Talerlisten
Oslo Business Forum, Marius Wang og Christoffer Omberg

Marius Wang og Christoffer Omberg

Gründere av Oslo Business Forum

Pris / 45 min

NOK 15.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Oslo Business Forum er historien om to unge gründere som la studiene på is og satset 1 million kroner på å hente inn verdenshistoriens beste fotballmanager til Norge, Sir Alex Ferguson. Christoffer Omberg og Marius er ettertraktede foredragsholdere etter de fylte Oslo Konserthus med 1000 næringslivsledere og holder foredrag innenfor temaene entreprenørskap, sosiale medier/digital markedsføring og prosjektledelse. Et foredrag med gutta bak Oslo Business Forum er både inspirerende, utfordrende og underholdende – og tvinger deltakerne til å ta stilling til endringene som kommer. Christoffer og Marius holder foredragene sine sammen og tilpasser seg enhver anledning.

Foredrag

8 erfaringer fra gründerlivet

Fra kjelleren på BI startet det som skulle bli Norges største næringslivskonferanse. Med store ambisjoner og ydmykhet har de opplevd både oppturer og nedturer, samt gjort opp mange erfaringer fra gründerlivet. Gjennom historieformidling drar gründerne bak Oslo Business Forum publikum med på en reise fra A til Å på alle erfaringene de har dratt med seg.

Sosiale medier og digital markedsføring

Alle bedrifter stiller spørsmål til hvordan deres bedrift skal lykkes på sosiale medier, men hva er suksesskriteriene? Oslo Business Forum sin SoMe-strategi har blitt brukt som case hos flere store norske bedrifter. Med begrenset budsjett og en stor satsning på innholdsmarkedsføring oppnådde de resultater på digitale flater som flere av de store aktørene bare kan drømme om.

Prosjektledelse

Hvordan kunne to unge BI-studenter fylle opp Oslo konserthus med over 1000 næringslivsledere på kort tid?

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS