Morten Brandt

Mester i kommunikasjon og motivasjon

Fra 50.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Morten Brandt

Morten Brandt er en av Norges mest kjente og etterspurte foredragsholdere. Han holder mer enn hundre kurs og forelesninger innen kommunikasjon, motivasjon, arbeidsglede, salg og service hvert eneste år. Morten har en unik evne til å engasjere, begeistre og motivere sine tilhørere, og formidler sitt budskap med en energi og en sjarm som gjør at mange kunder engasjerer ham igjen og igjen.

Foredrag med Morten Brandt

Supersalg - Kunsten å påvirke

Mortens signaturforedrag som har fylt Oslo Konserthus årlig i 20 år. Foredraget introduserer for hvor gøy, viktig, riktig og enkelt salg skal og bør gjøres. Praktiske råd, effektive modeller og motivasjon omkring ærlighet og profesjonalitet.

Profesjonell kundeservice - Lønnsom kundebehandling

Kunder velger alltid den leverandøren de opplever som best. God service er komplisert, enkelt, lett og vanskelig. Å vinne kunders hode, hjerte og lommebok handler ikke så mye om hvor MYE du gjør for kunden, men hvor GODT du gjør det.

Kommunikasjon - Å lykkes gjennom andre

Hva gjør at noen fremstår som idioter? Og hvorfor når du er der? Stikkord: Forstå for å bli forstått. Bli bedre med dine kunder kolleger eller klienter.

Morten Brandt har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS