Oslo Business Forum, Marius Wang og Christoffer Omberg

Marius Wang og Christoffer Omberg

Gründere av Oslo Business Forum

NOK 20.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Marius Wang og Christoffer Omberg

Oslo Business Forum er historien om to unge gründere som droppet ut av studiene, satset 500.000 kr hver og hentet inn verdenshistoriens beste fotball-manager til Norge, Sir Alex Ferguson. Uten en forretningsplan eller gjennomtenkt strategi lanserte de Oslo Business Forum i april 2016. Forventningene var store ved lansering, men etter en uke var resultatet tre solgte billetter, en omsetning på 12.000 kr og kostnader på 2,5 millioner kroner. Nå er skuta snudd; to unge og naive gründere er blitt til 12 fulltidsansatte og i september 2018 samler de mer enn 3.000 næringslivsledere fra hele Europa med selveste Barack Obama på plakaten. Christoffer Omberg og Marius er ettertraktede foredragsholdere både nasjonalt og internasjonalt etter å ha tatt en tydelig posisjon i norsk næringsliv på rekordtid. Et foredrag med gründerne bak Oslo Business Forum er både inspirerende, utfordrende og underholdende. Christoffer og Marius holder foredragene sine sammen og tilpasser seg enhver anledning.

Foredrag

Slik lykkes man med digital markedsføring

I dette foredraget benytter Christoffer og Marius Oslo Business Forum som case for hvordan de har lykkes med digital markedsføring. Med en omfattende innholdsproduksjon gjennom podkaster, webinarer, chatbots og andre kanaler har veksten vært rask.

Erfaringer fra gründerlivet

Fra kjelleren på BI startet det som skulle bli Norges største næringslivskonferanse. Med store ambisjoner og ydmykhet har de opplevd både oppturer og nedturer, samt gjort opp mange erfaringer fra gründerlivet. Gjennom historieformidling drar gründerne bak Oslo Business Forum publikum med på en reise fra A til Å på alle erfaringene de har dratt med seg.

.

.

Marius Wang og Christoffer Omberg har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.