Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Morten Golimo

Morten Golimo

Fotograf, videojournalist, holder kurs i å lage video med mobilen

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Morten Golimo

Morten Golimo er en prisbelønnet fotokunstner med en rekke utstillinger bak seg. Golimo har bakgrunn som journalist for både dags-, uke- og fagpresse, videojournalist og medie- og kommunikasjonsrådgiver. Han har holdt mange foto- og videokurs, workshops og foredrag blant annet i samarbeid med Kommunikasjonsforeningen og Norsk Journalistlag. Han har også laget en videoer for store og små private og offentlige virksomheter og organisasjoner. Morten Golimo holder i hovedsak halv- og heldags foto- og videokurs. Han får ofte tilbakemeldinger på at han er entusiastisk, kunnskapsrik og inspirerende. Fra 1 til 12 deltakere.

Foredrag med Morten Golimo

Hvorfor lyver bilder?

Det heter seg av bilder ikke lyver. Det er ikke, og har aldri vært sant. Bilder er kun sanne i det øyeblikk det tas og innen for kameraets begrensninger. Bilder er som vi mennesker når vi er forelsket: Vi skjuler våre dårlige sider og forskjønner de gode. Med humor og tankevekkende betraktninger tar Golimo oss inn i fotografiets underfundige verden, og inspirerer deg til å lære å ta bedre bilder.

Kurs: Lær å lage video med iPhone/iPad

Kurset egner seg godt for personer, virksomheter, skoler, kommuner og andre som ønsker å lage video til bruk på for eksempel nettside, blog eller sosiale medier. Mange går rundt med et fantastisk videokamera og redigeringsverktøy i lomma, men kan knapt bruke det. På kurset lærer du å gjøre gode opptak, redigere klippene, legge på lyd, bilde-på-bilde og tekst. Og du får en enkel oppskrift på hvordan du lager en proff video. Alt gjøres på og med iPhone eller iPad.

Kurs: Ta bedre bilder med mobilen

Kurset egner seg godt for personer, virksomheter, høyskoler, kommuner og organisasjoner som ønsker å øke kvaliteten på bildene på for eksempel nettside, blog, informasjonsmateriell og/eller sosiale medier. Kurset er for alle som har lyst til å bli bedre til å fotografere med mobiltelefonen. Du vil lære om komposisjon, lysforhold, motivvalg, historiefortelling og etterbehandling med gratis-appen, Snapseed.

Kurs: Lær bildebehandling i Adobe Lightroom

Kurset egner seg for personer, bedrifter, høyskoler, kommuner og andre som vil lære å gjøre bildene man tar til for eksempel nettside, blog, og/eller sosiale medier mer severdige. Adobe Lightroom er et kraftig bildebehandlingsprogram for både proffe og amatører, men mye enklere å lære enn PhotoShop. Det er likt på både PC og Mac. På kurset lærer du hvordan du bruker verktøyene i programmet for å få mer "smell" i og å lage mer ”drama” i bildene.

Talerlisten mener

Morten Golimo er en allsidig og kunnskapsrik kursholder, og grunnleggeren av Talerlisten har personlig erfaring med Golimo som videoprodusent. Han er engasjert, pålitelig og hyggelig.

Morten Golimo har 1 vurdering

Stine Eklund

30. juni 2017

Norvital

5

8.juni 2017 holdt Morten kurs for oss i bruk av iMovie – på Støtvig hotel på Larkollen. Markedsavdelingen i Norvital ønsker å dele vår positive erfaring med kurs og kursholder.
En engasjert og blid Morten Golimo holdt en inspirerende og lettfattelig innføring i bruk av iMovie for vår markedsavdeling. Morten var respektfull for vårt nivå, han viste interesse for våre produkter samt våre intensjoner og han dro oss gjennom basic iMovie på en pedagogisk og morsom måte. Han byr på seg selv og fikk oss til å føle oss trygge til tross for manglende kunnskaper. iMovie er enklere enn antatt og våre små filmer så plutselig litt mer proffe ut.
Morten har tydelig passion for fotografi og han krydret kurset med gode fototips for amatører som oss.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS