Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Manuel Flores

Manuel Flores

Gründer av Media Performance AS

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Manuel Flores

Manuel Flores har jobbet med markedsføring på sosiale og digitale medier siden 2009. Han har erfaring fra flere vellykkede kampanjer for storkunder som Opel, Bilia, Aftenposten, Vestlia Resort m.m. Flores har stått bak kampanjer der sosiale medier har vært hovedkanalen for budskapet, innhenting av adresser og leads, samt skapt en viral spredning. Manuel Flores tar for seg grunnleggende informasjon om effektiv og målbar markedsføring via Sosiale og Digitale medier: hva som funker og ikke.

Foredrag med Manuel Flores

Facebook Content Hack

Hvordan finne gode saker? Hva slags tematikk egner seg på Facebook? Hvordan presentere oppdateringene? Hvilke saker engasjerer brukerne? Hva får en bruker til å ønske og dele en sak? Hvordan speile brukeren på en attraktiv måte? Tone of voice

Målrette annonsering på Facebook og Instagram - Bygg smarte og relevant målgrupper

Optimalisering: Hvordan legge opp konverteringsporing på Fcebook. Hvordan estimere god budsjett til kampanjer. Enkle optimaliseringsmetoder Powereditor: Meny struktur og optimalisering Hvordan manøvrere omfatende annonsekoto?

Hvordan måle konverteringer som leder til salg?

Ved hjelp av enkle verktøy som Google Analytics og event måling lærer du hvordan en kan måle direkte kjøp, registreringer til event. Vi ser også på hva skal til for å drive billigere konvertering.

Workshop - Hvordan lærer jeg å gjøre dette selv..?

Tro det eller ei, du kan faktisk lære av meg hvordan du selv kan bruke samme verktøy og metodikk for å gjøre dette selv. Priser varierer fra behov og kunnskap!

Manuel Flores har 3 vurderinger

Hilde Warhaug

21. mai 2017

Forusklinikken

6

Inspirerende og lærerikt for en bedrift som min (Forusklinikken; helse), som er i startgropen med å bli mer bevisst mtp hvordan man kan bruke Facebook og Instagram for å nå mer effektivt frem til våre potensielle nye kunder. Praktisk og flott tilbud om oppfølging i etterkant av kurs.

Sven Ivar Fure

17. mai 2017

Kiwanis Club Drøbak

5

Vi hadde gleden av å ha Manuel Flores til å gi vår klubb Kiwanis Club Drøbak en innføring/kurs i sosiale medier/ Facebook. Vi synes Manuel Flores var meget dyktig og kunnskapsrik, og også fin inspirator som gjorde at jeg har bygd på det jeg lærte til å gå videre for å lære mer om dette fagområdet. Min beste anbefaling!

Jan-Erik Gullheim

17. desember 2016

DSB/NUSB

6

Jeg hadde gleden av å lytte til et foredrag av Manuel Flores om nettbasert markedsføring i fjor høst. Jeg følte at jeg lærte mer på to timer enn jeg gjorde på ett år ved BI….(og det sier ikke så lite da jeg lærte utrolig mye på BI)

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS