Marit Figenschou

Eventyrer og Inspirator

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Marit Figenschou

Hva er årsaken til at vi stresser, hvor kommer det fra og hva skal til for å senke tempoet? Marit Figenschou er en eventyrlig polfarer, inspirator og forfatter. I sine foredrag forteller hun om hva stress gjorde med henne og hvordan hun koblet seg fra ytre forventinger, dårlig samvittighet og redsel for å skuffe noen. Temaene er stress, mestring og hverdagsliv. Hun har skrevet rundt femti kronikker innen feltet. Disse er publisert i NRK Ytring, Klassekampen, Dagsavisen, Bergen Tidende, Dagbladet og Dagens Medisin. Marit var gjest i Sommer i P2 på NRK P2 i 2018. Hun har også skrevet to bøker om temaet. Til Sydpolen Ingen bragd. Boka kom i 2011. Siste bok: Omstart – forsoning og frigjøring (2018). Nå holder hun foredrag og workshops på løpende bånd over hele landet. Marit er født og oppvokst i Lyngen i Troms og Troms og Finnmark. Hun har hovedfag i statsvitenskap, samt utdannelse innen gymnastikk og pedagogikk. Marit har arbeidet som kvalitetssjef i Storebrand, vært personal- og utviklingssjef i Scandinavian Service Partner, samt hatt rollen som prosjektleder i Norge 2000 med ansvar for den nasjonale feiringen av tusenårsskiftet. Hun har sittet i styret til DNT, og til og med 2015 har hun jobbet i Cappelen Damm. Nå arbeider hun som forfatter, coach og foredragsholder.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Marit Figenschou

TOPP LIV – Et annerledes inspirasjonsforedrag

- Snu nedtur til opptur - Ta seg tid til å kjenne etter hva som betyr noe - Identifisere egne startkabler - Finne sin egen styrke, sette seg nye mål – og realisere dem - Våge litt mer - Hvordan psykisk og fysisk helse henger sammen - Finne sin egen topp - Realisere eget potensial

Skreddersydde Foredrag og Workshops

Marit skreddersyr workshops for større og mindre grupper. Tematikken omhandler Nytekning, Empowerment og Regi i eget liv. Med fokus på å finne sine egne mentale startkabler har hun imponert og fascinert sitt publikum over hele landet. Hun deler egne refleksjoner rundt mot, sårbarhet og troverdighet. Marit har bred erfaring med å snakke for bedrifter, kommuner, statlige etater, departementer, organisasjoner, pasientgrupper og utdannelses-institusjoner.

2024 © Talerlisten AS