Morten Brandt

Mester i kommunikasjon og motivasjon

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Morten Brandt

Morten Brandt er en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere innen salg, salgstrening og motivasjon! Med over hundre kurs og forelesninger hvert år, har Morten etablert seg som en ledende autoritet innen kommunikasjon, motivasjon, arbeidsglede, salg og service.

Morten Brandt er mer enn en foredragsholder – han er en opplevelse. Hans unike evne til å engasjere, begeistre og motivere publikum er enestående. Han deler ikke bare kunnskap, men inspirerer til handling med en energi og sjarm som gjør at kundene kommer tilbake gang etter gang.

Når du booker Morten Brandt, får du en engasjerende, energisk og folkelig foredragsholder. Han er ikke redd for å være autentisk, dele personlige erfaringer og utfordre salen. Morten tilpasser seg publikum og skaper en trygg og komfortabel atmosfære, samtidig som han leverer verdifulle påminnelser om hva som kreves for å lykkes innen salg i dag.

Motivasjon og kommunikasjon er Mortens spesialfelt, og han mestrer det til fulle. Med sin unike stil og evne til å kombinere humor med dyptgående innsikt, får han tilhørerne til å både le og lære. Mortens tilnærming er underholdende og veldig effektiv. Hans motto er enkelt: Action. Han inspirerer ikke bare med gode ideer, han driver til handling.

Ikke gå glipp av sjansen til å lære av en sann mester i kommunikasjon og motivasjon. Morten Brandt vil fange din oppmerksomhet, bringe latteren frem og inspirere til handling. Ta det første skrittet mot suksess – book Morten Brandt for ditt neste arrangement i dag!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Morten Brandt

Supersalg - Kunsten å påvirke

Mortens signaturforedrag som har fylt Oslo Konserthus årlig i 20 år. Foredraget introduserer for hvor gøy, viktig, riktig og enkelt salg skal og bør gjøres. Praktiske råd, effektive modeller og motivasjon omkring ærlighet og profesjonalitet.

Profesjonell kundeservice - Lønnsom kundebehandling

Kunder velger alltid den leverandøren de opplever som best. God service er komplisert, enkelt, lett og vanskelig. Å vinne kunders hode, hjerte og lommebok handler ikke så mye om hvor MYE du gjør for kunden, men hvor GODT du gjør det.

Kommunikasjon - Å lykkes gjennom andre

Hva gjør at noen fremstår som idioter? Og hvorfor når du er der? Stikkord: Forstå for å bli forstått. Bli bedre med dine kunder kolleger eller klienter.

Talerlisten mener

Morten Brandt er en engasjerende, energisk, folkelig og morsom foredragsholder. Han er ikke redd for å hverken fortelle om egne tabber eller å provosere salen, og kommer med mange gode påminnelser når det gjelder hva som skal til for å lykkes innen salg i dag. Han er aktuell, tilpasser stoffet til publikum og får salen til å føle seg vel. En trygg booking hvis du skal ha en person som virkelig kan salg og kundebehandling.

2024 © Talerlisten AS