Morten Golimo

Morten Golimo

Fotograf, videojournalist, holder kurs i å lage video med mobilen

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Morten Golimo

Morten Golimo er en prisbelønnet fotokunstner med en rekke utstillinger bak seg. Golimo har bakgrunn som journalist for både dags-, uke- og fagpresse, videojournalist og medie- og kommunikasjonsrådgiver. Han har holdt mange foto- og videokurs, workshops og foredrag blant annet i samarbeid med Kommunikasjonsforeningen og Norsk Journalistlag. Han har også laget en videoer for store og små private og offentlige virksomheter og organisasjoner. Morten Golimo holder i hovedsak halv- og heldags foto- og videokurs. Han får ofte tilbakemeldinger på at han er entusiastisk, kunnskapsrik og inspirerende. Fra 1 til 12 deltakere.

Foredrag med Morten Golimo

Hvorfor lyver bilder?

Det heter seg av bilder ikke lyver. Det er ikke, og har aldri vært sant. Bilder er kun sanne i det øyeblikk det tas og innen for kameraets begrensninger. Bilder er som vi mennesker når vi er forelsket: Vi skjuler våre dårlige sider og forskjønner de gode. Med humor og tankevekkende betraktninger tar Golimo oss inn i fotografiets underfundige verden, og inspirerer deg til å lære å ta bedre bilder.

Kurs: Lær å lage video med iPhone/iPad

Kurset egner seg godt for personer, virksomheter, skoler, kommuner og andre som ønsker å lage video til bruk på for eksempel nettside, blog eller sosiale medier. Mange går rundt med et fantastisk videokamera og redigeringsverktøy i lomma, men kan knapt bruke det. På kurset lærer du å gjøre gode opptak, redigere klippene, legge på lyd, bilde-på-bilde og tekst. Og du får en enkel oppskrift på hvordan du lager en proff video. Alt gjøres på og med iPhone eller iPad.

Kurs: Ta bedre bilder med mobilen

Kurset egner seg godt for personer, virksomheter, høyskoler, kommuner og organisasjoner som ønsker å øke kvaliteten på bildene på for eksempel nettside, blog, informasjonsmateriell og/eller sosiale medier. Kurset er for alle som har lyst til å bli bedre til å fotografere med mobiltelefonen. Du vil lære om komposisjon, lysforhold, motivvalg, historiefortelling og etterbehandling med gratis-appen, Snapseed.

Kurs: Lær bildebehandling i Adobe Lightroom

Kurset egner seg for personer, bedrifter, høyskoler, kommuner og andre som vil lære å gjøre bildene man tar til for eksempel nettside, blog, og/eller sosiale medier mer severdige. Adobe Lightroom er et kraftig bildebehandlingsprogram for både proffe og amatører, men mye enklere å lære enn PhotoShop. Det er likt på både PC og Mac. På kurset lærer du hvordan du bruker verktøyene i programmet for å få mer "smell" i og å lage mer ”drama” i bildene.

Talerlisten mener

Morten Golimo er en allsidig og kunnskapsrik kursholder, og grunnleggeren av Talerlisten har personlig erfaring med Golimo som videoprodusent. Han er engasjert, pålitelig og hyggelig.

2023 © Talerlisten AS