Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Marius Wang og Christoffer Omberg

Gründere av Oslo Business Forum

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Marius Wang og Christoffer Omberg

Oslo Business Forum er historien om to unge gründere som droppet ut av studiene, satset 500.000 kr hver og hentet inn verdenshistoriens beste fotball-manager til Norge, Sir Alex Ferguson. Uten en forretningsplan eller gjennomtenkt strategi lanserte de Oslo Business Forum i april 2016. Forventningene var store ved lansering, men etter en uke var resultatet tre solgte billetter, en omsetning på 12.000 kr og kostnader på 2,5 millioner kroner. Nå er skuta snudd; to unge og naive gründere er blitt til 12 fulltidsansatte og i september 2018 samler de mer enn 3.000 næringslivsledere fra hele Europa med selveste Barack Obama på plakaten. Christoffer Omberg og Marius er ettertraktede foredragsholdere både nasjonalt og internasjonalt etter å ha tatt en tydelig posisjon i norsk næringsliv på rekordtid. Et foredrag med gründerne bak Oslo Business Forum er både inspirerende, utfordrende og underholdende. Christoffer og Marius holder foredragene sine sammen og tilpasser seg enhver anledning.

Foredrag med Marius Wang og Christoffer Omberg

Digital Strategi på 1-2-3

I dette foredraget benytter Christoffer og Marius Oslo Business Forum som case for hvordan de har lykkes med digital markedsføring. Med en omfattende innholdsproduksjon gjennom podkaster, webinarer, chatbots og andre kanaler har veksten vært rask.

Fra kjeller'n på BI til Barack Obama

Fra kjelleren på BI startet det som skulle bli Norges største næringslivskonferanse. Med store ambisjoner og ydmykhet har de opplevd både oppturer og nedturer, samt gjort opp mange erfaringer fra gründerlivet. Gjennom historieformidling drar gründerne bak Oslo Business Forum publikum med på en reise fra A til Å på alle erfaringene de har dratt med seg.

.

.

Marius Wang og Christoffer Omberg har 1 vurdering

Trond Haugå

24. november 2018

SGOS - Setesdal Gründer og Samfunnsutvikling

6

Marius Wang er en rå foredragsholder!

Han var med oss en hel dag hvor det ble holdt flere foredrag. Her viste Marius at han klarer å fange oppmerksomheten, og underholde både ungt og voksent publikum. Den inspirerende historien han og Christoffer har bak seg er ikke bare imponerende, den skaper en energi som sprer seg i publikum.

I tillegg er det verdt å nevne at han var ekstremt god til å fylle ut, men også holde tiden på foredraget. Uten en slik planlegging og disiplin hadde ikke det gått så fantastisk bra som det gjorde.
Takk Marius, håper vi sees igjen!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS