet er det viktig å være tidlig ute med booking.

Line Blomlie – for de som vil ha resultater.

Fagekspert
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Line Blomlie

Rallyledelse - å manøvrere effektivt og trygt under stadig raskere endringer

Ledere i dag jobber i en VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity and Ambiguity) kontekst hvor man må balansere stadig raskere endringer, digitalisering og innovasjon med høy effektivitet i daglig drift. Medarbeidere som er endringstrette og utrygge er ofte årsaken til at implementering av endringer ofte tar lengre tid enn ønsket og at gevinstuttaket blir redusert. Hvordan kan ledere manøvrere effektivt under endringer gjennom å skape psykologisk trygghet og effektiv samhandling?

Selgerrollen har endret seg - hvordan bli en "Trusted advisor"

B2B kjøp har endret seg. Marginpress har profesjonalisert innkjøp. Mulighetene for kjøper er mange og transparente. Kunder vil ikke ha en bedrevitende selger med fokus på egne løsninger. De vil ha en sparringspartner som kan hjelpe å se nye perspektiver og muligheter for å skape verdi, være seg å kostnadseffektivere eller hvordan vinne flere kunder/holde på kundene.. I foredraget deles forventninger fra dagens B2B kjøper og konkrete verktøy som vil hjelpe deg selgere til å lykkes.

Effektiv samhandling - å spille hverandre gode!

I en verden hvor mer og mer digitaliseres, krav til kostnadseffektivitet er høyere enn noen gang og kundene blir stadig mer kresen, er det avgjørende at virksomheten klarer å samarbeide som «one team». Hva skiller de mest effektive virksomhetene fra resten hva gjelder samhandling? Foredraget adresserer hvordan de har lykkes å utvikle «Relasjonell koordinering og kapasitet» som fremmer effektivitet , lønnsomhet, kvalitet, innovasjon og læring, samt medarbeider- og kundetilfredshet

Stolthet og arbeidsglede - leder som motivator

Hvordan du som leder får medarbeidere til å gå den ekstra milen – passion & purpose. "Engagement" er sett på som neste 10 års viktigste forutsetning for å bygge robusthet for endringer, kunnskapshunger for å drive innovasjon og derigjennom en differensiator ift konkurransekraft. Foredraget fokuserer helt konkret på leders rolle ift engagement – do’s & don’ts, og på hvordan man i en rekrutteringsprosess identifiserer medarbeidere som har "Engangement" i blodet.

Selvledelse - Mind your mindset

Effektiv selvledelse er avgjørende for å lykkes med en hybrid arbeidsform. Medarbeidere som evner å prioritere å jobbe målrettet med de riktige tingene. Medarbeidere som finner mening og motivasjon i "det store bildet". Medarbeidere som har et "Growth Mindset" og tar ansvar for egen og kollegers utvikling. Medarbeidere som har GRIT - tåler motstand og har utholdenhet og selvdisiplin. Dette er et motiverende foredrag med konkrete verktøy for nettopp effektiv selvledelse.

Kurs med Line Blomlie

Rally ledelse

Rallyledelse. Ledere i dag jobber i en VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity and Ambiguity) kontekst hvor man må balansere stadig raskere endringer, digitalisering og innovasjon med høy effektivitet i daglig drift. Medarbeidere som er endringstrette og utrygge er ofte årsaken til at implementering av endringer ofte tar lengre tid enn ønsket og at gevinstuttaket blir redusert. Hvordan kan ledere manøvrere raskt og samtidig skape trygghet i organisasjonen? Teori og øvelser..

Selger som "Trusted Advisor"

B2B kjøp har endret seg. Marginpress har profesjonalisert innkjøp. Mulighetene for kjøper er mange og transparente. Kunder vil ikke ha en bedrevitende selger med fokus på egne løsninger. De vil ha en sparringspartner som kan hjelpe å se nye perspektiver og muligheter for å skape verdi, være seg å kostnadseffektivere eller hvordan vinne flere kunder/holde på kundene.. I kurset deles forventninger fra dagens B2B kjøper og konkrete verktøy som vil hjelpe deg selgere til å lykkes. Teori og trening.

Effektiv samhandling - å spille hverandre gode!

I en verden hvor mer og mer digitaliseres, krav til kostnadseffektivitet er høyere enn noen gang og kundene blir stadig mer kresen, er det avgjørende at virksomheten klarer å samarbeide som «one team». Hva skiller de mest effektive virksomhetene fra resten hva gjelder samhandling? Kurset adresserer hvordan de har lykkes å utvikle «Relasjonell koordinering og kapasitet» som fremmer effektivitet , lønnsomhet, kvalitet, innovasjon og læring, samt medarbeider- og kundetilfredshet. Teori og øvelser.

Talerlisten mener

Line Blomlie er en erfaren foredragsholder innen salg og ledelse. Hun har en sterk energi og stort engasjement, og vil inspirere både store og små forsamlinger. Hennes foredrag og kurs er alltid spesialtilpasset, men bygget på årelang erfaring og beste praksis i innen faget.

2024 © Talerlisten AS