Maria Philippa Rossi

Fjellfant, forfatter og småbarnsmor i Arktis

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Maria Philippa Rossi

Maria Philippa Rossi er turbokforfatteren som nyter de små øyeblikkene underveis. Hun har reist jorden rundt i 30 år, men uansett reisemål så er det best å yte for å nyte, og ingenting er som å komme fram til campen etter en lang dag på tur og få en hyggelig kveld ved bålet. Det å skape gode turopplevelser er alltid et overordnet turmål, og dette klarer hun å formidle gjennom spennende turforedrag. Ønsker du å være med på en inspirerende reise på fem kontinenter i jakten etter verdens fineste fjellturer? Søker du oppskriften på hvordan du bestiger høye fjell? Eller lurer du på hvordan du kan lykkes med å holde turinteressen i live, etter å ha fått barn? I foredragene får du svarene – samt får vite hva som er mest øredøvende av spedbarnsgråt og arktisk stillhet. Maria tar publikum med på en morsom og ærlig reise – enten det er erfarne fjellklatrere, ferske DNT-medlemmer eller småbarnsmødre som hører på.

Hjemsted
Svalbard
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Maria Philippa Rossi

Verdens fineste fjellturer

Kjenner du lukten av popcorn i det du kommer til camp ved foten av Kilimanjaro? Hører du barnelatteren utenfor den lokale skolen høyt oppe i fjellene i Nepal? Merker du svettedråpene i pannen i det du slenger den 25 kilo tunge sekken på ryggen, og vet du har 1000 høydemeter igjen før du kan “call it a day?” Foredraget er basert på boka med samme navn, skrevet av Rossi/Kolderup, og tar deg med på en inspirerende reise på fem kontinenter.

Høye fjell - klarer hun, klarer jeg

Maria tar deg med på en humoristisk reise om forvandlingen fra en solslikkende backpacker til hardbarka fjellgeit. Du får innblikk i turplanlegging, treningsprogram, dagboknotater og kostholdsplan, og får gode tips til hvordan du skal finne ditt høye fjell, enten det er en knaus i nabolaget eller en 7000-meter i Himalaya. Det er ikke rakettforskning å bestige høye fjell, men det er lett å tråkke feil, og med et par grep kan du enkelt øke suksessfaktoren. Kom, lytt, lær, og bli inspirirert!

Svalbardhåndboka

1200 kilometer fra Nordpolen, med reinsdyr som nabo og snøscooteren parkert utenfor, bor Maria i Longyearbyen med familien sin. Midnattssol, mørketid og rifle på ryggen er hverdagskost. Dette er et foredrag som gir en herlig innsikt i de små detaljene om Svalbard. De du egentlig trenger åresvis med botid for å opparbeide deg og forstå, men som nå serveres i løpet av 45 minutter, akkompagnert av bilder som tar pusten fra deg.

2024 © Talerlisten AS