Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Michael Johansen

Ekspert på IT-sikkerhet

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Michael Johansen

Michael Johansen er IT-konsulent for Beredskapsetaten, og arbeidet hans har lært ham mye om IT-sikkerhet. Hans akademiske bakgrunn er innen psykologi og informasjonsteknologi. Foredrag leveres både på engelsk og norsk. Et foredrag Michael byr på «Does your friend have bad passwords?». Dette kan også holdes som en utvidet 3-timers workshop der deltakernes sikkerhetsvaner vil bli dramatisk forbedret. Etter et foredrag med Michael sitter deltakerne igjen med en praktisk plan for hvordan de endelig skal ta IT-sikkerhet seriøst. Flere deltakere har kommet til Michael i ettertid for å takke for de gode nye vanene, og en av dem (en student) gav de gode vanene videre til sine foreldre i form av sikkerhetskurs som julegave.

Foredrag med Michael Johansen

Does your friend have bad passwords?

People with poor security habits pose the largest security threat at any company. Being hacked is something that was easy to prevent before it happened, but is horrible to deal with after. In this talk, we will take a practical approach to personal digital security. Bring your laptop and a tin foil hat. Topics include: What it's like to get properly hacked. Using password managers. Operating system security. Browser security. Encryption, firewalls, factors, and other means of protection.

Michael Johansen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS