Marit Figenschou

Eventyrer og Inspirator

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Marit Figenschou

Hva er årsaken til at vi stresser, hvor kommer det fra og hva skal til for å senke tempoet? Marit Figenschou er en eventyrlig polfarer, inspirator og forfatter. I sine foredrag forteller hun om hva stress gjorde med henne og hvordan hun koblet seg fra ytre forventinger, dårlig samvittighet og redsel for å skuffe noen. Temaene er stress, mestring og hverdagsliv. Hun har skrevet rundt femti kronikker innen feltet. Disse er publisert i NRK Ytring, Klassekampen, Dagsavisen, Bergen Tidende, Dagbladet og Dagens Medisin. Marit var gjest i Sommer i P2 på NRK P2 i 2018. Hun har også skrevet to bøker om temaet. Til Sydpolen Ingen bragd. Boka kom i 2011. Siste bok: Omstart – forsoning og frigjøring (2018). Nå holder hun foredrag og workshops på løpende bånd over hele landet. Marit er født og oppvokst i Lyngen i Troms og Troms og Finnmark. Hun har hovedfag i statsvitenskap, samt utdannelse innen gymnastikk og pedagogikk. Marit har arbeidet som kvalitetssjef i Storebrand, vært personal- og utviklingssjef i Scandinavian Service Partner, samt hatt rollen som prosjektleder i Norge 2000 med ansvar for den nasjonale feiringen av tusenårsskiftet. Hun har sittet i styret til DNT, og til og med 2015 har hun jobbet i Cappelen Damm. Nå arbeider hun som forfatter, coach og foredragsholder.

Foredrag med Marit Figenschou

TOPP LIV – Et annerledes inspirasjonsforedrag

- Snu nedtur til opptur - Ta seg tid til å kjenne etter hva som betyr noe - Identifisere egne startkabler - Finne sin egen styrke, sette seg nye mål – og realisere dem - Våge litt mer - Hvordan psykisk og fysisk helse henger sammen - Finne sin egen topp - Realisere eget potensial

Skreddersydde Foredrag og Workshops

Marit skreddersyr workshops for større og mindre grupper. Tematikken omhandler Nytekning, Empowerment og Regi i eget liv. Med fokus på å finne sine egne mentale startkabler har hun imponert og fascinert sitt publikum over hele landet. Hun deler egne refleksjoner rundt mot, sårbarhet og troverdighet. Marit har bred erfaring med å snakke for bedrifter, kommuner, statlige etater, departementer, organisasjoner, pasientgrupper og utdannelses-institusjoner.

Marit Figenschou har 3 vurderinger

Trine Stensrud

8. november 2016

Norges idrettshøgskole

6

Marit er en fantastisk engasjerende foredragsholder men en misunnelsesverdig god fortellerevne. Med utgangspunkt i hendelser i eget liv fikk bachelor og masterstudentene i Fysisk Aktivitet og Helse og ansatte på Norges idrettshøyskole høre et spennende og «nært» foredrag, samtidig som det var profesjonelt. Hun fortalte entusiastisk om sine erfaringer fra yrkeslivet, som pasient og fra alle sine ekspedisjoner ute i naturen og hvordan hun tok «styringen» over sitt eget liv. Studentene sa i etterkant at «dette er den mest lærerike timen vi har hatt, her fikk vi høre i praksis hvordan psykisk og fysisk helse hører sammen og hvor viktig det er å ikke bare fokusere på fysisk trening»!

Elsa Hamre

31. oktober 2016

Nordlandssykehuset HF

6

På vår regionale konferanse i nord om pasient- og pårørendeopplæring i Spesialisthelsetjenesten, bidro Marit på en utmerket måte å få fram betydningen av at brukerkunnskapen er en del av kunnskapsgrunnlaget i tjenesten. Hun presenterte sin erfaring på en tankevekkende måte som engasjerte både brukerrepresentanter og fagfolk. Tusen takk.

Ingvild Mørkved

25. oktober 2016

www.ingvild-morkved.com

6

Maken til inspirerende menneske og foredragsholder skal man lete lenge etter! Jeg har hatt gleden av å høre Marit ved en rekke anledninger. Både foredrag, workshops og empowerment kurs.Marit engasjerer og inspirerer. Hun viser hvordan man kan finne sin indre styrke, og hun oppmuntrer til å ta regi i eget liv. Kombinasjonen av faglig forankring, ferske eksempler og selvopplevde historier skaper stor entusiasme og hun bygger raskt troverdighet hos tilhørerne. Med erfaring fra ulike lederroller i norsk næringsliv, som pasient og polfarer har hun bred erfaring i å tilpasse seg målgruppene hun henvender seg til.
Anbefales på det aller sterkeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS