Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Lisbeth Spies

Gründer og coach

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Lisbeth Spies

Lisbeth A. Spies er gründer og leder av Raadet by Spies. Hun er utdannet Markedsøkonom fra BI, og i senere tid NLP Coach. Hun har erfaring som leder fra ulike bedrifter de siste 10-15 årene, sist som daglig leder for Haugesund Sentrum. Viktige oppgaver som leder i en bedrift i vekst utover den daglige driften er det strategiske og det menneskelige arbeidet. Lisbeth har stor tro på å bygge ledere og team basert på gode verdigrunnlag, som en del av en strategiplan. Effekten av en god strategiplan som verktøy resulterer i en målrettet og trygg organisasjon, og en tydelig og kommunikativ merkevare. Dette skaper igjen gode resultater, motiverte ansatte og mindre sykefravær. Lisbeth er overbevist om at fremtidens vinnere i næringslivet er de som tar menneskene og verdiene i organsiasjonen på alvor. I foredraget forteller hun hvorfor. Ekte, ærlig og troverdig.

Foredrag med Lisbeth Spies

Det var en gang et menneske

Hun var vellykket. Ambisiøs. Karrierekvinne med suksess. Hun hadde oppnådd noe av det mange andre bare kunne drømme om. Fikk anerkjennelse og berømthet for det. Så gikk karusellen bare fortere og fortere. Helt til hun ble kastet av i fart og landet på en kald bakke, ensom og forlatt. Hun hadde ikke råd til billetten lenger. Dette er et foredrag som handler om konsekvensen av å gå på kompromiss med egne verdier over altfor lang tid. Løsningen?

Lisbeth Spies har 2 vurderinger

Adm. direktør Einar Kongsbakk

21. september 2018

Norsk Sentrumsutvikling

6

Lisbeth deler egne erfaringer på en måte som gir tilhørerne verdi og tro på seg selv og sine egne verdier. Hun er ærlig og sårbar – og tvers igjennom profesjonell. Norsk sentrumsledere fikk en kjærkommen oppmuntring gjennom Lisbeths foredrag – en i aller høyeste grad god og rik opplevelse. Norsk Sentrumvikling anbefaler Lisbeth Spies for alt hun er verd.

Signe Elisabeth Endresen

22. august 2018

Tysvær Kommune

6

Jeg var så heldig å få samarbeide med Lisbeth i forbindelse med et jobbseminar for ansatte innen helse og omsorg. Hun var positiv fra første stund, og tok utfordrningen på strak arm. Foredraget var flott, sterkt, ærlig og tankevekkende, og vi fikk utelukkende gode tilbakemeldinger! Anbefales.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS