Morad Aziman

Morad Aziman

Mental helse, innovasjon og teambulding

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Morad Aziman

Morad holder engasjerende foredrag om inkludering, mangfold og tilhørighet. Foredragene kan krydres eller avsluttes med hiphop-dans. Hans bakgrunn er like mangfoldig som hans talenter. Morad har danset siden 1999 og er i dag en av lederne i Kingwings Crew, en av Norges mest anerkjente dansegrupper.

Morad vokste opp i et tøft miljø på østkanten av Oslo. Han fant sin utvei gjennom dansen og musikk. Til tross for en oppvekst preget av motgang, har han lykkes i å skape en meningsfull og innflytelsesrik karriere. Dette har også drevet ham til å jobbe mye med ungdom, for å hjelpe dem med å finne sin egen vei ut av vanskelige situasjoner.

HipHop er Morads metode for å utrykke seg, men han bruker også flere kunstformer der han føler han kan frigjøre og gi utløp for følelser. Hans hovedfokus er å være original og nyskapende. Det er viktig for ham å inspirere og åpne nye dører også for neste generasjon. Han har aktivt bidratt til å gjøre breaking anerkjent i Norge, med et mål om å gjøre det like profesjonelt som andre kunstformer. I Kingwings er han kjent som personen som alltid sier at alt er mulig; man må bare legge inn arbeidet og finne ut hvordan.

I tillegg til hans dansekarriere, er Morad også en lidenskapelig foredragsholder, regissør, artist, skuespiller, koreograf, stuntkoordinator, endringsagent, produsent, prosjektleder, og entreprenør. Han sitter i flere styrer, og er en nøkkelperson i Norges hiphop-miljø. Dette viser at det er mulig å være god i flere felt og ikke låse seg til én ting.

Morad er ikke bare en inspirasjon på dansegulvet eller på senen, men også i livet. Hans evne til å overvinne motgang og lykkes på så mange forskjellige områder gjør ham til et forbilde for alle som søker inspirasjon til å overvinne hindringer og nå sine mål.

Inspirator
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Morad Aziman

Oslo S til Netflix

I en verden som endrer seg raskere enn noensinne, er det viktig for oss å tenke utenfor boksen, utfordre det etablerte og sette mål som virker uoppnåelige. Dette er nøkkelen til å skape eksepsjonell kundeverdi og bygge en kultur preget av nytenkning og samhandling. Foredraget vil også inkludere interaktive oppgaver der deltakerne vil bli utfordret til å tenke kreativt og komme med konkrete forslag for å øke innovasjonen og samarbeidet i deres egen organisasjon.

Et bur uten gitter

Dette foredraget er rettet mot mental helse for ungdom og bedrifter. Det tar for seg viktige temaer som angst, depresjon og stress, også viktigheten med å prate med værandre "sjekke inn". her deler Morad Aziman Og Komikeren Yousef Hadoui personlige historier og gir praktiske råd og strategier for å håndtere disse utfordringene i hverdagen. dette foredraget er utviklet i samarbeid med Kingwings , Rødekors og IMDI (Direktoratet for mangfold og inkludering).

Unge Vinger

Dette er fokusert mot forebyggende arbeid, spesielt mot utnyttet "kriminelle ungdom". Her viser vi en kortfilm og snakker om tema som grunnen og til at noen søker utflukt i ekstreme miljøer

2024 © Talerlisten AS